Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2008exchez vki hátsó kerékagyat nem tud?
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem !
KTM Exc-met szeretném átalakítani és az első fékrendszerrel gondban vagyok.
Az a problémám ,hogy ! 310mm tárcsát szeretnék venni mert ugye az való a 4 és 6 dugattyús nyergekhez de a féknyeregre nincs még elegendő pénzem és szeretném használni ideiglenesen a gyári 2 dugosal. Jó e hozzá a 320mm átalakító csak mert külön 310mm-hez nem találtam. Vagy vegyek inkább 320mm tárcsát ? Mert ahhoz van átalakító de úgy tudom hogy az nem jó a 4 illetve a 6 dugos nyergekhez vagy esetleg van e azokhoz is valami külön átalakító?

Itt a KTM power parts-os kiegészítőknél a 310mm tárcsát írják.
http://www.ktm.com/index.php?i...

http://www.ktm.com/index
.php?i...
A kép lemaradt.
ja azt azért remélem a nagy állásba nem lamellaösszetapadás jelenség miatt nincs kuplung ....de gondolom ment már motorral a haverod...

(azt meg kimész beindítod aztán megnyíggatod kicsit azután szétold...ilyen tele fék tele gáz megrúgatod aztán jó ...)

amúgy mit érezni a karon nagyon könnyű..olyan mintha nem csinálna semmit ?
na..megnéztétek amit tegnap írtam? ...hogy így szétszedve visszanyomva a dugattyút alapra ...ki tudod -e pumpálni megint ...?

esetleg egy vízpumpafogóval (papagájcsőrű ) megfogni és nyomvatartani.... ide a golyóra rádobsz egy 10 -es anyát és visszanyomod és tartod ..és a másikotok kuplunggol megpumpálja hogy a fogó szorítása ellenére is kijön -e a dugó....

szóval ezt kéne tesztelni ...kellett volna .....
ez annyi hogy a hidraulika működik -e?

még annyi hogy olajszivárgás nincs-e ...légtelenítő el van-e zárva csőcsatlakozás meg van e húzva bikára...nem levegősödhetett -le...stb...
de ezt amit írtam nézze meg ....
szerintem itt lesz a baj hogy a magura megkukult...vagy csak légteleníteni kell...
Van egy ilyen használt, de kifogástalan állapotú munkahengerem, ha kell...
Szia zoozee!

A tegnapira visszatérve, levette haver a munkahengert és lefényképeztük. Visszarakta de még mindig valami gebasz van. Mit ronthatott el?

próbáltuk titokban tartani....
Nem is tudtam, hogy valaki titokban lefényképezett gyakorlás közben...
meg van döntve a kép ,látszik a fákon meg a növényzeten..
Nekem van egy hengerem dugóval, meg egy önindító szettem is. Minden vadi új, dobozos. Az önindító szett 50000.- , a henger+dugó 100000.-
HAli Zoozee,

Köszönöm a felajánlást asszem megvárom míg megint szivárogni kezd aztán csere egy újra. Úgy gondolom az a legfrankóbb megoldás, gondolom te is ezt javasolnád ha van stex... Arra feléd nem macerálnak a gazdák kint az erdőben vagy a mezőn hogy ha motorozol?
Szép környék a tiéd jó lenne barangolni arra egy jó adagot.
Hi!
Oké,rendben,csak kíváncsiskodtam...
Köszi Ronis de nemérdekel!Nincs annyi kess!
2008 EXC hez keresek hátsó kerákagyat,vki tud segíteni?
ok
ok
Haver hazament. Holnap elmegyek viszek fotoapparat-ot és lefényképezzük mi is van ott és feltöltjük, hogy mit kell akkor pontosan.