Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyári karbi van rajta!
xd malaguti
nem feltétlen a légszűrő a hibás, lehet a karburátor is. milyen karbid van?
hát ha teljesen nem akkor is biztos hogy valamennyit segíteni fog rajta. nekem ez volt a probléma azóta minusz fokba is 1-2 rugásra indul
Én vettem rá ilyet és visszadadog ha odahúzom neki!
70-es yamaha henger van benne!
Mit csináljak vele?
Nekem is ez a problémám!
Gondolod ettől jobb lesz?
helo! próbáld meg a fesz szabályzótól a gyertyapipáig megtakarítani a vezeték végeket. mielött megcsináltam nekem a 80. rugásra indult miután megpucoltam 1 rugásra indult
heló srácok, bejött ez a kva hideg és az f 12-esem nehezen indul, és mégnehezebbem inul el, eccerűen használhatatlan, mi lehet a hiba oka vagy okai? thx
Halli FÓRUM Lakók!
Van itt egy személy akitől már rendeltem alkatrészeket...csak véletlen letöröltem msn-ről!
Légy szíves vegyen vissza!
Új és használt robogó alkatrészeket árult!
Msn címem: nagytamas001@hotmail.com
Előre is köszönöm!
Nem tudom mért olyan magas áron találtál. Én Szolnokon a Fehér Holló nevű bolttal hozattam és 3000 valamennyi volt az ára. Pedig Szolnokon ez a bolt finanszírozza legdrágábban a motoralkatrészeket. Kompletten kaptam hozzá csonkot is és szivacsot.
Hello!

Köszi a választ, bár a bajom az, h sajna nem 3000, legalábbis én nem annyiért találtam :) Én 6000-ért találtam házat, plusz akkor sztem új szivacs is kéne, leharcoltnak tűnik, ami benne van. Tehát 7-7500ba lenne :S (Vagy ha veszek házat, abba elképzelhető, h van szivacs, mi?!) De még nézelődök, hátha találok olcsóbban.
Hello! Nem hülyeség jó hogy megkérdezted. Ha gyári a géped akkor helyedben ugyanolyan gyári légszűrőt vennék hozzá mert a sportlégszűrő tuning gépekhez való. Ha gyárira rárakod csak többet fog enni és párás időbe fulladni fog. A sportlégszűrő inkább tuning célokra való. Egy új gyári légszűrő ára 3000 körül van. Remélem tudtam segíteni! Minden jót!
Hello!

2 éve van egy Phantom robogóm, és be kell valljam nem értek hozzá :) Volt most vele egy kis balesetem :S Eltört a levegőszűrő ház. Ilyen van rajta: http://bolthely.hu/kepek/robog... Szal most lehet hülyeséget kérdezek, de ez ugyan azt a célt szolgálja? Le lehet cserélni ilyenre? http://scootershop.unas.hu/sho...

Előre is köszi a választ, és bocsi, ha hülyeséget kérdeztem.
13-ba gondoltam az árát
de ha naon kell akk még egyeztethetünk
Mennyiért adnád a karbit?
Sziasztok!

Valaki leírná, hogy hogy lehet f12-ről "lebontani" a főtengelyről a lendkereket és a gyújtást? Mire kell odafigyelni, stb..
Főtengely csere lenne, csapágyakkal, szimeringekkel.

Üdv.: Keenets
sziasztok!
elado dellorto 21-es karbi
és egy 70-es levegős fekete top henger: nemrég fúrt, új dugóval meg minden hozzá még nem volt összerakva, szóval teljesen új
Generic Xor 125ccm-es blokk 1500km-el
karbival,önindítóval,gyútással
új kipufogóval
+új önindítóval

40ezer ft
hát az a baj hogy senki nem ad érte annyit amennyit ér:S...én helyedbe olyan 180.000-ért árulnám
Csááá!
Van egy 2003as F15ösöm az alábbi konfiggal és 11000km-rel összesen: Motoforce sport 70ccm, Motoforce 17.5 karbi, Motoforce Racing főtengely, Malossi multivar, Yasuni R kipuff, Malossi RedFilter,(100km/h a végsebesség GPS szerint)
A kérdés, hogy mennyiért tudnám kb eladni a mocit?(az új alkatrészekben olyan 1500km van)
előre is köszi.
helló
sziasztok lenne egy kérdésem az f12 mióta gyártják 1995 vagy nem?
Ja ja az volt a baja most már van töltésem köszi:D
Eladó Am6-os blokkok
henger nélkül 20-25ezer ft
hengerrel 30ezer ft

ugyanitt ezen blokkok mindennemű bontott alkatrésze
henger szettek 8-12ezer ft
főtengelyek 2-8ezer ft
váltók 8ezer ft
blokkfelek 5-6ezer ft/pár
kuplungok újszerűek 8ezer ft

önindítók 8ezer ft/db áron(újszerűek)

orozoli2002@yahoo.com

06304351769
Köszi remélem ez lessz a baja:D
helló

valaki segitsen !:akarok venni a motoromba versenykuplungot meg varriátort és hogy ezt hogy tudom összehozni hogy passzoljon mind a 2-ő. vagy ez hogy működik ,
köszi előre is
msn:janatuning@hotmail.com