Pedig a SPARK PLUG NGK BR7ES a jó gyertya bele. Lehet, hogy kifogtál egy rossz szériát. Bár utoljára az Isolator korszakban volt ilyen élményem. Vegyél egy másik helyen, hátha az jó lesz.
2006-os a gép, az összes netes katalógusban amit találtam NGK BR7ES-t írnak, 1700 ft ba kerül, meg is örültem hogy milyen olcsó aztán vettem kapásból kettőt, de mindkettő rossz, úgyhogy azért akarok venni valami komolyabbat
Mikori évjárat? Mert így nehéz kitalálni, h 300EXC-be melyik való.
De itt megtudod keresni hozzá a legmegfelelőbbet (évjárat alapján keress rá, egyszerű használat): NGK - SPARK PLUGS
a benzin már nem folyik, és a motor is indul. Vettem két NGK BR7ES gyertyát (gyárilag ezt írják bele) a biztonság kedvéért, de mindkettő rossz. Egy régebbi használt gyertyával megint elsőre indul. Mivel kettőből kettő rossz volt ebből a gyertyából, milyet ajánlotok bele? Valamilyen irridiumosat akarok, az remélhetőleg már jó lesz, csak nem tudom hogy abból pontosan milyet?
Nem buzulok. De szerintem te is a magadéval játszál, ne a másét húzogasd!
Pitiáner húzás volt a másik fórumban leosztani az eladó cuccomat. Úgyhogy te ne ugassál nekem! Egyáltalán miért kell itt keménykedni?! Nem elmondtam az elején, hogy nem akarok vitázni? Ne legyél már értetlen, szét offoljuk a fórumot. Semmi értelme az egésznek, hagyjuk egymást békén előlről-hátulról!
Rendben? Mindenki járja a maga útját, irkál amit akar és kész.
Sziasztok
Szeva kishapsi!Te ugye battai vagy?Ha van kedved gurulni felénk egyszerkétszer hozzunk már össze egy közös csapatást!Biatorbágyi vagyok.Járunk földutakon erdőkön keresztül Máriahalom/Tood felé is!Ha van kedved csatlakozni szívesen várunk!Sajnos sokan kiestek mellőlem motorosok azt jó lenne egy kis létszámnövelés
450 exc-t lehet hónolni? milyen méretben vannak dugók hozzá? Most hoztak egy 2001-est. Elhalálozott a hajtókar, és a fém szemcsék egy picit akasztottak a dugónak meg a hengernek...
majd teszek fel képeket, csak lent maradt a fényképező.
Olyan szép fasza szeles napos idő van....
ahelyett hogy a nyelét húznátok, egymást osszátok ki!
Mit kerestek itt?
Lóra aztán gyí a terepre ebatta kölykei! . .
Viszont K jót csapattunk az elmúlt egy órában. Kell egy kis edzés, teljesen el vagyok punnyadva.
Lehidalok rajtad, de tényleg!
szeged, kecskemét vonzáskörzetében tudtok egy jó szervízt nagyszervízre LC8-ra?
köszi előre is
De itt megtudod keresni hozzá a legmegfelelőbbet (évjárat alapján keress rá, egyszerű használat):
NGK - SPARK PLUGS
Pitiáner húzás volt a másik fórumban leosztani az eladó cuccomat. Úgyhogy te ne ugassál nekem! Egyáltalán miért kell itt keménykedni?! Nem elmondtam az elején, hogy nem akarok vitázni? Ne legyél már értetlen, szét offoljuk a fórumot. Semmi értelme az egésznek, hagyjuk egymást békén előlről-hátulról!
Rendben? Mindenki járja a maga útját, irkál amit akar és kész.
Szeva kishapsi!Te ugye battai vagy?Ha van kedved gurulni felénk egyszerkétszer hozzunk már össze egy közös csapatást!Biatorbágyi vagyok.Járunk földutakon erdőkön keresztül Máriahalom/Tood felé is!Ha van kedved csatlakozni szívesen várunk!Sajnos sokan kiestek mellőlem motorosok azt jó lenne egy kis létszámnövelés
a gyújtás már nincsen meg, így 35ezer ft
http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
450 exc-t lehet hónolni? milyen méretben vannak dugók hozzá? Most hoztak egy 2001-est. Elhalálozott a hajtókar, és a fém szemcsék egy picit akasztottak a dugónak meg a hengernek...
majd teszek fel képeket, csak lent maradt a fényképező.
ahelyett hogy a nyelét húznátok, egymást osszátok ki!
Mit kerestek itt?
Lóra aztán gyí a terepre ebatta kölykei! . .