HY police szerintem az a hátsó két ledes index nem lesz örök élet mert nem bírják a változó feszültséget , na de aztán kitudja csak egy tipp volt amúgy faxa a géped (Y)
Szia. Persze leírok minden, de nincs sok tuning benne. Alapból az , hogy 100ccm, és tökéletesen van beállítva, + leo vince kipufogó, + légszűrő. Most így megy 105öt , menne többet is, csak akkor nem gyorsúlna ennyire jól. Nekem volt már Rx 125, Dt 125, Kx 125, Nsr 125, tuareg 50, sr 50, de akkor is ezt szeretem a legjobban, fogyasztása nevetséges..2,5 max 3,5 Liter , olajat is alig eszik, nagyon jó motor, mindenkinek csak ajánlani tudom! Ennyi
Újabb képek a motoromról! Ma lett rátéve az új michelin pilot sport sc gumi előre hátra, hátsó indexek leszedve, helyette ledes van hátra építve, minden kisebb hiba meg lett csinálva ( pl benzinszintmérő, stb stb) minden tökéletes! itt csináltattam : Robogó alkatrészek / Veres Bontó
Vedd le a benzincsövet, járasd ki gyertya nélkül az üzemanyagot, aztán tedd vissza a gyertyát, de előtte spriccelj be egy kis benzint, és próbáld meg így elindítani.Fel kell pörögnie... Levegőszűrőt tedd vissza.
Sztem hengerfejes lett.
Nézd meg hogy ha leszeded a hűtő kupakot akkor gázhúzásra bugyborékosodik-e a víz ha igen akkor hengerfejes mert rosszul raktad össze. Vegyél új hengerfejtömítést rakd be a tömítést és húzd meg rendesen.
Sziasztok!
Uj dugatyut meg gyürüket raktam a Malagutimba,mert t ömitéseket cseréltem és ahogy raktam vissza mindent eltörtem az egyik gyürüt igy ujat csak dugytyuval kaptam,az lenne a kérdésem,hogy ezt is be kell járatni,és menyire szabad huzzam neki kb?A másik dolog hogy ha 60 fölött megyek sokat csak kinyomja a vizet a tágulási tartály kupaknál,vajon nem zár a kupak rendesen?Aki tud ezekről valamit irjon,előre is köszönöm!
xsaba ha mész vele akkor a főtengőre kötött kis dinamó szerű "valami" ( nem generátor) tölti túl az akksit,vagy az is lehet , hogy az indexnek ez a hőérzékelős része romlott el ami a legvalószínűbb.
Nekem van komplett kuplungom f12 höz! Ferodol még van rajta, jó állapotú.. piros kontrasztrugókkal és fehér színű nagy rugóval (közép erős) Jó állapotban eladó! Árat mondj te!
elado egy leo vince zx cső minden vizes fekvő minarellire jó.
16ezer forint.