Mikor lesz ez az összeröffenés? És valami konkrét helyet kitalálhatnátok rá, mert a Lord, meg Takáts Tamás érdekelne. Meg akkor már csak megnézném Lacicéerem kollégáékat is, hogy csörgetik a csontot.
Helló, köszönöm a válaszodat, de kb mennyiért csinálna meg egy 21 es cross elsőgumit, úgy, hogy csak leveszi a kulsőt, belerak egy másik belsőt, meg egy másik kulsőt visszarak? 1000től többet semmiféleképpennem akarok adni érte, akkor inkább megcsinálom itthon!
Azért jópofák az ilyen emberek...
Nem hiszem, hogy nincs legalább egy olyan telefonja amivel tudna pár saját képet készíteni amit felrakhat!
Ha meg olyan ramaty állapotban van amit szégyell, és netán valaki elmegy megnézni úgyis látni fogja, hogy a 2 motor köszönő viszonyban sincs.
idézek:
"BI-XENON H4-es eladó! motorkerékpárba való, kb 1 évet volt használva(6-8000km) ár: 5000Ft
termékleírás itt: http://www.motostyling.hu/webs..."
Csak Tisza-sziget (csárda )
pár cég telephelye....
06702744085
Harangi
Moniber
Nem hiszem, hogy nincs legalább egy olyan telefonja amivel tudna pár saját képet készíteni amit felrakhat!
Ha meg olyan ramaty állapotban van amit szégyell, és netán valaki elmegy megnézni úgyis látni fogja, hogy a 2 motor köszönő viszonyban sincs.
Engem a lejárt okmányok vezettek félre, mert én úgy tudtam csak adásvételije van hozzá.Az zavart meg
Elég jól, szépen dolgoznak, igaz nem olcsón....
Ha meg valami szar rajta ott a tied donornak