Ha téged is érdekel annak örülünk és szívesen látunk. Látni fogod itt a fórumon amikor beindul az egyeztetés, majd akkor jelezd hogy te is csatlakozol a bulihoz. Üdv!
Sajnos a helyzet szomorú, mert egyre hidegebb lesz és nem nagyon fogunk tudni már az idén csapatni a hegyen. Valószínű hogy egy jó darabig nem nagyon lesz miről írni az oldalra. De se baj, majd jövőre ha megjön a jó idő, ismét motorok fognak gurulni a hegyen, és megpihenni a parkolókban. Egy ideig én is eltűnök, a jó idővel együtt. Vigyázzatok magatokra, és Üdv mindenkinek!
Megbeszéltük hogy jövőre tervezünk egy jó pályanapot a Kakucsringre Misivel valamelyik szép nyári hétvégére, fotózással, videózással ahol neked is és a többieknek is ott a helye a hegyről. Ott majd lesznek nagy gurulások, meg röhögések együtt. Biztos emlékezetes nap lesz mindenkinek aki eljön majd. Számítunk rád. Majd keresünk ha eljön az ideje. Üdv!
De igen. Az Adrenalin park után felfelé mentünk el egymás mellett, már ha te voltál az. Akkor mentem fölfelé. Ma is szép napos idő volt, bánom hogy nem mentem ismét egy jót. Pedig menni kellett volna, én meg Moto GP t, meg Forma 1 et néztem a TV ben. A Moto 2 őt nagyon érdemes volt megnézni. Marc Marquez valami fantasztikusat motorozott. A 37. ik utolsó helyről rajtolhatott a büntetése miatt, és a dobogó 3. fokán állhatott a végén. Az első hely is az utolsó körben majdnem egy bukással dőlt el, de szerencsésen alakult és nem estek el. Le a kalappal Marquez előtt ! Üdv!
És egy újabb Világbajnoki trófea lett a szülinapi ajándék, egy újabb típussal. Gratu! És még két futam hátravan. Azért én nagyon sajnálom a Yamahásokat. Üdv mindenkinek!
Annál több bigét.........