Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

küldjek egy fényképezőgépet ?
már a képzeletbeli kosárban benne van
NGK 10-es értékű gyertya elég magas hozzá....milyen motor ez? Hány cm3-is? 125-be 9es a jó, nagyobbakba asszem elég a 8as, de sose volt nagy motorom. Sztem a gyertyával nem lehet gond. Bár nem ez a kifejezetten belevaló az biztos. A 10-es nem szokott elcsöppeni, inkább az a jellemző, hogy nem égeti el rendesen az olajat ha kis fordulaton mész és meghal a gyertya, dobhatod el. De egy BR9 EG biztos jobb lenne
Ja, ez egy "másik kávéház" ahogy Stunt kolléga szokik mondani...
XR400-at cserélni erre? Lehet hogy dupla lóerő de szerintem hatványozottan emelkedik a szervízigénye is (meg a hibák száma)... De te tudod!
De nem akarom senki üzletét rontani, úgyhogy nem is szóltam semmit...
Fogalmam sincs. Én is csak a hirdetést olvastam. Meg beszéltem vele telefonon. Ennyi
Értem a mostani tulajnak mi a nickneve mert csak a képet láttam és azért írtam ide
Szerintem nem fog belemenni. Neki volt már XRje. 600as. Szóval felejtős, de azért ha válaszol, akkor mindenképp írd meg ide! Ezt a gépet hirdették itt már a télen, és akkor 350ben kelt el. Igaz a mostani tulaja azt állítja, nála van már fél éve...
Már kérdeztem csak kiváncsi vagyok a véleményetekre
Miért nem azt kérded akivel szeretnél cserélni
Szeva szerinted ha adok egy 1996-os xr 400-at érte az jó lenne?
Ha elcsöppent a gyertya, az nem biztos hogy a gyertya hibája.

testvírem! ez lesz sztem nálam is
mennyit kérsz a cbr-ért?
utolsó segítség!
vízet szívott a 200 as om és megállt!
fejre állítottam kijött belőle minden,aznap még motoroztam vele egy órát és hazamentem mindha semmi sem történt volna...
következő héten olajat cseréltem benne mert féltem hogy belement de nem volt vészes,beindítom és surlódó hangos morgás súgás a blokkbol
hát melegen elég volt hogy a víz egy kis rozsdát okozzon,szétkaptam egy délelőtt és csapágy csere este már ment is

eböl ha van eszed tanulsz
amugy ngk b10eg gyertya volt benne esetleg ettöl jobbat tudtok e ajánlani mert ez ezek szerint foooooos
Szeva zoozee! Semmi mocorgás nincs a 300-assal kapcsolatba amit tegnap este irtál ide.Sajnos!
értem meglesz szétkapom
kösz a tanácsot
mit mosol ki és hogyan?
ha víz ment bele az bekerült a forgattyúsházba és be ette magát a csapágyba,beindítod és rágó hangon jár majd a motor!
szét kell szedni és megkeresni mi sérült mitöl ment be a víz?...vagy megint sietsz? sokba lesz
anyian irtok h már lassan én se
a lényeg h a henger fala rozsdás szutykos olajos vizfoltos, benzinnel kimosom aztán meglátjuk mi lesz.
leszedem még a hengert is aztán ránézek a csapágyra mert ez a fiu megijesztett
ezt aztán jól körülírtad ...véletlen se tudjuk meg mi a baja....
bocs nem arra értettem h a benzin rozsdásodik hanem azzal mossam ki? mert ez az ésszerü azért enyire butus nem vagyok
de nem állandoan hanem ahogy járt a dugo fel le értem? ha csapágy lett volna akkor állando visitás lett volna, folyamatos, de ez nem az volt
valoszinü h víz is lehet a dologban mert a hengerfejnél eléggé vizes volt minden amikor megáltam de am is vizes nap volt aznap
ugy nézet ki h a viz a hengerfej és a henger közötti részen szökött ki
tömitéscsere az lesz biztos
Olvass vissza. 350-400ba max.