Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

20...?

amugy mi a száma rá van irva aljára.
gondoltam hogy valami közbejött,

nekem jo holnap , elötte csörögj kb mikor jössz.
Pont ma voltam gyártás és minőségbiztosítás órán egy gyárban és szó volt a selejtekről. Az ipse azt mondta hogy még a legjobb márkájú dolgoknál(mindegy miben) is vannak szar termékek, ez egyszerű statisztika, igaz ez olyan 10% körül szokott mozogni, ezek olyanok, hogy már a elején meghalnak, ugyanakkor az ellenkezőjére is van példa, amikor a tervezett élettartam többszörösét is kibírja valami.
jaja,amugy irányításra tök oldszkúúúl a husky,bejött amugy,de a ktm fürgébb.
nem a kereskedőre vagy a márkára köpködök,ott sem a szél hordta össze a vb címeket,hanem maga a probléma kezelésére,hogy nem az van hogy elbaszták és ugranak,hanem a megnövekedett keresletre hivatkozva 4hónapot várjak?
amugy qva jó gép,más mint a ktm,igaz nagyon nem fingattam meg 10óra alatt.:-)
Az én husqvarnámba 150 üo van és hibátlan pont bele nyúltál egy rosszba,ktm nél is előfordul
Látod inkább Zééktől kellett volna hozni egy 300XCW-t Sajnállak hogy kibasztak veled a kocsogok
wr300,2011-es
amugy csak megsúgom hogy a ktm-et a 300exc-t pl, jobban lehet fűzködni terepen fák közt.
nem a szerelés,a gyár reagálása gusztustalan.
de a 449-esek csodaszépek.
úgyhogy én mostanában csak akkor leszek sáros amikor a disznók,szóval ha belefekszem.
vagy ha tudok szerezni motort,mert a husky megy a háztól.
Egy balfasz szerelő miatt azért nem kellene leírni egy egész márkát...szerintem
Ilyen alapon a tbálinti "szerviz" hozzáállása miatt ma Mo-n senkinek nem lenne szabad KTM-mel motoroznia
Hát, őszinte részvétem tesó...
Az mondja a KTM-re hogy ócska akinek még nem volt De ez már nagyon lerágott csont.Egyébként milyen husky volt?A legújabb BMW blokkos?Vagy kétütem?
Elcseréltem egy szépreményü huskyra ausztriában a vasam mert azt hittem jól járok,aztán kiderült hogy olaj szivárog a hengertalpnál,szervízbe vissza,gyárban beleszakítottak 2tőcsavart,abból az egyik 7cm hosszan elrepítette a blokkot.
mivel ez egy garanciális motor,működik a téma a blokkcserére.júliusban várható a motorom,amit én nem hozok el a szalonból hanem az árát csak ha minden jól megy.
Szóval a ktm az olyan ócska hogy 170óra alatt semmi gond nem volt vele,a husky meg 11óránál blokkcsere.na?
ahogy a képen látod a jó csapágyakkal mindennel,postát állom ha adnak érte 30ezret! vagy tegyetek ajánlatot, képet tudok még lőnni róla ha bárkit is érdekelne! 2006os motorból van
Cső! Szabad-e tudni melyik motorról van szó? vagy hirdetés esetleg? Kíváncsi vagyok végül is kire esett a választásod, melyik volt az az új, közelben lévő, ktm motor ami nem is drága , de ezt most nem baszogatás képpen mondom, kíváncsi vagyok, hogy mit újítasz be, írhatsz mailban is. !
Oszt mennyi az az occsó?
Miért, mi történt?
nekem olcsóért is van komplett mart villanyak eladó az alul 3 felül 2 csavaros féle...igaz gyári, nem színes powerparts-os...
Ja,és aki tud értelmes áron exc-t,de akár sx is szóba jöhet,szólhatna,sajnos az év buktáját elkövettem,így csak hiteles jöhet szóba,még akár átvállalás is érdekel mert nem lesz a motoromból szeptember előtt zseton.:-(
Nem tudtam menni,kitombolta magát az influenza a lányomon,éshát a Keszthelyi kórház az kritikán aluli.
Összeszedtem a cuccokat,asszem jó holnap nekem,neked?
a hátsó fékkonzolt vigyem?
Tárcsám nincs hozzá,de odabasz ha kicseréled,kicsit gorombább a gép:-)
na elmentem a kinderrel jégrobogozni meg korizni a Balatonra..
Ahogy visszaolvastam elméletben gigacsászár!
Vááááá, a yahzee tud ilyet is? Én is kicsit mulya vagyok a csajoknál, de akkor ha lehet, már nekem is segíccséééé....
Ronis ne mérgelődj! Már magát is megkavarta rendesen....
Sziasztok!
Bár nincs KTM em, de azért bátorkodom hozzáírni ehhez a "családon" belüli témához.
yahzee segítségét szeretném kérni, tetszik egy csaj, felszeretném szedni, a hangját is már hallottam/telefonon/de hamár felszedtem akkor ugye pírítani is kéne, de azt milyen ütemben, pózban?Vagy hogy?
Bocs, ezt nem tudtam kihagyni!
Ok nélkül senkit nem szoktak oltogatni...ergo, nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél...
Nem azon agyalok, h min kéne változtatni, hanem annyit kérdeztem, milyen rá a legjobb. Csak ennyit kérdeztem. Nem véleményt kértem magamról. Egyébként jövő hétvégén igen, lesz motorom. Most hétvégén csak azért nem, mert melózok és nem érek rá elmenni megnézni és megvenni. De vedd úgy, hogy nem is kérdeztem semmit! Inkább legközelebb kérdezek mást, mert itt csak oltogatni tudják az embert. Vagy az lesz, hogy megveszem a motort, aztán leoltok én is mindenkit, hogy...(ebbe ne is menjünk bele, mert megint én leszek a bunkó fasz...)