Sziasztok!Valaki segiteni h egy ktm sx 620 as mennyire szervizigényes?Ugyanis van egy tt 600 om teljesen felvan ujitva és lehet elcserélnék egy ktm sx 620-ra.Válaszotok előre is köszönöm!
Mit buktam el? Száz beszólással ezelőtt írtad, hogy te nem írsz többet és felejtselek el. Azóta állandóan válaszolsz, mint egy zárlatos papagáj...a szaros életed engem nem érdekel, meg azt sem, hogy mit ugatsz, de ezt már leírtam többször, sajnálom, ha képtelen vagy felfogni. És lehet, hogy rosszul gondoltam, nem álmodsz róla. Még ahhoz is gyáva vagy, hogy álmodj egy komolyat...puhapöcs...
KTM és FOX matricák eladók!
Teljesen műanyag, időtálló, nap-, és vízálló!
A nagy KTM mérete: 14X5 cm, a kicsié: 7X2,5
A Fox mérete: 8X6 cm
Árak: a kicsi KTM 300, a nagy 400, a Fox 350.
Posta: levélben küldöm, a levél áráért (kb. 100) Ha többet rendelsz, elnézem a postát!
vasárnap még kézvédőket akart rá, most meg már elado a verda, mély nyomot hagyhatott benne a baglyas.
Egy kérdésem lenne..
AZ enduró gépek SM kerekekkel is szitálnak bizonyos km fölött?
PL KTM Lc4,vagy EXC, Suzuki DRZ..
2 db volt 1et már elvittek de 1még van ha érdekel
70/6605261
http://kepesmotor.hu/ktm-endur...
Mit buktam el? Száz beszólással ezelőtt írtad, hogy te nem írsz többet és felejtselek el. Azóta állandóan válaszolsz, mint egy zárlatos papagáj...a szaros életed engem nem érdekel, meg azt sem, hogy mit ugatsz, de ezt már leírtam többször, sajnálom, ha képtelen vagy felfogni. És lehet, hogy rosszul gondoltam, nem álmodsz róla. Még ahhoz is gyáva vagy, hogy álmodj egy komolyat...puhapöcs...
Lenne 1 kérésem.
Valaki meg tudná mondani hogy KTM-nél hogy lehet alvázszámból megnézni az évjáratot. Fontos lenne.
Illetve ha még nem vitték el. Várom a válaszodat.
Köszi,
Teljesen műanyag, időtálló, nap-, és vízálló!
A nagy KTM mérete: 14X5 cm, a kicsié: 7X2,5
A Fox mérete: 8X6 cm
Árak: a kicsi KTM 300, a nagy 400, a Fox 350.
Posta: levélben küldöm, a levél áráért (kb. 100) Ha többet rendelsz, elnézem a postát!