Ideje lenne méricskélni rajta,de úgyse az lenne,amit akarok Tudod,félkész dolgot ő sem ad ki a kezéből. Szelephézag,kompresszió ilyesmire gondolok,többi úgy rendben is van. Lassan kell egy fékbetét csere,de kb ennyi,azzal meg elboldogulok,ha minden igaz
Te Zoli,mit ittál? Ismerem Bodrit,én csak munkát kerítettem neki Bodri mindig el van havazva,de egyszer már én is befarolok hozzá a gixxerrel,ha olyan lesz a helyzet
Bodritól tegnap hoztam haza a Gixxert, rendesen el van látva munkával,nem tudom, mikorra kerülne sor a járgányodra.
Rákérdezzek, hogy vállalna e, és ha igen, nagyjából mikor?
Mert látta rajtad, hogy egy burzsuj vagy, és jól meg akart vágni.
Viccet félre. Az én erdei traktoromnak szétszakadt a csörlőháza, (kb 20mm vastag aluöntvény) jó mélyen begyökölve, kívül, belül meghegesztve és ezen felül egy oldaltárcsa rég leszakadt darabját is pótolta saját anyagból. (15-ös alulemez) 100%-osan helyreállította, hatalmas erők mennek át benne azóta is hiba nélkül. 13000 ft.
Szerintem ez,,, nem volt sok bő két órás munkáért.
Ridernek:
remélem nem futod át ezt a hozzászólást, megígértem, hogy írok majd ide. Megkapta az olajat a pegazus, jó lesz! Mentem is ma egy kört, csak nincs valami szép idő...érezhetően jobb, mint ezelőtt, köszi még1x!
Invesztáljátok!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamah
a_yzf_r1-5702619