Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fejlámpa nekem is van hátizsákban rendszeresitve, de csak ha komoly helyre megyűnk pl. románia, de én az erdőben ott ragados szerelés miatt hordom.

amugy ez a szaros 7-8 ezer ft-os utángyártott halogén égős Yamaha fejidom nagyon jo fényt produkál, le a kalappal.

a másik az hogy én szoktam használni folyamatosan az első lámpát, had világitson enni nem kér, a gasgas-on direktbe volt kötve mindig, mindezt azért mert már vertem telibe enduro ösvényen másik motorost, sőt majdnem szitu is volt már nem is egyszer, szoval igy kicsit több esélyt adok arra hogy pár másodpercel előbb észrevegyenek.
bocs zsebben
kitartás enduros barátom
jóvan....majd ha della a szebben esetleg érdekelni fog a dolog addig neem...
múltkor irtam h cseréld le a 450-est egy 200-asra, h te is bővitsd a 2t-k táborát
Jóreggelt
Én nem tudom hogy ti mennyit motoroztok sötétben de én személyszerint mikor megyek az erdőben és rám esteledik,se a mostani lámpával se a régi kockalámpás H4-es izzós EXC-vel se láttam semmit Tök jó megoldás egy fasza fejlámpa pont elfér a zsebben és oda világítasz vele ahova csak akarsz.Párezer FT-ért brutál jó ledeseket kapni és a sild alatt pont jól elfér!Ezek a fejidomok lámpái csak utcán érnek valamit aztán ennyi.Terepen ugrál összevissza és lófasz fényt se ad
Igen.. akkor nem így nézett ki.. Sztem nincs ezzel gond ahogy kinéz...ha vennék mocit elgondolkodnék rajta!
Tudom, mert én is csak az ár miatt vettem a műanyag fejidomot. Sokat néztem a neten a megoldást, és egy amerikás oldalon volt egy porcelán átalakító adapter, amit megoldás rá. De ha nem érti ez, akkor ennyi...
ebbe az én fajta ujabb fejidomba sem lehet belerakni a H4-et, mondjuk a KTM fejidomok fénye egy vicc kategoria, mégha csak ritkán is megy az ember sötétben
elolvastam.

de látom hiába probálsz te is normálisan jo tanácsot adni neki ugyse halgat senkire, csak megy a saját feje után.

de az indexek még rajt vannak a motoron..

biztos szokott indexelni az erdőben..
Látom te is bekapcsolódtál a H4-es égős küzdelembe...
van olyan kint amerikába 250 dollár
arany kerekek...
átlátszó tank 2008exc ? ha van ak kép+ár
Ez leginkább a "helyi" (=legközelebbi) lövészklub lehetőségein, hozzáállásán múlik...de sajnos még ha akarat és kapacitás lenne is az egyesület részéről, az anyagi részét szinte 100%-ban a szülőknek kell(ene) majd fedezni

Itt tudod megkeresni a hozzátok legközelebbi klubot
te GD most offolok de nem baj [

van valami tehetséggondozó féleség a lövészet terén? unokatesóm fia 10 év körüli és úgy ló hogy beszarok, szar kókány görbe légpuskával eltalál bármit
Nem tudom, részegen mennyire tudnék lőni, de szerintem mindannyian jobban járunk ha ezt inkább mégsem próbáljuk ki...
hun és mikor lesz a bőrze amiről szó volt?
kár. egyszer úgy leitatnálak. kíváncsi lennék beugranál e a dunába
Bizony...
akkor nem is? akkor engem utálsz jobban? nemáááá
Ezt a faszságot meg honnan veszed
de az vigasztal hogy magadat jobban
de. csak megfeneklettem a pénztelenség zátonyán most ha bejön egy biznisz 2 héten belül visszatérünk rá