Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megy itt a poénkodás, csak az a baj, hogy egyedül én vagyok az aki BASZHATJA Én kaptam jó nagy lófaszt mikor encsen a benzinkútnál alá néztem és az ütő majd meg állt bennem
Na kezdtem szidni a még nem létező kutyafaszát is oda jön a kutas gyerek-Tudok segíteni..... Ja mondom gyere fogd meg a dobot és ragaszd össze a kezeddel, ami közben ráolvad
Honda Dominator NX650 patika? Nem érdekel?
Új dugattyú, kuplung lamellák friss olaj csere, 1 éves akkumlátor, új vez lánc, friss műszaki. Ezzel nem lenne egy pár évig gondod tuti!
two low fast
Még válogat lófaszt nem kapsz, nem Two Brotherst
Nézd meg még válogat is
Bár jobban örülnék,ha egy Termognoni-t vágnál hozzám,de így is jó lesz
SUHANAPUNA
amúgy kell a zséééééééé, hónap jön a gumi is a kocsira JEEEE
Mondjad csak,hová dobtad?! Összetoldom technokollal,jó lesz az úgy nekem
Erősen agyalok rajta, hogy vissza viszem, ahonnan rendeltem és megkérdezem, hogy akkor most ilyenkor mivan!?

Nyilván nem estem vele nem rúgtam le idegből a motorról-tisztán látszik, hogy anyag-tervezés hiba és szétesett........... kilazultak a szegecsek és szétjött. Azért ez nem egy pár 10 ezres dob, amire azt mondom okés benne van 1.5 évig bírná egy sport dob ami 100-ba kerül? Faszomat , lesz ennek következménye........ valahol
Azért én ezt megreklamálnám ott ahonnan vetted...
De meg szabadulna tőle már valaki

Basszátok meg Two Brothers 100 ezres sport dob ( plusz 15 ezer lambda szondának hely csinálva) pár napja szét jött cakk-pakk kuka ... szétrázódott a szegecselés-elengedett éls kettévált az összekötő csőtől a hátulja......... képeket majd dobok róla.
Eszem faszom megáll, megveszi az ember, egy havi fizu rá megy!Erre 1.5 évig bírja és széthullik Gyári rendszer vissza ment rá és most sompolygok suhanok hangtalan, mint egy szellem
Olyan mint az ANYÓSOM..))
Nem tudok semmit csak az AB-CD honlapján van fenn ...
Átépíted
Gergő mondta a Pegasodat de az nem éppen az amit keresek, nekem inkább krosszosabb gép kellene...
Esetleg ajánlhatok neked egy Pegasot?
ok!

De az a TSR nem ilyen! hanem 94 körüli
ilyen ni :

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_ts_125_tsr-5736400
Igazából először a Ciberét kell rendbe tenni szal egyáltalán nem sürgős nálam ez a projekt...
Előbb rendbe vágom a Hondát aztán meglátom mennyi marad erre a projektre...
125-ös TSR "elvileg elég jó állapotban" van már 115ért is
TS125R
De ahogy mondtam a legfőbb probléma az hogy még nem sikerült eldönteni, hogy pontosan milyen is legyen...
Meg most az F2-re is kell költenem majd mert igencsak érik már a vezműlánc cserém és az sem lesz kellemes kiadás + első fékpofákat is cserélnem kellesz + fékolajat...
Felsorolni is rossz
na ez pont nem patika. nem mondom meg mi jó rajta , csak azt mi nem. kicsit itt ott olajos, légszűrő kell bele, de első rúgásra indul. 3 év alatt kb 100km-et ha ment. itt áll nálam, haveromé, és eladó. ha gyorsan elviszed akkor alkotható az ár.
Igazából még azon gondolkodom, hogy 125 2t vagy inkább valami nagyobb 4t mert mondjuk fogyasztani kb ugyan annyit fogyasztanak...
A 2t könnyebb, de a 4t erősebb esetleg tovább is bírja generálozás nélkül...stb.stb.stb.
Az tuti hogy előbb vagy utóbb beruházok valamire, csak azt nem sikerült még eldönteni, hogy pontosan milyen legyen...
No meg ha lehet minél kisebb pénzből kihozni az egészet
Nem kell nekem patika állapot csak némileg üzembiztos legyen.
OTT OTT ! DE állítólag zártkörű lesz valami cégnek a bulija. Ha többet tudsz mint én akkor szólj Holnap tudok mégtöbbet
125ös Suzuki TSR nem érdekel 150ezer körül?