Eltűnt a delej a technikámból (KTM EGS 250 '93). Híres-hirhedt SEM AMAL gyújtással szerelt (5 vezetékes; fekete,piros,zöld, 2sárga). Szikra nincs, de a villany is hiánycikk. A töltőtekercsnél (fekete-piros) meg van a 47kohm ellenállás, de a jeladónál (fekete-zöld) nincs. Javítható ez a fajta rendszer vagy nem érdemes vele foglalkozni?
ELADÓÓÓ. 1997 es .Ktm Sx 400. 90%-os gumikkal. Elől-hátul új fékbetét, sportkormány, új markolat. Nem csörög zörög. tényleg hibátlan moci. Ha kérdésed van telefonon utolérsz. Hívj és megegyezünk! Csere érdekel gyorsaságira és terepjáróra. IRÁNYÁR: 345.000 ft
Igen a hirtelen gazadasra van a gyorsito, de ha nincs leak jet, akkor a gyorsito tul sok benzint pumpal be a hengerbe, ezert kell a leak jet. Lehet venni allithato leakjetet is, amit kintrol tekergethetsz, ez inkabb versenyzoknek jo, hogy minden palyan (magassagtol, paratol, mittudomen fuggoen) beallitsak a tokeletes mukodest. Mezei hobbysoknak jo egy megfelelo leakjet, oszt kesz. Sajna az enyemen nincs, 2006os exc 450.
Turisták erre is vannak. Nem kell bemenni a cuha völgybe,akkor nincs gond. Majd condom mutat nektek olyan helyet,ahol garantáltan nincs egy árva ember sem!
Neme? Az törvénybe ütköző dolog!
Képzeld, a Milkás Zoli lecserélte az yz-t egy 2001-es Rm 250-re.
Mentem ma a motorral. Hát nem sokkal endurósabb mint a régi. Jó vétel volt, tényleg hibátlan a gép, meg jó áron is adta el a régit. Csak hát nem egy túrás jármű...
LC8-asok!
milyen motorolajat ajánlotok? illetve akksival / elektronikával van-e bárkinek észrevétele, rossz tapasztalata?
küzdök épp picit a mocimmal, de nem akarok untatni senkit, mert elég hosszú lenne
előre is köszönöm a válaszokat...
Peti
a múltkor említés volt,hogy valakinek Hinson kuplung kosár kellene az sxf450-ébe...
találtam egy ilyet ha még aktuális a keresőnek....
vagy mintha zoozee rakott volna be valami gépbe? mindegy ha valakinek kell szerintem jó ár...
Nézd meg a gugli mapsban
Jó helyek vannak arra!Májusban megyünk kétnaposra.Jó lenne csatlakoznátok!Úgy megyünk hogy Bia-Páty-Perbál-Máriahalom-Csolnok-Tokod.Van benne szántó,rét,erdő!De ahol sátorozunk ott jó helyek vannak
nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy terveztük.... nem tudom, mikor jutunk el arra felé.