Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

04-es Meg voltál szorulva hogy eladtad a yamit?
Junior a márkája, szerintem bárhol tudsz olyat venni, ha még létezik a cég...
kicsit koszos de teszek már egy képet....
tudom! láttam is már..csak az az ember nem akarta eladni még drágán sem... :)
Pedig eredetileg van benne....
gyári ktm szerszámkészletre gondoltam... de olyan nincs amiben lenne minden.. mert pl ebben sincs kombináltfogó...
jól tetted,mint ahogy írtam eszembe nem lett volna itt megnézni... mellesleg egy meteor dugó is 17ezer... kicsit van viszont különbség!
Üdv Zsigi!
KTM-eseknek van valami kedvezmény a dugókulcsból? Na az érdekelne hogy ez a két készleted van vagy folyamatosan tudsz beszerezni ilyen készletet? Érdekelne csak most jelenleg másra kell a pénz
open kategoria, vagy mx3
Szia! Nem vagyok 1 szerelő, de ha nehezen indul 2 tipem lenne! 1. cserélj gyertyát lehet már nem ad megfelelő szikrát/ha mégis, akkor jön a 2. lehetőség/
2. próbáld meg úgy indítani, hogy szivatót kihúzod, 2x ráhúzol csutka gázt, utána rúgod ha úgy könnyebben indul akkor keveset kap azért indul nehezebben, és a karbidba az alapjárati fúvókáidat ki kell takarítani!
Kínában úgy működik, hogy vagy az európai megrendelő küld minőségbiztosítási mérnököt, aki felügyeli a gyártási folyamatot, vagy vannak úgynevezett bér-mérnökök, főleg amerikaiak. Kínában többnyire ismeretlen fogalom a minőségbiztosítás...
tévedtem , a tömitések ugyan azok alul-felűl.
lementete a 300-as szett képet a gyári oldalrol és azt rakta fel.

lehet korektebb lett volna egy saját foto a holmikrol ..

amugy ha minden ott lenne akkor jo lenne az ár, persze ha az a lenne ott nem lenne.

mert a 250-hez képest a 300-on más a hengerfej, a power szelep közepe ,az elektronika, tömitések és minden ami a képen van.
arra lennék kiváncsi hogy például olyan neves gyártok mint pl HEYCO, vagy ROTHENBERGER, menyire europaiak még....?

merthogy mindenhol azt irják magukrol hogy ők az europai minőséget képviselik aztán lehet azokat is mind kinában nyomják már évek ota...
jaaa, akkor nem kicsit megvezetés ez a hirdetés...
haverom már beszélt vele, egy üres henger van, meg egy dugo, igaz hogy ujak de minden más ami a képen van hiányzik a szettböl, se HENGERFEJ, se Elektronika, se power, se tömités se semmi.....

mondjuk nekem nem kell dugo, de majd a jövőben nyilván fog kelleni, ezért mondtam hogy polcon elférne.
Egy szerszámokkal foglalkozó ismerősöm volt Kínában, egy nagy gyártelepen, ahol több híres szerszámos cég kéziszerszámai készülnek. Azt mondja, úgy kell elképzelni, hogy ez első x csarnokban a jó anyagból, pontos, precíz kéziszerszámok készülnek a Beta, Facom, stb cégeknek. Amikor tűrés alá kopik a szerszám, akkor átkerül a következő x csarnok gyártósorára, ahol még mindig jó anyagból, de már nem annyira precíz kéziszerszámok készülnek a King Tony, stb cégeknek. Aztán a vég az, amikor a nagyon kopott szerszámokban, szar anyagból készülnek a kéziszerszámok, az összes többi cégnek...
powerarc.
kereshetnél nekem is egy 72-es dugot a vaterán 15-ért, elraknám tarcsiba.
de ez póverparc
ez viszont igy nagyon karcsu, hiányoznak belőle a hosszu krova fejek amit jo sokszor használ az ember..

mondjuk narancsnak narancs, de szerszámnál tök mindegy milyen szinű.
akkor otthoni motor szerelésre bőven hibátlan.

amugy erröl az jutott eszembe hogy nekem van itthon az a régi jo öreg orosz nagykrova készlet,biztos sokan ismerik, egy elpusztithatatlan fajta lemez dobozban , kiváncsi lennék arra mit mondana minőségre egy szerszámboltos, tutti leszolná, hogy egy szar..
Talán ilyenre?
Jó reggelt emberek! Van hó rendesen.
Kérdésem a következő lenne, van-e itt valakinek KTM 40 TL vagy KTM 50 PL típusú motorja?