Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó egy jó kis gép!
Invesztáljátok!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamah
a_yzf_r1-5702619
Nem kell megkérdezni köszönöm így hogy már megvan a száma rövidesen felhívom és beszélek vele!

Köszönöm szépen
És ezeket lehet,hogy megoldom magamnak,kivéve a kompressziómérést,ahhoz talán nincs műszar itthon
Ideje lenne méricskélni rajta,de úgyse az lenne,amit akarok Tudod,félkész dolgot ő sem ad ki a kezéből. Szelephézag,kompresszió ilyesmire gondolok,többi úgy rendben is van. Lassan kell egy fékbetét csere,de kb ennyi,azzal meg elboldogulok,ha minden igaz
És lesz olyan a helyzet?
Te Zoli,mit ittál? Ismerem Bodrit,én csak munkát kerítettem neki Bodri mindig el van havazva,de egyszer már én is befarolok hozzá a gixxerrel,ha olyan lesz a helyzet
Ha meglátod a haját, megérted.
Bodritól tegnap hoztam haza a Gixxert, rendesen el van látva munkával,nem tudom, mikorra kerülne sor a járgányodra.
Rákérdezzek, hogy vállalna e, és ha igen, nagyjából mikor?
Ritkább márkák fórumaiban elég gyér a forgalom, nem sok esély van rá, hogy érdemi választ kapj záros határidőn belül...
Mert látta rajtad, hogy egy burzsuj vagy, és jól meg akart vágni.
Viccet félre. Az én erdei traktoromnak szétszakadt a csörlőháza, (kb 20mm vastag aluöntvény) jó mélyen begyökölve, kívül, belül meghegesztve és ezen felül egy oldaltárcsa rég leszakadt darabját is pótolta saját anyagból. (15-ös alulemez) 100%-osan helyreállította, hatalmas erők mennek át benne azóta is hiba nélkül. 13000 ft.
Szerintem ez,,, nem volt sok bő két órás munkáért.
Ridernek:
remélem nem futod át ezt a hozzászólást, megígértem, hogy írok majd ide. Megkapta az olajat a pegazus, jó lesz! Mentem is ma egy kört, csak nincs valami szép idő...érezhetően jobb, mint ezelőtt, köszi még1x!
Igen,igen. A vodkás,az vodás,azaz 70-es. Többi stimm. A neve meg Bodri,ne kérdezd,miért,mert nem tudom.
vodkásból - vodafonra következtetek
Hát ööö...ööö Én ezt most nem értem (biztos a front miatt van )

" Bodri , vodkás " wattta fakkk ? ez a neve a srácnak ?
tel. szám 20/ 30/ 70/ netán 46/ körzetszám ?

De azért köszi
Hőőőőőőőő? Skalpolás lesz.
Látom nem van ímél.

Bodri 3331967 vodkás a srác

Cikkszám Nem tudom,mennyire vágja,de sok krosszal foglalkozott.

Tudok egy másikat is,Angyaléknál szerelt. Bunyó.
Miskolc mellett lakik,nem Miskolcon
Husaberg topicban már feltettem 1 kérdést de még nem érkezett rá válasz ezért gondoltam hogy itt is rákérdezetek
Érdekel !

Neve, száma ?

Köszi
Pénztárcát azért készítsd ki, elrepedt a bringaváz a váltófelfogatásnál, 5000-t mondott rá.
Ha nem érdekelné,miért kérdezte volna?
Tudnék egyet,aki szerintem vágja a dolgokat. Mc mellett lakik. Ha érdekel,szólj.
Kenni megkenem bármivel! Nagyon akarod vághatom is... :) Supermoto topicban érdeklődj, ott tuti van aki segít! ;)
Miskolcon olyan szerelő aki keni vágja a Husaberget van?