Nekem van szerszámkészletem..
Új, csomagolással mindennel.
van 108 darabos dugókulcs készlet, 24 ezer forintért.
van 11 darabos amibe már villáskulcs is van az 27 ezer..
Neten sokkal drágábbak.. 26, és 32 ezer forintba jönnek ki ..
én rendszeresen végignézem a vaterán a KTM es aukciókat.. vannak fent jó dolgok. ha csak annyit írsz be hogy KTM kb 6 oldalnyi cucc van és tuti nem siklasz át semmi fölött
de azzal a 2-vel se menne semmire..mert neki sxf van biztos csak nekünk akart kedvezni a linkkel...mert nekem pl meg nem fordult volnaa fejemben hogy a vaterán keressek ktm dugót...
lehet le kéne kapni a hengerem...belenézni milyen a dugesz... de úgy is fasza..tudom! na holnap lökök már majd valami képet a sasról
jááj dicsak ...megugattam , hogy te vag yaz emberünk ...most próbálunk összeállni ronis-sal hogy vegyünk....
szeretnék esetleg valami árat kérni tőled 21 esre meg 18 ra meg a piros belsőcsíkra meg amit esetleg ezzel kapcsolatban tudsz infót... .....ha nem nagy kérés ...
nyomhatod a zoozeekukacfrímélre..nagyon megköszönném...
ez lehet kosz meg kopott is lehet esetleg lentmaradt az úszó...mindenképp ki kéne takarítani ha nem zár el ...esetleg kiengeded alsó csavarral és rápróbálsz mégegyszer mert lehet kimossa a koszt onnan ha ismét rányitod a csapot...meg esetleg finoman megkocogtatod a karbit...eldöntöd a motor...
de valószinű szét kell szedned...de azt is megtudod csinálni annyi idő alatt mint ezt leírom mert fellatzítod bilincseket és elfordítod karbit ledobod úszóházat és már mindent látsz takarítassz kifújsz stb...
Sziasztok..
Hétvégén be akartam indítani az sx 250 es gépemet,és a benzincsapot nyitva hagytam pár percre, és elkezdett csepegni a benzin a karbiból.Túlfolyt, de nem tudom minek..
Szerintetek mi lehet a baj ?
Már szét szedtem volna megnézni de még röpködnek errefelé a mínuszok ...:)
Írjatok legyetek szívesek..
mertha jo, és birja akkor még az ára is jo.
Ha még is kellene valakinek írjon emailt. az adatlapomon ki van írva..
am van egy mannesman szervízkocsim tele szerszámmal,meg a sok egyéb... de azért köszi
Nekem van szerszámkészletem..
Új, csomagolással mindennel.
van 108 darabos dugókulcs készlet, 24 ezer forintért.
van 11 darabos amibe már villáskulcs is van az 27 ezer..
Neten sokkal drágábbak.. 26, és 32 ezer forintba jönnek ki ..
lehet le kéne kapni a hengerem...belenézni milyen a dugesz... de úgy is fasza..tudom! na holnap lökök már majd valami képet a sasról
15 ezer ft-ért sztem jó a dugóért..
de te miért ezt nézed?
szeretnék esetleg valami árat kérni tőled 21 esre meg 18 ra meg a piros belsőcsíkra meg amit esetleg ezzel kapcsolatban tudsz infót... .....ha nem nagy kérés ...
nyomhatod a zoozeekukacfrímélre..nagyon megköszönném...
Ezt egy hosszabb állás után csinálta.. akkor nagyobb valószínűsége, hogy kiszáradhatott a karbi.. vagy kösz mehetett bele ...
Kösz szépen a válaszod.
ez lehet kosz meg kopott is lehet esetleg lentmaradt az úszó...mindenképp ki kéne takarítani ha nem zár el ...esetleg kiengeded alsó csavarral és rápróbálsz mégegyszer mert lehet kimossa a koszt onnan ha ismét rányitod a csapot...meg esetleg finoman megkocogtatod a karbit...eldöntöd a motor...
de valószinű szét kell szedned...de azt is megtudod csinálni annyi idő alatt mint ezt leírom mert fellatzítod bilincseket és elfordítod karbit ledobod úszóházat és már mindent látsz takarítassz kifújsz stb...
Hétvégén be akartam indítani az sx 250 es gépemet,és a benzincsapot nyitva hagytam pár percre, és elkezdett csepegni a benzin a karbiból.Túlfolyt, de nem tudom minek..
Szerintetek mi lehet a baj ?
Már szét szedtem volna megnézni de még röpködnek errefelé a mínuszok ...:)
Írjatok legyetek szívesek..