Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia

nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy terveztük.... nem tudom, mikor jutunk el arra felé.
Sziasztok!
2005 körüli 125SX-hez keresek központi rugóstagot. Ha van valakinek ilyen, az adatlapon lévő emilre írjon ajánlatot.
köszi!
Akkor mi lesz? Jöttök?
Sziasztok

Eltűnt a delej a technikámból (KTM EGS 250 '93). Híres-hirhedt SEM AMAL gyújtással szerelt (5 vezetékes; fekete,piros,zöld, 2sárga). Szikra nincs, de a villany is hiánycikk. A töltőtekercsnél (fekete-piros) meg van a 47kohm ellenállás, de a jeladónál (fekete-zöld) nincs. Javítható ez a fajta rendszer vagy nem érdemes vele foglalkozni?
itt egy állítható

ilyet simán csinálsz ha van egy cnc-s spanod......mondjuk ez annyira tud hiányozni mint halnak a bicikli....vagy lónak a mozijegy...
Hali
Még mindig EXC-re keresek sztendert!
Ha neked van,s eladnád,akkor szólj!
ELADÓÓÓ. 1997 es .Ktm Sx 400. 90%-os gumikkal. Elől-hátul új fékbetét, sportkormány, új markolat. Nem csörög zörög. tényleg hibátlan moci. Ha kérdésed van telefonon utolérsz. Hívj és megegyezünk! Csere érdekel gyorsaságira és terepjáróra. IRÁNYÁR: 345.000 ft

06-30/334-6616
Ha azt mondod, hogy a power jet nem erre van, akkor nem jo nekem a 2008as karbi alj, akkor megoldom majd mas modon.
Igen a hirtelen gazadasra van a gyorsito, de ha nincs leak jet, akkor a gyorsito tul sok benzint pumpal be a hengerbe, ezert kell a leak jet. Lehet venni allithato leakjetet is, amit kintrol tekergethetsz, ez inkabb versenyzoknek jo, hogy minden palyan (magassagtol, paratol, mittudomen fuggoen) beallitsak a tokeletes mukodest. Mezei hobbysoknak jo egy megfelelo leakjet, oszt kesz. Sajna az enyemen nincs, 2006os exc 450.
ez tényleg jo ár..
Akkor majd legközelebb te megállsz!

Az akkor is cross motor!
Turisták erre is vannak. Nem kell bemenni a cuha völgybe,akkor nincs gond. Majd condom mutat nektek olyan helyet,ahol garantáltan nincs egy árva ember sem!
ja ez semmi...hát ez hamarabb volt..köze sincs a powerjethez...

amikor már nem légpárnás a gyorsító azóta van...

és ez a hirtelen gázadásnál nem segít arra van a gyorsító... meg magasban se...

amúgy neked milyen lovad van ?
Akkor majd szombaton visszatérünk rá.
3-an mennénk.
Igazából még semmi sem biztos, majd szombat délután/ estefele dől el.

Gyere nyugodtan legalább lesz vmi idegenvezető is
Hányra jönnétek vasárnap? Ha szombaton nem rugok be nagyon az éjszakába,és nektek nem gond,lehet Veletek tartanék. Hányan jöttök?
Neme? Az törvénybe ütköző dolog!
Képzeld, a Milkás Zoli lecserélte az yz-t egy 2001-es Rm 250-re.
Mentem ma a motorral. Hát nem sokkal endurósabb mint a régi. Jó vétel volt, tényleg hibátlan a gép, meg jó áron is adta el a régit. Csak hát nem egy túrás jármű...
evidens hogy nem állok meg, de múlthéten szlalomozni kellett a sok gyalogos között az erdőben, azt meg nem nagyon szeretem...
szombaton még munka van... vasárnap a szabad
Nem kell megállni,azt kész!
LC8-asok!
milyen motorolajat ajánlotok? illetve akksival / elektronikával van-e bárkinek észrevétele, rossz tapasztalata?
küzdök épp picit a mocimmal, de nem akarok untatni senkit, mert elég hosszú lenne
előre is köszönöm a válaszokat...
Peti
a múltkor említés volt,hogy valakinek Hinson kuplung kosár kellene az sxf450-ébe...
találtam egy ilyet ha még aktuális a keresőnek....
vagy mintha zoozee rakott volna be valami gépbe? mindegy ha valakinek kell szerintem jó ár...
2009-es KTM 150 SX motorom, 77 üzemórával, költségmentes állapotban, első tulajdonostól eladó. Rendszámos KTM 400-450-525 EXC vagy rendszámos KTM 450-560 SMR érdekel értékegyeztetéssel. Z
Hy. Mi mindig Hajmáskérröl indulunk szombatonként,és a bakonyba motorozunk. Szombat Nektek nem jo?
Nézd meg a gugli mapsban
Jó helyek vannak arra!Májusban megyünk kétnaposra.Jó lenne csatlakoznátok!Úgy megyünk hogy Bia-Páty-Perbál-Máriahalom-Csolnok-Tokod.Van benne szántó,rét,erdő!De ahol sátorozunk ott jó helyek vannak