Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi a gond báttya? kendnek nincs zselés ülése?
jó is az a baglyas... én is azon filózok meddig kéne levinni a motorokat, és honnan indulni azon a környéken
Tegnap elvitték a 2001-es átlátszó tankos, fekete szutykot... Fülig érő szájjal vette birtokába az új tulaj. Így sikerült eladni mindkét 200 EXC-t.
mi van ? ennyire bevittem a Lolot szombaton a málnásba hogy már a motort is el akarja adni?

vasárnap még kézvédőket akart rá, most meg már elado a verda, mély nyomot hagyhatott benne a baglyas.
Igen!
Sziasztok!Valaki segiteni h egy ktm sx 620 as mennyire szervizigényes?Ugyanis van egy tt 600 om teljesen felvan ujitva és lehet elcserélnék egy ktm sx 620-ra.Válaszotok előre is köszönöm!
akkor nem az ...
zselés ülés
Üdv..

Egy kérdésem lenne..
AZ enduró gépek SM kerekekkel is szitálnak bizonyos km fölött?
PL KTM Lc4,vagy EXC, Suzuki DRZ..
Helló!Jó rá
2 db volt 1et már elvittek de 1még van ha érdekel
70/6605261
Te jazííííííííí!

Mit buktam el? Száz beszólással ezelőtt írtad, hogy te nem írsz többet és felejtselek el. Azóta állandóan válaszolsz, mint egy zárlatos papagáj...a szaros életed engem nem érdekel, meg azt sem, hogy mit ugatsz, de ezt már leírtam többször, sajnálom, ha képtelen vagy felfogni. És lehet, hogy rosszul gondoltam, nem álmodsz róla. Még ahhoz is gyáva vagy, hogy álmodj egy komolyat...puhapöcs...
Köszönöm a segítséget!
A 10. szám az évjártot jelzi
Sziasztok!
Lenne 1 kérésem.

Valaki meg tudná mondani hogy KTM-nél hogy lehet alvázszámból megnézni az évjáratot. Fontos lenne.
Hello! A segédváz 2001-es exc 200-ra jó? Mert ha igen, akkor igényt tartanék rá...
Illetve ha még nem vitték el. Várom a válaszodat.
Köszi,
köszi, őket totál elfelejtettem
Valamit nem lehet pénzért megvenni....
Lévai Peti mester,ha olvasod küld már el a számod légyszíííves,mert telefon purcanással elveszett.Kéne konzultálni,meg ez az is kéne
És a nő? :P Abból is van még raktáron?
Árak /db-ban értendők!
KTM és FOX matricák eladók!
Teljesen műanyag, időtálló, nap-, és vízálló!
A nagy KTM mérete: 14X5 cm, a kicsié: 7X2,5
A Fox mérete: 8X6 cm
Árak: a kicsi KTM 300, a nagy 400, a Fox 350.
Posta: levélben küldöm, a levél áráért (kb. 100) Ha többet rendelsz, elnézem a postát!
Pedig a romet póni jóóóó!