Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megőrít ez a rádió hallgatás!

ilyen zenétül pattan az agyamban az ér el!
pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi

http://youtu.be/EgT_us6AsDg

Kihagyom, kösz!
Jóvan!

menyünk fát vágni ?
Na méricskélek egyet holnap, hogy tuti jó legyen, mert a KTM-lánckerék közepéből ki kell esztergálni pár millimétert, hogy nekem jó legyen, és akkor köll!
Tőled hallottam tegnap, amugy sosehallottam..

Nekem ez a lánckerék sosem volt felrakva, szerintem 99%os.
És az állapottya milyen?
Te tudsz valamit erről a páros-páratlan izéről? Vagy tökmindegy?
baszkiöcsém! 45 !
Műszaki vizsgával együtt 70.
Szia! Mennyibe fájt a szervice?
Oké! Remélem az időjárás nem szól közbe.
Kedves komám, jó már neked...
Az én Gixxeremhez meg rossz váltócsapágyat küldtek, (kettő van benne, hát persze, hogy a másikat küldték el)
Pedig márc közepére volt esedékes, hogy kész legyen, erre jó, ha a szezon nyitó gurulásra meglesz vele a srác ez a hülye időcsúszás miatt.
És akkor még, ha a blokk már kész is, még a futóművel is elmegy pár óra,esetleg nap...
Isten éltessen!
Még egyszer köszi a jókívánságokat mindenkinek!
TG! Ha holnap tényleg kinéznél, akkor vmikor 10+14 óra közt tedd már, mert előtte még lesz egy közeli köröm fával, itt a szomszéd faluba, 14 felé meg mennénk erdőbe gépelni egyet.
Ma összeférceltem a törött műanyagokat, holnap megint lehet kockáztatni az épségüket.
Tegnap hazahoztam a Kawát a miskolci szervízből.
8 szelepet kellett hézagolni, amiből 2 db melegen biztos, hogy kitámasztott! +volt még karbitisztítás+szinkron+szokásos szervíz.
És szerencse, hogy hamarabb ezt nem csináltam meg, mert már nem élnék. :) Azt hittem, hogy nagyjából már tudom a motor teljesítmény adatait, de az csak egy lebutított valami volt. Úgy gyorsul, hogy én még ilyet nem láttam, és állandóan emeli az elejét, pedig velem aztán kellően le van súlyozva...:)
1szer 2szer jártam már arra, de motorral még soha!
Isten éltessen!
Én szombaton felmegyek meghúzni a fülét.
Ingyen a boltos bácsitól soha
Jól beszopttam. Szombatra kértem szabit.
Isten éltese a zoltánokat és a nőket...
Vasárnapot írt.
Most szombaton vagy vasárnap lesz rally?
De jártál harkányban is nem ? :D