Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Zsigi ha rám hallgatsz,a tellószáron lévő harisnyadarabot azonnal letéped a motorról.Így ne használd Asszem itt beszéltük meg nemrég hogy miért ne!
Ajánlom figyelmedbe a világhálón,az angol-magyar járműipari szótárt.
Fiúk!
tömítés kellene, KTM 2002 EXC 125-höz, csak henger, mert elbasztam
ha valaki tud olcson az szóljon lécci
köszi
még ez talán ..
Rendezze a karburátor átlósan kb 60 úgy, hogy a tavasszal az úsztatott tűszelep nem nyomják Együtt. Ebben a helyzetben, a szélén úszó lehetett párhuzamosan az úszóház tömítő felület (lásd az ábrát)
Próbáltam lefordíttatni neten a szöveget, de nem nagyon tudok kijönni belőle :S mert szó szerint fordít ugyebár.. de elég sületlenséget hoz ki amiből nehéz összepakolnom a szavakat :D
Ilyenre való fekete hűtőspoilerem van egy pár fölösleges, ha valakit esetleg érdekel...
nem magyar de minden ktm hez kapsz aktatáskát tele könyvvel meg golyóstoll satöbbi....
Magyarországon amit vásárolnak emberkék crossmotort, azokhoz jár magyar szervizkönyv? mert én még magyart nem is láttam..
Pár kép
zoozee láttad a belinkelt képet az sx ről ? hétvégén matricáztam fel ..
de úgy látom itt le is írnak minden.. úgyhogy ez jó lesz
Igen.. ezt pont most találtam meg én is :D köszönöm

Megtaláltam azt a szerviz könyvet, amiben atomjaira van szedve mindene a motornak csak a karbi nincs
szervízkönyv ...ez pont a tiéd.....
Akkor mi alapján lehet pl az én SX 250 es motorom nak beállítani a benzinszintjét ?
Ezt mondtuk neki mi is, de látod hogy nem hisz nekünk
ja most olvastam vissza ...
szóval az a kis kutyaszar az uszóházban nem az úszószint miatt van ott ez ügye egyértelmű....de elmondom ..az a kis fal akadályozza meg hogy az úszótengely oldalra elcsússzon ....
de van olyan motor aminél pont ott van a folyadék amikor szétszeded a karbit ezért így vonult be a szájhagyományba...de legenda inkább mintsem oda kell állítani a szintet....

inkább a servicekönyvben kell nézelődni...
simsonnál....
Nagy kő esett le a szívemről!
Örülsz mi?!
Bocsi. Nem ide akartam..csak benéztem a dolgot!