Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze hogy süket! Mint a nyagyágyú! Ja és ráadásul púpos és sánta!
Elmondták neki! Vagy talán süket is?
Hogy látta volna,mikor vak mint a bányaló?
Teri néni a postás!
Ki látta hogy csapattál?
Én sírok kb mióta előjött az elfojtott agressziója...
Viszont K jót csapattunk az elmúlt egy órában. Kell egy kis edzés, teljesen el vagyok punnyadva.
Beszarok,agyam szétröhögtem Hádzsámámárádzsámáááááá
Mondjuk szépen kipolíroztad,az biztos.
Nem érted, hogy kusssoooooolj! Teeeeeee

Lehidalok rajtad, de tényleg!
Lehet hamis szart vettél!Az NGK-t hamisítják ezerrel
sziasztok
szeged, kecskemét vonzáskörzetében tudtok egy jó szervízt nagyszervízre LC8-ra?
köszi előre is
Pedig a SPARK PLUG NGK BR7ES a jó gyertya bele. Lehet, hogy kifogtál egy rossz szériát. Bár utoljára az Isolator korszakban volt ilyen élményem. Vegyél egy másik helyen, hátha az jó lesz.
Hülye gyerek, nem érted, hogy kussolj. Az a pitiáner, ha egy kopott szart kipolírozol, és rávarrod valakire...
2006-os a gép, az összes netes katalógusban amit találtam NGK BR7ES-t írnak, 1700 ft ba kerül, meg is örültem hogy milyen olcsó aztán vettem kapásból kettőt, de mindkettő rossz, úgyhogy azért akarok venni valami komolyabbat
Mikori évjárat? Mert így nehéz kitalálni, h 300EXC-be melyik való.
De itt megtudod keresni hozzá a legmegfelelőbbet (évjárat alapján keress rá, egyszerű használat):
NGK - SPARK PLUGS
a benzin már nem folyik, és a motor is indul. Vettem két NGK BR7ES gyertyát (gyárilag ezt írják bele) a biztonság kedvéért, de mindkettő rossz. Egy régebbi használt gyertyával megint elsőre indul. Mivel kettőből kettő rossz volt ebből a gyertyából, milyet ajánlotok bele? Valamilyen irridiumosat akarok, az remélhetőleg már jó lesz, csak nem tudom hogy abból pontosan milyet?
Nem buzulok. De szerintem te is a magadéval játszál, ne a másét húzogasd!
Pitiáner húzás volt a másik fórumban leosztani az eladó cuccomat. Úgyhogy te ne ugassál nekem! Egyáltalán miért kell itt keménykedni?! Nem elmondtam az elején, hogy nem akarok vitázni? Ne legyél már értetlen, szét offoljuk a fórumot. Semmi értelme az egésznek, hagyjuk egymást békén előlről-hátulról!
Rendben? Mindenki járja a maga útját, irkál amit akar és kész.
Tokod felé
Sziasztok
Szeva kishapsi!Te ugye battai vagy?Ha van kedved gurulni felénk egyszerkétszer hozzunk már össze egy közös csapatást!Biatorbágyi vagyok.Járunk földutakon erdőkön keresztül Máriahalom/Tood felé is!Ha van kedved csatlakozni szívesen várunk!Sajnos sokan kiestek mellőlem motorosok azt jó lenne egy kis létszámnövelés
hali

a gyújtás már nincsen meg, így 35ezer ft
itt megtalálsz hozzá mindent:
http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
Giraffe Zozee

450 exc-t lehet hónolni? milyen méretben vannak dugók hozzá? Most hoztak egy 2001-est. Elhalálozott a hajtókar, és a fém szemcsék egy picit akasztottak a dugónak meg a hengernek...

majd teszek fel képeket, csak lent maradt a fényképező.
Én is most olvastam vissza, élmény volt
Bazzeg,az ember ledől ebéd után szieztázni,aztán kimarad itten a lényegből?
Olyan szép fasza szeles napos idő van....
ahelyett hogy a nyelét húznátok, egymást osszátok ki!
Mit kerestek itt?
Lóra aztán gyí a terepre ebatta kölykei! . .