Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kissé szolidan fogalmaztál...
fúú de paraszt vagy
Akit érdekel, hogy mennyit eszik, az menjen ki tüntetni a benzin ár mellett. Én speciel leszarom.
Kishapsi kommentjére meg annyit, hogy ha eltörik a kezem, majd megíratom mással a kérdésemet...csak neked.
Ez mondjuk nem baj,ha nem sűrűn jössz! Na azért neked is voltak olyan kérdéseid,ami enyhén szólva is mosolyogni valók voltak.
Az biztos hogy a versenyt te nyernéd! Mert tetőtől talpig az vagy!

Na tényleg elmentem motorozni,te meg verd ki,aztán kend rá a monitorra!
nem csak kérdés lesz,fejfájás is
200 ast veszel azzal meg tudni kell motorozni....megsúgom nem fogod szeretni,főleg tankolni ezekkel a benzin árakkal
Úgy is van! Elmentem motorozni!
Mondjuk szerintem itt tuti nem fogok még egy kérdést sem feltenni. Felnézek néha megnézni a sok baltaarcút, meg röhögni a sok értelmes íráson és ennyi. Ez a fórum nem információgyűjtésre való, hanem megmutatni kinek van nagyobb fasza. De ezt meg több mint valószínű, h én nyerném, így nem szállok versenybe...
remélem az első körnél elesel és eltörik mind a 2 kezed... és akkor nem tudsz hülyeségeket írni, csak olvasni, és az egeret is a nyelveddel tudod majd görgetni
húzzá berregni mert feszült vagy
Türelem! Még két három év,2863782 kérdés,és akkor már elmegy megnézni egyet!
Semmi. Még ennyit se válaszolnak mint eddig. Pedig az se volt sok amit eddig válaszoltak!
Most gondolj bele, még nincs motor és már ennyit tudok kérdezni. Mi lesz, ha meglesz?
Az legalább nem kerül sokba ha nincs,cserébe tudsz sokat és hülyeséget kérdezni!
Neked még nincs is motorod....
Amíg el nem romlik. Enyém azért nem romlik el, mert nincs.
Ma csak úgy sziporkázik itt mindenki....
De én legalább tudok vele menni!
Tudsz vele menni...csak ne indítsd el...
nem kell!
szigeteld le a vezetéket csak szar lesz rugdosni
Ha kiveszem az akksit a motorból,tudok vele menni? Kell az hozzá?
Nem hinném.
Az itteni topiktárs által hirdetett darabot
Nem. 2003ast veszek.