Akit érdekel, hogy mennyit eszik, az menjen ki tüntetni a benzin ár mellett. Én speciel leszarom.
Kishapsi kommentjére meg annyit, hogy ha eltörik a kezem, majd megíratom mással a kérdésemet...csak neked.
Ez mondjuk nem baj,ha nem sűrűn jössz! Na azért neked is voltak olyan kérdéseid,ami enyhén szólva is mosolyogni valók voltak.
Az biztos hogy a versenyt te nyernéd! Mert tetőtől talpig az vagy!
Na tényleg elmentem motorozni,te meg verd ki,aztán kend rá a monitorra!
Mondjuk szerintem itt tuti nem fogok még egy kérdést sem feltenni. Felnézek néha megnézni a sok baltaarcút, meg röhögni a sok értelmes íráson és ennyi. Ez a fórum nem információgyűjtésre való, hanem megmutatni kinek van nagyobb fasza. De ezt meg több mint valószínű, h én nyerném, így nem szállok versenybe...
remélem az első körnél elesel és eltörik mind a 2 kezed... és akkor nem tudsz hülyeségeket írni, csak olvasni, és az egeret is a nyelveddel tudod majd görgetni
Kishapsi kommentjére meg annyit, hogy ha eltörik a kezem, majd megíratom mással a kérdésemet...csak neked.
Az biztos hogy a versenyt te nyernéd! Mert tetőtől talpig az vagy!
Na tényleg elmentem motorozni,te meg verd ki,aztán kend rá a monitorra!
200 ast veszel azzal meg tudni kell motorozni....megsúgom nem fogod szeretni,főleg tankolni ezekkel a benzin árakkal
szigeteld le a vezetéket csak szar lesz rugdosni
Talán ezt nézted?