Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ráérsz ma telefonálni?
Méretben igen, működési elvben nem.
Válaszoltam.
Jimmi 525! küldtem mailt
GD.

Az EXC, és az SX 250 es karbi között van külömbség ?
Én is belenéztem a szerviz könyvjében amit neten szedtem le, de karbiról nincs semmi
megnéztem a parts manuált enyémben is benne van..
GD
Hát akkor nekem is benne van.. Márcsak szét kell szednem hogy megnézzem..

Mert nem ömlik,csak 3-4 másodperc alatt 1 csepp benzin cseppen el..
Nem lehet nagy baj ..
Érdekes, nekem benne van
Ezekszerint mégis. Mert nekem csak szakközép van,de nem értettem meg!

Az úszóház oldalán szokott lenni valamelyik karburátor fajtánál,benzinszint jelző. Valamelyikbe egy kis vonal,vagy egy pici kidudorodás. Nem tudjátok,hogy az SX-nek a karbijában van-e ilyen?

Szerintem így érthetőbb lett volna.
szokta az is csinálni hogy ilyen vékony ruha szösz bejut, és az betámaszt.
azon segit egy olyan kis 200 ft-os átlátszo benzinszűrő a benzincsőbe szerelve.

nekem is van .
Hát figyelj ... Szerintem ahogy elmagyaráztam, nem kell egyetem hogy felfogja valaki XD ennél érthetőbben nem lehetett elmondani valamit ... Akkor majd szétszedem, és meglátom.. mert valami oknál fogva cseppen a túlfolyónál ... már próbáltam egy darab fával kocogtatni de semmi ...
Akkor jó. Már kezdtem megijedni,hogy én vagyok a hülye!

Mondjuk nem mintha nem lennék.
Mostmár értem miről beszélsz. Ha értelmesen mondtad volna,már az elején megértem.
vannak karbik amikben van ilyen perem, és valoban a benzin helyes szintjének beállitására valok, vannak amikben meg nincs semmi hanem miliméterben adják meg a szerelési könyvben a helyes szintet.

meg nem mondom a ktm-ben van-e pedig levettem már rola vagy 3-szor a karbit, de sosem figyeltem..
Jimmy525
Kerestem neked egy képet, hátha sikerül felfognod végre kép alapján, hogy milyen benzin szintről beszélek..

Itt nézheted meg hogy jó e a benzin szinted a karbiba..
Rövidebben :D az úszó házat ha leveszed, ott lenni kell belül egy kis peremnek. Az úszó házban.. és az jelzi hogy addig kell lenni a benzinnek.. ha feljebb van akkor vagy sokat kap, vagy túl is folyhat. ha lentebb van akkor keveset kap a motor.. ezt magyaráznám..
Haggyátok is mert én már az elején nem értettem
Na mostmár végképp elvesztettem a fonalat,hogy neked mi a benzinszint jelző!

De szerintem is hagyjuk.
Ki mondta hogy nem az a neve ? Na mind1 hagyjuk
Az meg szerintem úszó ami az úszó házba van. Lehet hogy azért úszóház a neve?
ha le veszed az úszóházat egy simsonról, abba is van benne benzin szint jelző
Ezek szerint te is sokat szereltél karbit

Na jó mind1 :D majd szétszedem és meglesem mi lehet vele..
am a szerviz könyvjében nincs benne a karburátor szerelés ..
Nem bántásból,de ha ennyi fogalmad van a karburátorról,szerintem ne állj neki!

Amúgy benzint szint jelző,nincs benne. Az a kocsik tankjában van!
Nem lenne egyszerűbb letölteni egy kezelési könyvet a netről mint minden marhasággal itt rinyálni?
Sziasztok..
Múltkor már írtam nektek, hogy a KTM SX 250 es motoromon, ha hosszabb távon nyitva hagyom a benzincsapot, cseppen a túlfolyónál..Most akarom szétszedni, és az úszóházban van benzinszint jelző ? ? ? ?
Aki járatos az SX 250 es karburátor szerelésében SEGÍTSEN nekem legyen szíves. A motor 2003 as évjáratú..