Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is láttam azt a képet,tényleg jó lett
Köszönöm szépen
Nagyon örültem neki
Romák a mennyben
Három roma érkezik a mennybe. Szent Péter fogadja őket, majd közli az Úrral:

- Uram, három roma érkezett.

- Nyisd a kapukat és engedd be őket, Péter! Mindenkit befogadunk.

Két perc múlva jön vissza Szent Péter:

- Uram! Eltűntek!

- Kik? A romák? - kérdi Isten.

- Nem, Uram, a kapuk

További részletek: http://kuruc.info/r/22/27862/#...
Valaki esetleg nem ismeri a motort és/vagy a gazdát?
XT
Felkeltette az érdeklődésem egy kis terep móka...
Grat a nap képéhez,jó lett:-))
Üdv mindenkinek!
Keresnék olyan Y összekötőcsövet amivel ki lehet iktatni a katalizátort a Honda cbr 1000 rr '06-os motoromban!Aki bármilyen megoldást, vagy szerelőt tud aki tudna nekem segíteni megköszönném!
Szia! Én a Suzuki Maxpower-nél csináltattam a karbi szinkron 8e-ért jól és gyorsan megcsináltam szerintem korrektek! Vagy szerintetek drága volt?
Akiktől hallottam, mindenki dícsérte, foncsort nem bántotta, annyi, hogy rendőrök baszogatnak érte, mert xenonhoz kellene automata szintező, de ez ugye nincs...
Nézelődök majd,5ezret még rá tudok szánni arra,hogy szürkületbe ne vágjanak elém. Csak tényleg aggódtam a foncsor miatt. A rendőrökkel meg nem tudom,mivan,mert még nem állítottak meg.
A legerősebb, legspécibb növelt teljesítményű izzó sem közelíti meg egy 4300K-s xenon teljesítményét!
Értem. Szóval 4300K-s. Az mennyivel lehet jobb,mint a mostani +50-es? Nem tudom,hogy vegyek-e vagy ne
Vasárnap 20.-a
Egész napos lesz, ha nem lesz szar idő.
19"-es nem jó 18"-as kell 525 EXC-re kéne
Linkaska melyik napon lesz? Mindenképp ott a helyem :) ja és hánytól? Amúgy van egy 19-es cross külsőm kb 60 százalékos olcsón odaadom.
Szeretné! A xenon kisebb hőt termel mint egy normál izzó! A növelt teljesítményű normál izzók nyírják ki a foncsort! (nekem is ilyen van :D bár elvileg a night breaker plusba már van vmi tuti UV szűrős foncsorvédő rész)
Szóval a xenon a foncsorba ill a lámpád egyéb részeibe nem fog kárt tenni! Viszont 4300K-sat szokás rakni autókba motorokba; (bár utólag beépítve az sem szabályos) de a 6-8000K-s az egy felirat a homlokodra, hogy büntessetek meg!
A 8000K-s már nem is feltétlenül jobb mint a 6000es, mert a fénnyaláb már nagyon természetellenes és pl vizes úton kb annyit ér mint egy 4300as...
Érdekelnek aztán.. A lényeg,hogy mások észrevegyenek,ha már nem ordítós a kipufogóm,legalább lássanak a tükrökbe. Régen,amikor refivel jártam,akkor általában mindenki lemászott előlem,pedig tábla szerint közlekedek.

A xenonnál meg azt nem tudom,hogy az a 4-6-8000K-t mennyire szeretné a gyári foncsorom meg a műanyag plexi az izzók előtt.
vaterán is megéri ránézni! Én viszont a helyedbe 4300K-sat raknék bele, azzal se leszel a sünök szive csücske!
Ha nem kell centrírozni, akkor kb kijön annyiból.De telefonon meg tudod kérdezni.48/512-121
De aLOrd nem tud róla ,hogy jönne...

http://www.lordzenekar.hu/inde...
AZ AB-CD Újszentmargitán lép fel,de az polgár után van jobbra kb 10km. Mikor kezdődik a buli?
Gyorsba kéne mert hétvégén cross verseny és oda kéne.

Egyébként mindenkit szeretettel várunk itt Edelényben!
Belépés dijtalan
Nincs valakinek elfekvőben egy 18"-os Cross gumi?
Vagy valakit nem tudok akinek lehet?
Köszi!
Bátor vagyok Ilyenkor lehet olcsón kapni Igazából nem motorozok valami sokat,inkább kocsikázok. Ennyi erővel szólhatna a +90-es izzóért is a cukrosbácsi.
Mostanában a haverok kifelé szerelik a xenon-t. És van rá okuk
Ez 5ezerért 1 vagy 2 izzó? Trafóval?