Sziasztok.
fcr 41-hez keresek gumi harangot. Amúgy a gép lc4.
Az eredeti is jó lenne de már nagyon öreg repedezett.
Hol vehetnék eredeti kehin fcr 41-hez valót ?
Tedd el az erkölcsi győzelmet. Nem kérek érte semmit.
De ezt a szópárbajt elbuktad, méghozzá megalázó hátránnyal. Jöhet a durcázás, meg az arcoskodás.
Egyébként nem álmodozom más motorjáról, tökéletesen megfelel a romet pónim, amivel ki tudok menni a kisboltba kenyérért.
Arról nem tehetek, hogy nem tudod, hogy mi a visszhang, és hogy nem jártál még Tihanyban...nem, én ma egész nap motorokat szereltem, olyanokat, amiről te csak álmodozni szoktál...számomra innentől megszűntél létezni, és már azt is sajnálom, hogy válaszoltam neked...
Hehe Lehet.
Az is lehet, h haver motorját fotozom és teszem fel az adatlapomra... viszont akkor leleményes színjátszó vagyok. Valójában egy romet pónit vettem, mert az került a kisnyugdíjból...
amugy az valo bele amit irtál ,valoszinü sikerült valami szarul tárolt verziobol bevásárolnod , vegyel olyat de máshol.
basszus te jol vissza olvasgattál ez tavaly nyári beirás.
ha valakit érdekelnek KTM SX-EXC 2T-4T
EXC hűtök
ülések
villabefogók
kormányagyak
gyujtáselektronikák 2T-4T 2005-
légszűrőház komplett
segédváz
2007 es EXC 2T tank
kerékegyak
keréktengely
Brembo fékerendszerek komplett első hátsó
WP PDS hátsó gátlók 2005-2007
SXf 450 blokk 0 üó
2005-7 hátsó lengővilla
exc 2005-2007 250-300 2T hátsó dob
kormányok
kormánymagasítók
páncélok
45ös alig használt crosscsizma
motoremelők,
stb...
fcr 41-hez keresek gumi harangot. Amúgy a gép lc4.
Az eredeti is jó lenne de már nagyon öreg repedezett.
Hol vehetnék eredeti kehin fcr 41-hez valót ?
EXC 450-re keresek sztendert.
Ha tud valaki,akkor szóljon.
De ezt a szópárbajt elbuktad, méghozzá megalázó hátránnyal. Jöhet a durcázás, meg az arcoskodás.
Egyébként nem álmodozom más motorjáról, tökéletesen megfelel a romet pónim, amivel ki tudok menni a kisboltba kenyérért.
kishapsi@vipmail.hu ra dobj egy emilt a telszámoddal és megbeszéljük
Az is lehet, h haver motorját fotozom és teszem fel az adatlapomra... viszont akkor leleményes színjátszó vagyok. Valójában egy romet pónit vettem, mert az került a kisnyugdíjból...
Egész délután erre a színvonalas revansra készültél?