Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dani! A Dunának innenső oldalán "igazi, nagy" motorbontó nem igazán van. (tudtommal)
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
H Ede Hejőkeresztúr. Kérdezted már? Kál ban is van valahol 0620kilenc kilenc 4117 három, ha még múködik.
Hajhó.

Szóval környékbeli bontós elérhetőséget keresnék még mindig
Tudtok adni,mert már nincsenek meg nekem.
Elhordták a kékest Tavaly ősszel még megvolt a kalandpark is a bob is és lángost is lehetett enni
Ez sajnos igaz,de a motorosoktól ott tartanak a mók...
áhhá vágom!

dánke !
Így valahogy, de Szandra szállítja az infokat :D
Úgy műkszik a dolog, hogy a vendégkönyvbe írsz magadról pár szót, aztán a tagok szavaznak! Ez egy jelképes szavazás, ha 2 mondatban bemutatkozol és van motorod akkor be leszel szavazva! Viszont a regisztrációd megerősítése igénybe vesz néhány órát, nem ül mindig gép előtt az admin... türelem :)
http://mimok.hu/index.php?opti...

Most ilyenkor mi van ?
Ha a MIMOK Vendégkönyvbe tudok írni akkor már tag vagyok ?
persze... csak épp fel-le mész folyamatosan, Ároktőn meg vigyáznod kell az életedre...
Mezőcsát-Tiszacsege autópálya minőségű..
Most látom ha jöttök Bükkábrányba mindenkinek meg kell inni egy 3as szilva páleszt!De úgy hogy motorozunk?:)))
Akkor csak egy teát v kvt vendégeim vagytok! :)
Valami szupi kis út kellene a környéken ami jó minőségű és lehet rajta motorozni persze nem verseny pályára gondolok, csk amin nem esel le a motorról, állítólag a salgótarján- szlovákia út teljesen jó minőségű! Vélemény? Csak győzzük tankolni a lovakat! :)
Én voltam ott a multkor nincs is ott semmi :) És az út sem biztonságos !
Szia Picar!

Már megint Én vagyok.

SIKERÜLT
Látom, közben megtaláltad, én meg jóvá is hagytalak épp most. Úgyhogy aki írt magáról, annak már megy elvileg a fórum is.
Szia Picar!

Na most már tudtam írni a vendégkönyvbe!

Akkor már tag vagyok?
Nem járok közúton az nagyon veszélyes. Csak szántón,erdőn stb. a hétvégén erdélyt terveztük egy pár haverral,de csak 70 km műút...
Szia Picar!

" A rendszer nem találja....
Ezt irja!

Én meg nem találom amit az előbb írtál....

Megjött emilbe, megnyitottam amit küldött, igaz nem vágtam ki, de rákattintottam... és NEM ENGED BE!
Könyörgöm segíts!
Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy ennyien érdeklődtök a mimok.hu felől, és annak is hogy regeltetek. Ha viszont beléptetek a főoldalra, akkor ott egy kis üzenetet is láthattatok, ami megválaszolja a "regeltem, de nem enged be" kezdetű kérdéseket. Üdv mindenkinek és további jó fórumozást, Julcsi (mimok.hu admin)

Kedves Látogató!

Klubunk ajtaja a miskolci és Miskolc környéki motorosok számára nyitva áll nemtől, kortól és motorozási stílustól függetlenül!

Ahhoz, hogy közénk tartozz, kapcsolatba léphess a fórumon a többiekkel és lásd milyen közös programok várnak ránk, regisztrálnod kell.

A regisztrációs űrlap kitöltése mellett kérlek írj magadról pár szót (merre laksz, milyen motorod van, stb.) a Vendégkönyvünkbe. Regisztrációdat csak ebben az esetben fogjuk jóváhagyni.

Fontos tudnivaló, hogy 50-es motorral/robogóval rendelkezőket nem hagyunk jóvá. Tisztelünk mindenkit, aki két keréken közlekedik, azonban a közös túrákon egyszerűen nem tudnák tartani a tempót.

Ha úgy érzed, hogy van kedved velünk gurulni és velünk bulizni, akkor regisztrálj bátran!
Nem rólad beszélt Urbi, h jössz te is?
Sziasztok!

Most regiszráltam volna magam a mimok.hu-n, meg is kaptam emilbe, rákatintottam, de nem enged. Most újat szerettem volna: " már létezik..

Mit csináljak, vagy mehet így is veletek/ regmimokos regisztráció nélkül...?
Sokatakaraszarkadenembírjaafarka. Szezonnyitónak ez is bőven elég lesz. Van, aki még jóformán nem is ment az idén, mert pl biztosítás csak ápr 1-től, vagy hasonló...