Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóestét ....
ronis ezzel a tublissel kapcsolatban pont geryv8-at kell megkérdeni még ő a ámerikai kapcsolat...hátha tud rá egy jó árat....

gery tucc?
sárban igen jo az s-12 .

mi a bajod vele?
már rég...1.5 éves story. thx
Remélem már felépültél, lassan indul a szezon!
sárban nem sikerült kipróbálnom. még nyár végén összetörtem magam
a mostanin meg bridgestone van.

de jó gumi az ms3...ha puha talajon mész.
Mennyit kínlódtok a gumikkal mind 1 moccolásra szólna Tegyetek fel húsz éves vagy inkább 30-as Barumot,az a legjobb
Sárban milyen volt?
Ja, az van most fent...
S12-t nem ismerem, de az MS3 laza, homokos talajon szerintem az egyik legjobb.
miért te s12 -vel pörögtél eddig ?
És milyen? Jobb, mint az S12?
igen.
Srácok, használt itt már valaki Michelin MS3-as gumit?
Én nem viccelek.Biztos nem vennék ilyen szart a motorra.De ez a ledes cucc olyan foglalatos mint a körteizzó ami a fejidomba van
H7.
rossz képet raktam, ez a H3-halogén.
uhh ne viccelj velem 42 font, további 15 a posta magyarországra az 57 font * 330-al az 18800 ft. enyhén szolva is kurva drága és ugyan olyan kacat bilux égős.

találtam most ilyen ledes égőket ezt lehet érdemes lenne kiprobálni a gyári fejidomba ,merthogy a led hideg fényű hőt nem termel
.
27 db led van benne azt irja nagyobb a fényerő mint a H3 halogének és a 2db kerűl 20 eur-ba...
Ja és sokan keresnek ilyenfajta fejidomot ktm-re.van belőle utángyártott.
http://cgi.ebay.co.uk/bike-it-...
Amcsik ilyet raknak a KTM-ek fejére!Jó cucc de kicsit ormótlan
látnád egyszer a KTM gyári lámpájának fényét, vagyis ha már látnál vele valamit annak is örűlnél..

mondjuk egy vicc hogy a mai világban ha már RÉDI TURÁJSZ akkor nem tudnak bele rakni egy komolyabb ledes lámpát gyárilag . ...

áram fogyasztása nulla, élettartam 1000+1 év, meghibásodás 0, fényerő tizszeres a mostaninak...
Hali,

Biztos hogy fagyállós vízet nyom ki a kipuffantó? Ha igen akkor kezdjél megíjedni. Egyébként kevés pára bejuthat a csőbe amit pár másodperc alatt kiszárít indítás után. Nézd a fagyálló szintet csökken-e!
ott a pont, nekem is mindig fel van (vagyis mostmár csak volt ) kapcsolva, pont ugyanezen okokból, s engem is mentett már meg.

Mondjuk nekem is WR fejidom volt, de én nem voltam megelégedve a fénnyel, éjszakai endurozáson inkáb az Africa Twin-ek mellett mentem