Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okó köszönöm

amúgy ti építetek be ilyet vag csak a gyári ?

amúgy amikor megtudtam hogy a felső szemben bronz persely van kicsit kihültem (mondom ez egy pannónia hajtókar lesz) de végül is istenesen néz ki 24 ezerért
már minden kínai....ami nem az hamis

amúgy semmit ....
Halihó !

zoz te mit hallottál a wiseco hajtókarokrólezen kívül
nem azok nemjárnak kismotorral...ha mégis akkor 125 csak...
hűje.

eskűszöm megmérem egyszer hogy ne legyenek fentartásaid.

vagy nem de az biztos.
Add el az enyémet is lécccci!
ez a halacskáscsoki teamos közös barátunk akivel gurultam anno ?
Én vinném de valami nem stimmel a te 300asoddal!
Kikövetkeztettem mint calambo hogy a fogyasztással lehetnek gondok mert nagy titok veszi körül az elhasznált benzin mennyiségi adatait
Amíg nem látok tisztán e dologgal kapcsolatban addig fenntarással kezelem az ajánlatodat!
2012. 04.29-ig van műszaki rajta, 540.000 az ára.
legalábbis olyanra van megcsinálva, de tényleg szép.
szép, és menyi az ára ha nem titok?
ja és ez nagl replika
és mi pénz lenne mert itt van egy kéccázas fun ...megmutatom neki...ő mondjuk nem akar motort venni most mint yahzee de ha meglátja lehet kifizeti...
Igazából semmit. Amióta megépítettem neki, azóta 10 óra lehet benne, de nálam áll a műhelyben már egy éve. Azóta egyszer vittem ki a levegőre sétálni. Ezért is eladó igazából...
hozod a két motorodat érte, viheted cserébe..
Nem a szomszéd faluból. Oda már el kell menni. Ha a szomszéd áttolja az udvaromba, akkor megnézem. És ha ingyéééé adja, akkor is alkudozni fogok vele, és itt hagyhatja. De a javításokat is neki kell állnia...
Aha...
amugy ezzel mit csináltak ezzel a motorral, mert motorozni biztos hogy nem használták anyira patika mindene.

esetleg motoros találkozokra jártak vele?
2-szer küldtem el, és egyszer sem válaszoltál. És mit számít, hogy hol van? Látszik rajta, hogy foglalkoztak vele, és a másikkal is, amit küldtem...
inkább vennél egy szutykot a szomszéd faluból?
ez elég patika.....
Bendzsi-é lett?