Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pontiosabban mien elfet használsz ronis báttya
Van benne valami...
Szerintem az a lényeg hogy full szintetikus legyen!
3 és 5ezer között már lehet jó olajokat kapni!
Egyszer próbáltam puttoline olajat az is full szintetik volt.
Hát az folyt mindenhol.Az szar!

Amúgy ezt a motort sem venném meg soha.
Ha az olajon ekkorát sporol az ember akkor hogy lehet karbantartva az a cucc?
A Castrol Power 1 Racing 2T dobozon meg ezek szerepelnek: ISO L-EGD, JASO FD, API TC+.
Én is erről beszéltem, a minősítésről. http://www.mol.hu/moto/motorke...
én ilyen elf-et használok cirka 2,5 éve hibátlanul jo olaj,

amugy ne a márkáktol essetek hanyatt ,meg hogy ki mit mond meg hallott, a lényeg a MINŐSITÉSBEN VAN.!
olvassatok utána mit jelentenek a betű minősitések, ezt a motorex a jobb vagy a castrol a legjobb dolgot meg el kell felejteni...

MINŐSÍTÉSE: ISO-L-EGD, JASO FC, API TC.Teljesen szintetikus motorolaj kétütemű motorkerékpárokhoz.
Mondjuk én sem ezt használom, akkor a nadrágom kevés lenne
Már azt hittem
Á, dehogy...
Te is sokallod az árát?
BUGIC, neked volt már szétszedve a karbid kipucolás végett?
http://www.olajshop.hu/termeke...
Erről az olajról lenne szó.
Olcsóbban is van legalább olyan jó.
Agip Racing 2T, ricinus tartalmú. 3-5ezer Ft/liter.
Egyébként a ricinus nem a kokszmentességéről híres.
Az jó.
Akkor nincs meg a kellő fordulat hogy kitisztuljon, szerintem.
Úgy láttam hogy a Castrolnak van egy spéci olaja ilyen kokszosodás ellen, ilyen ricinus olajból van, szintetikus, csak az ára is topon van , valami 7500 körül láttam, meg kifejezetten versenymotorhoz ajánlják.
1:50 sűrű
A különbséget inkább arra értettem, hogy melyik kapott jobb minősítést, vannak ezek a szabványok amiket fel is tüntetnek a doboz oldalán, iso l-egd, jaso meg api. Ezeknek kicsit utánaolvastam és utána összehasonlítottam több olajat is és a Castrol az egyik legjobb volt köztük, asszem a Motorex JASO FC, a Castrol meg JASO FD volt és az FD a legmagasabb fokozat. Ilyesmikre gondoltam végülis.
Ha nincs meghajtva rendesen a motor és viszonylag sűrű a keverék, akkor szerintem minden olajjal kokszos lesz.
Megjegyzem, nekem Castrol-t és Elf-et használva is durván kokszos volt a motor bele...
A stihlnél jobb mindkettő az a lényeg
Nézem amit GD linkelt a Motul is jó áron van
Én mondjuk semmi különbséget nem észleltem közöttük...
és annyira nem is drága
Én inkább a Castrolt javasolnám neki, az jobb olaj, megkockáztatom, hogy jobb még a motorextől is.