Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv. 2006 LC4 leömlő (könyök) valaki?
mert módos vagy
A régi szerszámok a legjobbak,ezek már csak szépek,egy két kivétellel azokat meg jobb,darabban megvenni Bár nekem már gyártják őket,amilyen anyagból,amilyenre kérem
hát nekem is vannak királyantal (kingtóni)kulcsaim....mondjuk inkább csak dugókulcsok... és beszarás miket kibír ..tök hálás cucc...van egy racsni állítom odabassza a bétát..
ja és nem a régi bétáról beszélek mert az még jó volt van pár belőle 20 éves kulcsok és tényleg faszák de ezekből is az új egy vödör geci..főleg árukhoz képest ..azokat is megbaszta valami...és elkurvultak...
snap-on ra meg nincs pénzem
Ez azért érdekes... 7 éve használok king tony szerszámokat autószereléshez, és nem vigyázok rájuk. ez idő alatt 1 db üthető csavarhúzót sikerült eltörni. de lehet az se ment volna szét, ha nem az 5 kilós kalapáccsal ütöm be a csapágy mögé...

most proxonokat vettem, és kezdődik meg a tartós teszt. Az biztos, hoyg vannak ötletes szerszámai, először röhögtem rajtuk, de hamar rájöttem, hoyg nem volt hülye aki kitalálta.
Hali Laca,
jaja, az a cél hogy hamar megálljak. legfeljebb árkot ások a pályán
ezzel elcsúszol kivájja a betont
Na milyen a legújabb fejlesztésű bukógomba szettem?
http://www.kepesmotor.hu/motor...

ha vkit érdekelne fekete tank.
Szia Zoozee!Megkaptam az e-mailt,nekem jó úgy ahogy írtad.Lefényképeztem a membránt,a külső átmérője 28mm,belül a fém pedig 15mm.
Rendben.. Várom a jelentkezésed
Rendben köszi az infót Ha lesz zsozsóm akkor üzenek!
LC4en a régifajta gyújtás okozhat leböffenést ha nincs pontosan beállítva? vagy mi lehet olyankor a jelenség?
szedd le és le kell festeni!
a KTM a világ legszarabbul festett motorja,szinterezet részek alatt tiszta vak rozsda a váz a dekli is festett de elválik az alumíniumos oxidálódó szartól a festék, vegyél kromofágot szépen fém tisztára marasd le,semlegesíteni kell langyos vízzel hogy ne dolgozzon tovább a felületen....
ha van fényező haverod akkor vele alapoztasd le,vas primer nagyon jó cucc..ha azt ráfújatsz megállítod az oxidációt és ahhoz jól tapad a következő réteg!
ha lemarattad és te akarod festeni,vegyél festék boltban hozzá festéket..azt hiszem hogy MOTIP a spré neve kb 2 decis és hő és olaj álló a kupakon látni hogy olyan nagy szemcsés ezüst mintha alumínium lenne,nem kell felül lakkozni csak sok rétegben felhordani kicsit várni a rétegek közt!
én teszteltem azt a festéket és kipufogón mindenen bírta,szebb lesz mint az a sápadt gyári szar
Ma néztem a kulplung felőli deknimet,és pattog le róla a gyári máz. Mit lehet ezzel csinálni?Érdemes lefesteni,vagy valami faszom,vagy csere ha nagyon randa lesz?
Hello! Tegnap írtam neked e-mailt!
nem voltam/vagyok megszorúlva,csak megilyedtem a yamitól,vagyis eliesztettek...
azért lett 2004es,mert úgy vagyok vele,hogy maradt pénzem elherdálni(kell egy robogó,meg utánfutó is,meg motorozásra,szórakozásra...) aztán jött egy kósza gondolta,hogy a megmaradtból vegyek mellé egy másik 125-öt biznisznek... nem jött be,mert nem tetszett meg a suzuki...
bár még mindíg nincs se futóm,se robogóm,és szerencsére lett melóm,így most gyűlik még egy kis kincs aztán valamikor csak beesik mégegy 250 4T az sx mellé...
BUGIC
Üdv..Ez a két készlet van, és tudok többet is beszerezni ha kell..
Sajnos többet nem tudok engedni az árból, mert neten nagyker áron is a 111 darabos 32 ezer forint.. És én 27 ezerért adom..

Ha kelleni fog most, vagy a közel jövőben, írj emailt..az adatlapomon megtalálod a címem, és megbeszéljük.. üdv.
olyan nincs hogy valami nem sörnyitó
http://youtu.be/zBLrxaAZT5w
de a legfontosabb benne van: sörnyitó!