Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen,igen. Ilyesmi érdekelne. Ilyet linkeltek máshol is. Nem tudtam,hogy már ilyen "olcsó". Eszkábálni akartam egyet
Mikor lesz ez az összeröffenés? És valami konkrét helyet kitalálhatnátok rá, mert a Lord, meg Takáts Tamás érdekelne. Meg akkor már csak megnézném Lacicéerem kollégáékat is, hogy csörgetik a csontot.
miféle kéne?

idézek:
"BI-XENON H4-es eladó! motorkerékpárba való, kb 1 évet volt használva(6-8000km) ár: 5000Ft

termékleírás itt: http://www.motostyling.hu/webs..."
ezek autóbontók...
ott nincs falú....
Csak Tisza-sziget (csárda )
pár cég telephelye....
polgár és tiszaúj között valami falu? Lesz AB/CD, LORD, Takáts tamás, meg a legvégén mi.
Van pár apró kivétel, de nem sok.
köszi
És jók? Mondjuk az egy kicsit messzebb van,mint a zsarnai Xenon kéne a motorba
Hejőkeresztúr Hegedűs Ede (csöves)
06702744085
Nyékládházán van kettő...
Harangi
Moniber
Engem meg autóbontó érdekelne a környéken. Egyet tudok,a zsarnainál. Hol vannak még?
Helló, köszönöm a válaszodat, de kb mennyiért csinálna meg egy 21 es cross elsőgumit, úgy, hogy csak leveszi a kulsőt, belerak egy másik belsőt, meg egy másik kulsőt visszarak? 1000től többet semmiféleképpennem akarok adni érte, akkor inkább megcsinálom itthon!
Tudtok vmi motorbontót a környéken, egy fesz. szabályzó kellene CBR1000f-z.
Azért jópofák az ilyen emberek...
Nem hiszem, hogy nincs legalább egy olyan telefonja amivel tudna pár saját képet készíteni amit felrakhat!
Ha meg olyan ramaty állapotban van amit szégyell, és netán valaki elmegy megnézni úgyis látni fogja, hogy a 2 motor köszönő viszonyban sincs.
Felhíttam, leveszi majd a képeket
Legalább láttam
Jah oké
Engem a lejárt okmányok vezettek félre, mert én úgy tudtam csak adásvételije van hozzá.Az zavart meg
Legalább megdicsérték a motorom
És? Attól még megveheti,nem? Nem értem a problémát.
Linkaska, n.dani nem esett még le hogy az ekk motorja van a képeken?
Barcikán Juhászék szerelnek, és centríroznak is motorgumit.
Elég jól, szépen dolgoznak, igaz nem olcsón....
Azért kalkuláld bele azt az utat is Baranyába kb 700km futóval,mondjuk pályán stb
Csak gyorsan, mert ez jó biznisznek tűnik
Ha meg valami szar rajta ott a tied donornak