Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép Gyógyulgasson
Havasi?
Szeret helikopáterezni, már másodszor próbálta. Azt mondják jól van a körülményekhez képest, reggel derül ki, hogy hogyan tovább. Műtét, vagy magától forr majd össze.
Bendzsivel mi lett? Nem volt neki elég a 3 nap?Nyomta a 4.et is?NAgy baja van ?Vagy csak helikopterezni akart?Jobbulást neki
Azt minden motorban elkúrják,én is vettem újakat de kapható legalább olyan amiben van külső 13 as+belül torx
bekentem faggyúval és remélem nem rohad be...
áá inkább ne is mond az olajcserét... félbehagytam a faszba, inkább elmentem beadtam a kilépő papíromat a melóhelyen.

vmeik értelmiségi előző tulaj az oldalsó mosható szűrőnek a csavarfejét elég jól elnyalta... ki tudtam szedni, de így már nem teszem vissza, az alsó inbusznak meg valószínűleg annyira elnyalták a belét, hogy ráheggesztettek egy 8-as inbuszcsavarnak a fejét
így muszáj volt rendelnem 2 új csavart. faszom a kóklerekbe
Köszi a gyors reagálást fogok valszeg fogok jelentkezni!
25,ha nincs egyéb gond.Aki előtt eddig szétszedtem,az hamar elszaladt,de kapsz róla képeket is.1 pár eleje 8 óra,hátuljával egy nap.Sok van folyamatosan,de annyit megteszek,hogy ha elhozod előtted egyet szétkapok,és láthatod a hibáit.Időben ennyi belefér,több nem,mert mindenki várja.
A tartályt?Nem a gátlóra gondolsz?
Szia Laci,

Ha elvinném hozzád az exc elejét hátulját kb mennyi lenne a felújítása. Tudható nagyjából esetleg pontosan? Hogyan tudom csekkolni milyen állapotban vannak? van rá mód?
csika,a hátsót átalakítod te a ktm-en?a tartályt?
Pihenjé még,mert még van a hátsód,meg a másik garnitúra,az még holnap vagy belefér vagy nem.Utána vihetitek.
More,úgy cccííííllooog mintha igazi rííííz lenne:-)
Asszem Havasi már csak Bencének meg Korinak kóklerkedik,azoknak nem számit.(poénám)
Jótanács,huskyt ne vegyetek.újat meg főleg ne,és a KTM-et el ne adjátok.
Intézem. Mikor mehetünk a cuccért?
Itt van logó,azt feketíttesd
De szíp!
Na bassameg,lett olyan telód mint állat Ez át van lemezelve,nem úgy mint a 250 ezres.Azt a matricát meg szedd le, azt felejtsd el,hogy valaha rajta vót
Köszönöm.
http://www.ronakft.hu/kezdhu.h... . de nem éri meg spórolni a féken...
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy ahová eddig hordtam a fékbetétemet fölújjítattni megszűnt. Tud valaki pest környékén fékbetét fölújjító műhelyt telefonszámmal?
Csak nem ez is fogyasztovédelmis?
Üdv. KTM EXC530 elado 2008as 5400 km-el. 1.250.000 fix ár... ha valakit érdekel szoljon
Ja, aki a gazdasági válságban is tud tehenet venni...