Hi all!
Van valakinek olyan távtartója eladó ami a képen be van keretezve?
Meg első felnibe mágnes + zéger ha lenne valakinek eladó!?
Exc 450 2003 ashoz kéne:)
Válaszokat ide vagy rs125rotax122@freemail.hu címre várom.
Üdv Shox
Hát igen, valóban azt vásárolták meg. Viszont egyáltalán nem bánom, hogy nem vitték el. Hozzáértő szakemberek voltak. Bakon volt a motor és azt mondja a srác, hogy "hö, laza a lánc". A másik meg az volt, hogy nem tudott rá felülni, mert a kpi teló fel van emelve az én magasságomhoz. Erre azt mondja, a másik alacsonyabb volt, azzal legalább tud menni. Szóval a probléma nem az én készülékemben volt.
amúgy olvastam nemere istván kozmikus hazugságok c. könyvét ...ami lényegében gagarin nemrepüléséről szól...hát gondolkodóbaejtő volt...érdekes,,mindenképp el kéne olvasni kategória ..ha mondjuk nem lenne igaz akkor is ...
Meg hát egyszer van az ilyennek is 50. évfordulója...MÁR elég régen volt hogy történelemnek lehessen hívni, de MÉG nem volt annyira rég, hogy ne legyen csomó ember aki már akkor is élt meg még most is...jövőre figyeld meg, már úgy le lesz szarva a Gagarin etás mint ide Kukutyin...
hát ez igaz,működik,az elmúlt szezonban úgy közlekedtem vele ahogy vettem,meg ugye a fúvókát cseréltem kissebre,légszűrőre vigyáztam,rendszeresen takarítva putoline-al olajozva,fals levegőről nem tudok,szívócsonk jó állapotnak örvend,mindkét oldalon cseréltem szimmeringet,mert ette a váltóolajat,de ugye ehhez nem kellett szétborítani,szóval nem tudom hogy néz ki a dugó,égéstér....levágott kipuff helyett elvileg SX rendszer van rajta..nem tudom mi benne az igazság nézd meg a képeim közt...:)
na de az alap fontos mert azzal hasítassz próbát ..és onnan lövöd rá akár tengerszint vagy hőmérsékletre a tapasztalatok alapján ...de még ott is eltér a finomhangolás..mert ugye lehet nagyméretű változás a tengerszintben pl..a v erseny kezdődik 100 méteren és 1200 ra is felmennek....redbullon nem ritka ..de ott vannak szakaszok és közte lőhetsz magadnak fúvókát...de van ahol átutaznak a hegyen csere nélkül...ezenkívül mély homokban is mehet egy verseny ott se sima fúvóka kell...meg ezer dolog ...páratartalomról nem is beszélve...
de neked itt amatőrbe normál szinten normál hőmérsékleten kell, hogy működjön a tabella alapján a lovad....persze ezek az adatok patika mechanikai állapotot feltételeznek nem szar szimmeringeket , zsíros légszűrőt, fals levegőket,levágott kipufogót, rossz égésteret, 20 óránál öregebb dugót .szemét olajat stb...
van manualom,néztem is a táblázatokat,azért mondtam is h a manual 172 ír,én 175-öt vettem és nagyon füstöl....:) lehet ezt nem figyelted:D meg amint mondtad a manual az csak egy alap amivel valahogy megy a motor,mivel ha jól emlékszem te KTM szervízben dolgozol azért szerettelek volna téged megkérdezni....
Kevéssé hiszem hogy eszembe fog, majdnem egy teljes hét törlődött, már jóval a baleset előtti dolgok is (még arra sem emlékszem hogy elindulok itthonról motorral)...
Van valakinek olyan távtartója eladó ami a képen be van keretezve?
Meg első felnibe mágnes + zéger ha lenne valakinek eladó!?
Exc 450 2003 ashoz kéne:)
Válaszokat ide vagy rs125rotax122@freemail.hu címre várom.
Üdv Shox