Ilyen dörzsölés nekem is van, sima lemezzel komoly kárt nem csinál. viszont bazi nagyot bír fogni aszfalton,. egy húzósabb kanyarban rakottan. Amúgy Norbi érdeklődött utánad a face-en, hogy mi van veled, Skiller meg rögtön írta, hogy "bagzik".
de bele-bele ér ha olyan a terep, viszont ki lett vágva ami nem oda való, így csak a sima platót dörzsöli, az meg nem koptatja ja meg valamikor meg is lesz emelve az egész plató..
Szép volt, jó volt az út, 23 motorral mentünk általában, itt-ott csapódott még pár, hazafelé meg részletekben leváltak emberek. A tempó szabályoshoz közeli volt, nagy csapatként így szerintem teljesen jó volt. Mindenki hazaért, senki nem kapott egy csepp esőt sem
Útvonalat nem tudok írni, arra képtelen vagyok
Még nem tudjuk, h mikor lesz legközelebb, de ha lesz, majd ki lesz írva
Szerintem 2-3 héten belül egyébként megejtjük majd az eredeti útvonaltervet, ha jó idő lesz!
Ezen kívül persze biztos lesznek még kisebb létszámú/rövidebb gurulások is!
Itt még teljes létszámmal. Örülök, hogy gond nélkül lezajlott, meg sem áztatok, el sem estetek és mindenki jól érezte magát...
ja, ez meg az én képem. köszönöm, hogy benéztetek. Ezt az álmos kis falut kicsit felráztátok. Meg engem is persze.
ha tud valaki hitelátvállalással 600RR ( lehetőleg múvisztár de ha nem assebaj) vagy Z100-et esetleg hasonló kategóriájú gépet akkor tessék szólni vagy kézzel inteni
http://youtu.be/u3DH7miKJVA
http://www.borsonline.hu/news....
Hegedűs Ede Hejőkeresztúr
Kapy motor Miskolc
Részvétem! :D
Figyelni fogom!
Itt lesz jelezve és gondolom a mimokon is?
Képzelheted amikor reggel felkeltem !
Útvonalat nem tudok írni, arra képtelen vagyok
Még nem tudjuk, h mikor lesz legközelebb, de ha lesz, majd ki lesz írva
Szerintem 2-3 héten belül egyébként megejtjük majd az eredeti útvonaltervet, ha jó idő lesz!
Ezen kívül persze biztos lesznek még kisebb létszámú/rövidebb gurulások is!
ja, ez meg az én képem. köszönöm, hogy benéztetek. Ezt az álmos kis falut kicsit felráztátok. Meg engem is persze.
A hétvégi időjárás előrejelzés miatt vállaltam el a hétvégét MELÓZNI, mármint a szombatot.
Most viszont a képeket látva és látva mai napot azon kívül, hogy este elkezdette esni..ELÖNT A MÉREG
Szép volt...?
Jó volt az út...?
Hanyan voltatok...?
Mennyivel mentetek...?
Mindeni épségben hazaért...?
MIKOR LESZ LEGÖZELEBBBBBB?