Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ráadásul nem voltam már másfél hete boltba...
nekem is ott van évek ota, mondjuk én csak boltba járok tejért kenyérért a nagyinak.
Azért inkább felfelé szokták cibálni a meredélyeken, mint előre. Ott meg pont az a jó, ha a villahíd alatt van, mert akkor tudod emelni vele a motor elejét.
igazábol ha ott van is lehet huzni vele a motort, nem csuszik feljebb ugyis előre felé rángatják nem felfelé, ugyhogy nem gáz.
Én csak azt nem értem, hogy az első 'vontató spanifert' miért teszi mindenki rossz helyre?
jol néz ki az arany szinű villa nyak,

igaz hogy szart sem ér , mert az első eldőlésnél keresztben áll a kormány akkora egy ratyi kinai kacat, viszont igy aranyban legalább jol néz ki.

viszont van helyette jo drága powerpartos aranybol lévő három csavarpos fáktori azt ha megveszi a polgár akkor legalább nem megy el többet.
néha én is le szoktam cserélni az olajat, kb mikor eszembe jut....
szerintem holnap én is lecserélem az olajat, kíváncsi vagyok milyen lesz a szürő. Bár akitől vettem auto szerelő volt... de bármi megtörténhet.
szia hol mert egyet hivatm de az elkelt linket tudsz adni?
Ha gyári adaptert keresel, van fent itt az apróban...
nem is hiszek én senkinek,megcsinálom magamnak és nem is adom el!
tettem bele ami kell,teljesen a külsejét is kicseréltem teló olajtol a kerék csapágyig mindent...de még a matricákat is,,,fiam meg tanulta a szerelést legalább
sziasztok!keresek ktm supermotohoz elsö fékhez 320 as tárcsához fékadapert ha van ijened légyszi irj vagy hivj megvenném!vagy sms köszönöm:06703881075
Jajj,de szíp,hát még mikor a váltók égnek össze mert eldugulnak olajjáratok a "házi spórolós kenőcs"-től Van annyi okos mint állat és O K O S A K
ha nem veszed ki és el van tömődve,mondjuk szervízben felújított motort veszel ahol iskolában tanult szerelők kibaszott sok ragacsot kennek mindenhova...az ugye leválik és eltömít mindent nem veszed ki eltömít minden járatot és megáll a hajtókar!
én így jártam,mondjuk az én faszságom volt mert bíztam a felújításban!
most meg van egy új belseje a motoromnak!
kapsz 10ezret, köszönöm a jó anácsot
gtgt,

rohadtul nem mindegy mekkora a vastagság azzal változtatod a kompressziot, és a vezérlést (réseket) is..

pl KTM hengertalp tömitésböl van 0,2 - 0,4- 0,5 - 0,75 és ezeket még szokták variálni is tehát többet raknak meg ilyesmi.

amugy szerintem a 0,4-0,5 verzio a legjobb vékonyabbal tul pattogos krosszos, sokkal vastagabal pl 1 mili, vagy az felett pedig tul lágy lesz.

nincs mit 5 ezer.
Az csak karc hála az égnek.. Van a felnin több karc is..
Hol vetted szfehérváron?
Csak nem azt vetted meg ami 790re volt hirdetve? 2008as ktm sxf450?
Üdv. Ki tudja mennyit forog a KTM sxf450 a széria változat padlon?
Üdv.KTM Lc4 640 Supermotora.(2005-ös)Hátsó féktárcsát vennék.Ezt az ajánlatot kaptam.Tudja valaki esetleg pontosan mennyiek az adatok?És hogy ez jó e rá?.Előre is köszi.üdv
az nem az. az azért van hogy a z úszó tartó pöcök ne csússzon ki. ( simsonnál)