Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudok. Amint írtam,ott is van. Egy kis utcába kell bemenni, és jobbra fordulni az ATI mellett...
Anno láttam a terveket. Hosszabb,de 1500-2500-zal? Mondjuk ha le akar menni az ember egész napra,akkor nem fog ezen filózni..
Viszont a pálya is nagyobb lett!
Oldalra is fektethetném,mint egy jó asszonyt,de nem nagyon hajlok ilyesmire Nem vettem még le,de a lyukon kijött az olaj,szóval.. Ha meg lecsavarom,és akkor folyik el. Rizikós
Olyan magasan van az olajszint? Én az R1 generátordeklihez nem engedtem le az olajat.
Háhá,amúgy meg hatezer volt a jegy
Tudsz adni pontosabb címet,vagy elérhetőséget? Sajnálom leszedni,olyan kicsi a lyuk Meg ha leszedem,megint vehetek olajat.
Én mint kétlaki is maradok :D Most hallgatom, mára is talajmenti fagyokat ígérnek... -2...
én kitartó vagyok, itt maradok veled kéz a kézben! voltam ma göncön amúgy a barackosban! azt hittük h nagyobb gáz lesz, de talán nincs túl nagy baj..
És akkor átkeresztelhetitek Zemplén környéki motoros kör névre.
De nyugi, ez nem eshet meg. Szandra is elég sokszor előfordul itt, Breki is, párszor tán még én is... A kettő nem kizárja, hanem kiegészíti egymást. A lényeg, hogy motorosok, ne valami műmájer hülyegyerekek topikja legyen.
Kissé félreérthető voltam. Az előzményre értettem, ott még tényleg teljes apparátus volt.
Te hogyhogy nem voltál a múvisztárral szombaton?
a végén csak az ekk meg én maradunk itt
Köszönöm az segítséget.
Nem délután mikkor is végeztünk olyan 4 órakkor nem. De viszont fent Eger felől a BAZ megye táblától vagy 2-3 km borzasztó rossz állapotban van tavalyhoz képest. és ahogy kátyuztak még rosszabb lett a sok zuzaléktól.
És viszza a Bükk nem volt vizes?
Regisztrálj be a Miskolci Motorosok klubbjába
www.mimok.hu
ott sokkal többen vannak, ez is onnan indult
SZia!

Ahogy látom elég jó kis csapat jött itt össze!
Mikor lesz legközelebb ilyen megmozdulás?
Szívesen csatlakoznék én is :-)
Hali. Nem teljes létszámmal Én leváltam mert elmentem Szilvásvárad felé Eger- Miskolc. Megnéztem milyen is lett volna az út.
Jó volt teljesen száraz. Így utólag mehettünk volna erre is visszafelé
Neki kell állnom szétszednem a " Berget " mert csepeg az oil valahol
nem gond nem tudhattad! de most nagyon szar kedvem van
jajjjjjjjjjj, ilyenre végképp nem gondoltam...bocsánat! jobbulást kívánok!
nagy baj van nagyimmal !
MIT RÍSZ? Nem jutott szociális burgonyaföld?