Szeret helikopáterezni, már másodszor próbálta. Azt mondják jól van a körülményekhez képest, reggel derül ki, hogy hogyan tovább. Műtét, vagy magától forr majd össze.
Azt minden motorban elkúrják,én is vettem újakat de kapható legalább olyan amiben van külső 13 as+belül torx
bekentem faggyúval és remélem nem rohad be...
áá inkább ne is mond az olajcserét... félbehagytam a faszba, inkább elmentem beadtam a kilépő papíromat a melóhelyen.
vmeik értelmiségi előző tulaj az oldalsó mosható szűrőnek a csavarfejét elég jól elnyalta... ki tudtam szedni, de így már nem teszem vissza, az alsó inbusznak meg valószínűleg annyira elnyalták a belét, hogy ráheggesztettek egy 8-as inbuszcsavarnak a fejét
így muszáj volt rendelnem 2 új csavart. faszom a kóklerekbe
25,ha nincs egyéb gond.Aki előtt eddig szétszedtem,az hamar elszaladt,de kapsz róla képeket is.1 pár eleje 8 óra,hátuljával egy nap.Sok van folyamatosan,de annyit megteszek,hogy ha elhozod előtted egyet szétkapok,és láthatod a hibáit.Időben ennyi belefér,több nem,mert mindenki várja.
Ha elvinném hozzád az exc elejét hátulját kb mennyi lenne a felújítása. Tudható nagyjából esetleg pontosan? Hogyan tudom csekkolni milyen állapotban vannak? van rá mód?
More,úgy cccííííllooog mintha igazi rííííz lenne:-)
Asszem Havasi már csak Bencének meg Korinak kóklerkedik,azoknak nem számit.(poénám)
Jótanács,huskyt ne vegyetek.újat meg főleg ne,és a KTM-et el ne adjátok.
Na bassameg,lett olyan telód mint állat Ez át van lemezelve,nem úgy mint a 250 ezres.Azt a matricát meg szedd le, azt felejtsd el,hogy valaha rajta vót
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy ahová eddig hordtam a fékbetétemet fölújjítattni megszűnt. Tud valaki pest környékén fékbetét fölújjító műhelyt telefonszámmal?
bekentem faggyúval és remélem nem rohad be...
vmeik értelmiségi előző tulaj az oldalsó mosható szűrőnek a csavarfejét elég jól elnyalta... ki tudtam szedni, de így már nem teszem vissza, az alsó inbusznak meg valószínűleg annyira elnyalták a belét, hogy ráheggesztettek egy 8-as inbuszcsavarnak a fejét
így muszáj volt rendelnem 2 új csavart. faszom a kóklerekbe
Ha elvinném hozzád az exc elejét hátulját kb mennyi lenne a felújítása. Tudható nagyjából esetleg pontosan? Hogyan tudom csekkolni milyen állapotban vannak? van rá mód?
Asszem Havasi már csak Bencének meg Korinak kóklerkedik,azoknak nem számit.(poénám)
Jótanács,huskyt ne vegyetek.újat meg főleg ne,és a KTM-et el ne adjátok.
Olyan gondom van, hogy ahová eddig hordtam a fékbetétemet fölújjítattni megszűnt. Tud valaki pest környékén fékbetét fölújjító műhelyt telefonszámmal?