Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi all!
Van valakinek olyan távtartója eladó ami a képen be van keretezve?
Meg első felnibe mágnes + zéger ha lenne valakinek eladó!?
Exc 450 2003 ashoz kéne:)
Válaszokat ide vagy rs125rotax122@freemail.hu címre várom.
Üdv Shox
Hát igen, valóban azt vásárolták meg. Viszont egyáltalán nem bánom, hogy nem vitték el. Hozzáértő szakemberek voltak. Bakon volt a motor és azt mondja a srác, hogy "hö, laza a lánc". A másik meg az volt, hogy nem tudott rá felülni, mert a kpi teló fel van emelve az én magasságomhoz. Erre azt mondja, a másik alacsonyabb volt, azzal legalább tud menni. Szóval a probléma nem az én készülékemben volt.
Élek, bár inkább csak vagyogatok...egyik kezem gipszben, a másik meg szimplán fáj...asszem megyek is inkább aludni
te ember élsz még? nem igazán ism. egymást de na ..am helyzet ? épülőben?...sok sikert a gyógyulkatáshoz...

amúgy olvastam nemere istván kozmikus hazugságok c. könyvét ...ami lényegében gagarin nemrepüléséről szól...hát gondolkodóbaejtő volt...érdekes,,mindenképp el kéne olvasni kategória ..ha mondjuk nem lenne igaz akkor is ...

gagarin
Meg hát egyszer van az ilyennek is 50. évfordulója...MÁR elég régen volt hogy történelemnek lehessen hívni, de MÉG nem volt annyira rég, hogy ne legyen csomó ember aki már akkor is élt meg még most is...jövőre figyeld meg, már úgy le lesz szarva a Gagarin etás mint ide Kukutyin...
Ja, hát tudod, média...ennyit tudnak
Persze tisztelet neki, mert nem kis dolgot tett. De azért kicsit unalmas, hogy egész nap erről harsognak, pedig nem is sokat hallgattam ma rádiót...
hát ez igaz,működik,az elmúlt szezonban úgy közlekedtem vele ahogy vettem,meg ugye a fúvókát cseréltem kissebre,légszűrőre vigyáztam,rendszeresen takarítva putoline-al olajozva,fals levegőről nem tudok,szívócsonk jó állapotnak örvend,mindkét oldalon cseréltem szimmeringet,mert ette a váltóolajat,de ugye ehhez nem kellett szétborítani,szóval nem tudom hogy néz ki a dugó,égéstér....levágott kipuff helyett elvileg SX rendszer van rajta..nem tudom mi benne az igazság nézd meg a képeim közt...:)
na de az alap fontos mert azzal hasítassz próbát ..és onnan lövöd rá akár tengerszint vagy hőmérsékletre a tapasztalatok alapján ...de még ott is eltér a finomhangolás..mert ugye lehet nagyméretű változás a tengerszintben pl..a v erseny kezdődik 100 méteren és 1200 ra is felmennek....redbullon nem ritka ..de ott vannak szakaszok és közte lőhetsz magadnak fúvókát...de van ahol átutaznak a hegyen csere nélkül...ezenkívül mély homokban is mehet egy verseny ott se sima fúvóka kell...meg ezer dolog ...páratartalomról nem is beszélve...

de neked itt amatőrbe normál szinten normál hőmérsékleten kell, hogy működjön a tabella alapján a lovad....persze ezek az adatok patika mechanikai állapotot feltételeznek nem szar szimmeringeket , zsíros légszűrőt, fals levegőket,levágott kipufogót, rossz égésteret, 20 óránál öregebb dugót .szemét olajat stb...
Azért akárhogyan is, biztos nem lehetett beszari a csóka...szóval részemről maxirespect neki!
ma még nem hallottam csak 20x a k..va anyát se érdekli....
Akkor kabbe kedves Zoltán
van manualom,néztem is a táblázatokat,azért mondtam is h a manual 172 ír,én 175-öt vettem és nagyon füstöl....:) lehet ezt nem figyelted:D meg amint mondtad a manual az csak egy alap amivel valahogy megy a motor,mivel ha jól emlékszem te KTM szervízben dolgozol azért szerettelek volna téged megkérdezni....
Még utána is jópár nap, péntektől szerdáig az intenzíven voltam és arról egy emlékfoszlányom sincs, már csak a traumatológiáról...
jurij gagarin ma 50 éve hogy nem volt sehol
akkor segítek te mindíg a férfiakat szeretted ....
van manualod hozzáá? ne idegesíts...abba minden alap dolog benne benne

amúgy ktm.com ról mindenki letöltheti saját manualját a motorjához ingyen
jahh úgy már más:)
uhh bazz, azt hittem, hogy csak a baleset pillanatai tűntek el.
mondjuk ez 39-es 4t karbiba való, nem tudom, hogy a 2t hez milyen árban vannak a cuccok
2500? úristen,azért kérdezősködöm,mert én a múltkor 800-ért vettem,és sokallottam egy picit...:D
Kevéssé hiszem hogy eszembe fog, majdnem egy teljes hét törlődött, már jóval a baleset előtti dolgok is (még arra sem emlékszem hogy elindulok itthonról motorral)...
külön külön tudod venni.

én a 178-ast vettem 2500 körül asszem