Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor helyesbítenék nem horkol, úgy értettem h fullad kicsit.
egyébként narancs színű:D:D
alszik...
álmos lehet
milyen az mikor "horkol" egy motor? mert, hogy torpan, fullad azokat a jelenségeket tudom, de hogy horkol....
Üdv!
Csak nem te hoztad el a hibátlan,fekete 2001est? Te jártál nálam megnézni az enyémet?
gondoltam, hogy a gyári az húzós... csak kell az embernek egy árajánlat, és jobban mutat a prox nak az ára,ha ott van mellette a KTM é is
KTM 50/80 vizes blokkalkatrészeim eladók régebbi kivitel ...üdv minden forumosnak....
Hf et átnéztétek? lehet el van vetemedve, vagy vhol repedt.

nekem a husky anno 1 hét alatt átégette a tömítést, mikor a full üres dobok voltak rajta
reggeli munka előtti keró megártott neki JOBBULÁST DANI!
először én is arra gondoltam, kicseréltem, és 2 hét használat után ugyanaz a jelenség:S
Most olvasom.... Daninak jobbulást
Hát ez az ülés téma érdekes... nekem valamilyen "tuti" ülés van a vason de múlt vasárnap du. kakucson úgy feltörte a picsámat öröm volt nézni.... a kloákámtól pár centire kopott le a bőr úgyhogy tudtam mindent a csillagok állásáról. Bár betmen szerelésben voltam lehet az törte fel de az ülés is rájátszott az tuti...
Sziasztok

Multamból megmaradt és eladó gyári KTM cuccok:

KTM LC4 sport légszűrőfedél
Gyári méretű fúvóka (2db, nem tudom mekkora)
kormányra fekete védőpúp

Postán csak előre utalással.
Kérdések, kérések, ajánlatok: biobaka@gmail.com

Köszönöm
az M3-on szarabbul járt a srác
na felhívtam dánielt...

igaz a hír volt baleset ...de nem emléxik semmire csak annyira hogy reggel motorral indult dolgozni...következő kép ami megvan neki az intenzív...mostmár onnan átvitték a traumatológiára.....karja eltörött és agyrázkódása volt... de már nevetgél és kezd jobban lenni..úgyhogy szerencse a szerencsétlenségbe...

jobbulást neki !
Helyes!
oké megnézlek közelről benneteket
Jolvan!Hát van neki kínja bőven szóval minden melót meg fog ő is most munkanélküli Na meg neked is mondom májusban megyünk egy hétvégére oda a Gete lábához a homokbuckákra Remélem meglátogatsz minket és nem csak a hegytetőn bőgeted a motort
ja mondtam neki arra ne gyűjtsön mert nem volt sok...kibírja ...

még a gumit most teszem rá...de kész
nem olcsó vazze ...ez gyáriba saccra is kéccáz ft ...

de megnézem pontosan...

proxba meg wössnerrel ez a hajtókar meg a dugó egy60- 80 -ast tudnál spórolni kb..

a többi az nagyjából egálba van...
zoozee

tudsz nekem nézni árakat?

2003-as 450 exc , dugó, hajtókar, főtengőcsapágy, vezérműlánc, és tömítésgarnitura

jöhet emilbe is ha úgy jobb: kishapsi@vipmail.hu
köcce
Üdv Zéé májszrtó
Hallom jankótol hogy kész a motorja mehetünk érte Jövőhéten felcsattogunk érte.Jankó most elment piripócsra gájázni hogy legyen miből kifizesse a művedet
wazze
jobbulást neki
elképzelhető, hogy átégett a Hf tömítés.
nem mondod ..

jobbulást neki !
Jolvan igaz igaz akkor hagydafaszba Majd lesz sokpézem veszek komplett fakktorit azt majd villoghatok Addig sunyulok az erdőben.Dánielnek meg gyógyulást kivánok ezerrel!Komolyan már hiányzik a sok okos beszólása