Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Keresek 125ös SXre kipff dobot, egy csavaros felfogatású..
2004es a gép...
Előre is köszi: Németh Zoltán
0630 633 2254
üdv mindenkinek! lenne egy kérdésem: mitől/hogyan/miért folyhat a hűtővíz a hengerbe? LC4 640-ről van szó... hasznos hozzászólásokra lennék kiváncsi! előre is köszi!
Dani egy kisteherautóval ütközött. Intenzív osztályra került, jobb karja eltört és egy komolyabb agyrázkódása is volt. annyit tudok még hogy pár nap után jobban volt, intenzívről kiengedték. Innen is jobbulást neki!
Hy!
Nem szivesen mert több lenne a posta mint a cucc!

Remélem nincs komolyabb baja a Daninak!
Biztos hogy lezúzta magát.Ide se ír már egy pár napja.
Összezúzta magát? vagy vmi info van?
Sziasztok
Üdv Kaszás!Az elsősárvédőre külön nem adod el a matrinyát?Oldalára nem kell nekem oda van gyári.Ja és voltam ma Ócsán a KTM-be ott mondták hogy GD barátunk balesetet szenvedett motorral..Nem tudják most mi van vele..
Sziasztok...a hétvégén sikerült motoroznom 1et....5.5 hónap állás után első rúgásra beindult a narancs
Arc design matrica szett 13200
farokidom nélkül 6000
Sziasztok!
Tegnapelőtt vettem egy 2001 Ktm Exc200-at:D:D
Olyan dologra lettem figyelmes, ami nembiztos h baj de szeretnélek titeket megkérdezni.
Alapjáraton jár és ha hirtelen húzok egy telit csak egy pillanatra akkor horkol egyet.
Egyébként motorikusan semmi baja power nyit szépen.
Annyi baja volt mikor elhoztam h túlfolyón jött a benzin, szétszedtem a karbit tűszelep retkes volt megtakarítottam jó lett.Nekem úgy tűnt magas a szint de nem akartam piszkálni.
?
Hy!
Van egy két eladó POWERPARTSos gyári cuccom!
aluhűtővédő ktm 125/200 új ára 25000 használt 16000
alu haspajzs ktm 125/200 új ára 26300 használt 16000
üdv!érdeklődnék h megér egy sx250 2002es 450ezret?illetve ennél is az alvázszám tartalmazza az évjáratot?
KTM és FOX matricák eladók!
Teljesen műanyag, időtálló, nap-, és vízálló!
A nagy KTM mérete: 14X5 cm, a kicsié: 7X2,5
A Fox mérete: 8X6 cm
Árak: a kicsi KTM 300, a nagy 400, a Fox 350.
Posta: levélben küldöm, a levél áráért (kb. 100) Ha többet rendelsz, elnézem a postát!
románba már láttam egy pár ilyen becsokizos lefelét, és néha még kanyarodott is nehogymá egyszerü legyen...

RBR-en volt egy olyan talán eddig ez volt a legdurvább lefelé ami a végén elkanyarodott 90 fokkal kb 3 méterrel egy szakadék elött, na az még volt egy tréfás ember aki azt kijelölte
nem, mert ott vannak a házak is és a helyiek vigyáznak rá, sőt néha tesznek is egy szál kolbászt fél oldal sonkát a kocsira ajándéknak.
Az nem is az...az a csokis ülés, mert becsokizol a rémülettől...

de mégis, hogy került divatba a "zselés ülés" ? Nem is tudom, hogyan lehetne zselés ülést gyártani. Max vmi másfajta szivacsot tesznek az ülésbe, de zselé...
Nem baszogatják ott a kocsikat?
igazából nem érdekelt amit mondott, tovább tartott az adásvételit kitölteni mint a vásárlás. körbenéztem, megrángattam a motort, elmentem kipróbálni, mikor visszajöttem mondtam egy összeget amiért hajlandó vagyok föltenni a platóra. A gyerek belement és már jöttem is. az egész max fél óra volt.

Azóta se láttam olyan alacsony áron ilyen megkímélt állapotú motort
attol zselés hogyha mész egy durva lefelébe, teli fékkel és mégse lassulsz hanem gyorsulsz, na ott bezselézel a gatyádba..
inotán a falu végén a temető elött, ott parkoljatok én is ott szoktam.
és nem hitted el neki?
nem szeretem a zselés gumicukrot. Mikor vettem az enyémet nekem is úgy kezdte a srác, hogy zselés ülés...
Szórjál egy zacskó zselés gumicukrot az ülésre, és már kész is. És ha megéhezel, akkor meg is eheted...