Na, hát a családi háttér itt sem teszi lehetővé, hogy kipattintsak 600at a zsebemből. Megengedhetném magamnak, hogy hitelt vegyek fel. De inkább összegyűjtöm a rávalót, és nem a banknak veszek motort.
A másik, mindig meg szoktam köszönni a segítséget és a HSZ-t!
Uh jogos a kiakadás, innen is és onnan is.
Hűűű, ez azért kemény volt. Az a baj, hogy az ismerősök viccelődését leszámítva, minden bejegyzés arról szól a topicban, hogy mi a véleményetek erről, vagy arról a motorról, mikor mit kell megnézni, és miért kell normális olajjal, alkatrésszel menni, miért nem jó ez meg az...Ezért már egy csomószor elmondtak mindent, csak vissza kell lapozni, körül kell nézni. De tök felesleges segíteni, és nekem is sok idő volt erre rájönni, mert vagy meg sem köszöni senki, vagy csak szimplán leszarja, hogy te mit mondasz, mit tapasztaltál. Aztán ebből jönnek a megállt a motorom jajjj a Stihl olajtól, pedig nekem azt mondták, hogy az az űberfasza, mert 100 forint a litere...na ezen gondolkozz el, mielőtt felháborodsz. Motort úgy kell, és csak úgy lehet, ahogy a zoozee is leírta. Amikor zsebedben a pénz, akkor elindulsz, és alkudsz, és elhozod. Mindegy, hogy merre van...
Mindenféle baszogatást félre téve,azért azon egy kicsit te is begondolkozhatnál,hogy miért is szólnak be. Ajánlottak már itt a hozzáértők nem is egy motort,de neked mindegyikkel volt valami gondod ( Pl hogy szekszárd messze van). Szerintem egy kicsit se csodálkozz azon hogy egy idő után viccnek néz ki az érdeklődésed,és beszólogatnak.
Az meg hogy ki miből vesz motort,szerintem az ő dolga. Van aki csak így tud motorhoz jutni,mert nincs olyan munkahelye vagy családi segítsége háttere,hogy össze tudjon szedni 500-600 ezer forintot.
te nem szereted a vicceket vagy csak nem érted...? , hogy így behabosodtál..... ne izguljál itt mindenki segít csak viccesek a figurák... legalábbis én úgygondolom....jó biztos van olyan hiteles ktm- es is itt aki nem szereti ha agyonkérdezik tőle a semmit .....de azokkal ne törődj mert infarktust kapsz aztán tényleg nem lesz motor...
Tudjátok mit? Nekem is hitelt kéne felvenni, mint ahogy ti is tettétek jó néhányan, aztán tudnék venni egy új KTM-et. Aztán nagyképű lehetnék mindjárt, meg baszogathatnám azt, aki körültekintően próbál vásárolni, vagy még nem akkora miller, mint ti. Meg azt is baszogathatnám, akinek még nincs annyi tapasztalata, mert mi a faszért nem úgy született? Ekkora kis köcsög, mert miért nem tud mindent a kisujjából kiszopva? Én vagyok a menőgyerek, mert nekem van hiteles KTM-em, ő meg egy szardarab, mert neki nincs. Én nem kérdezek, mert én vagyok az istenfasza, én tudok mindent. Miért nem megy el motort venni maga, és miért nem tudja azt, hogy mit kell nézni rajta és hogy miért?
El lehet ballagni a bús picsába! Ahelyett hogy beszólogattok, meg minden, inkább el kéne gondolkodni. Nem akartam ilyen vulgáris lenni, de ez lett belőle. Egymás vérét szívja mindig a magyar ember, ahelyett hogy segítene jószívűen és önzetlenül a másiknak. Ezért tart itt ebben a szarházi cigány országban minden. Rossz a mentalitás.... (de ezért én leszek természetesen a bunkó paraszt, mert mi a faszért nyitom ki a pofámat. Ki lehet utálni nyugodtan!) Részemről téma lezárva.
A másik, mindig meg szoktam köszönni a segítséget és a HSZ-t!
Uh jogos a kiakadás, innen is és onnan is.