Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Upsz, valaki fényképezett a csapatból? Ez botrány, azonnal rendőrt!
ááá sose fogsz találni többet, olyan ritka mint a fehér holo, talán csehbe még van eldugva pár darab szép állapotu.
Az a minimum.
Ez sem a szomszédban van... ennyi vele a baj. És ha visszaolvasol, akkor a válasz e-mailemben elküldtem, hogy köszönöm szépen.
odavigye neked ?
Igazából itt van a haverom 200 EXC-je, felújítva, menetkészen, 10 óra van benne. Már 2-szer megnézte, de még annyit se tud mondani soha, hogy köszi, hogy elküldted, de nem tetszik, vagy akármi. Ma jön érte egy vevőjelölt, így remélem esélye se lesz megvenni...
elmehetnél kémfotosnak..
Öreg is, meg túl erős is. Meg messze is van. Csak hátránya van annak a gépnek...
Látod senkinek nem kell az az öreg szar!
De mivel ilyen erőszakos vagy,nyisd a kaput mindjárt ott vagyok érte!
Aztán végre megszabadusz tőle!
gondolom a tiédnél azabaj hogy öreg.... vagy esetleg túlerős...
Tetszene. De messze laksz. Ha ideköltöznél, akkor érdekelne.
fasza képek
Nekem volt több, utoljára 7 éve 380 az nem a koporsó tankos,adtak érte 250 ezredest azt vitték,me kellett nagyon 2 hétig járkáltak oda,pedig mondtam nem eladó,egyszer mondtam rá ezt az árat,ússe viszik el,de legalább lekopnak,kitették Megakartam hagyni emléknek Esszer még szerzek olyat
tudod mit , nekem van itthon egy,KTM EXC 300 igaz nem 2010-es csak 2008-as, tele minden joval tuningos futomű, sxs gyujtás, minden védő ami csak kell, pont tegnap néztem bele a hengerbe, igen szép a bele, kapott új talptömitést, tele van benzinnel megtankolva itt van ingyé elviheted..

jajj hála istennek kiestem a pixisből, tul messze lakom, nem a szomszéd faluban
Biztosan jó motor.
Viszont most megyek, megnézem a szomszédokat, van-e náluk eladó (lehetőleg ingyen) valami 300as EXC. Ha nincs, akkor még várok...
fasza képek! de hogy lettek rögzítve ha tilos volt bevinni kamerát?
megragadva az alkalmat,hoztatok is egy gépet...
elöl-hátul dobfékes léghűtéses cross Czetka..

mondjuk egy olyat én is elfogadnák ,
amugy tudom én hogy bele vagy buzulva a KTM-be de ha már 200-ast akarsz venni, pl a Gasgas 200-a is egy jo kis motor, ráadásul jobb állapotu fiatalabb jobb karban lévőt kapsz ugyan anyi pénzért mint azok a leharcolt KTM-ek amiket néztél,

de ez csak egy jotanács volt, tudom hogy ugyse fogadod meg, de hátha valaki más csak oda figyel az ilyenre..
A legjobb lenne, ha kapásból a szomszédban lenne. 2010es évjáratban, és ingyen. Igazából ezt várom.
Szasz! Hogyne lenne ,Régi levegős rotax blokkos 84-es
kihagytad a szomszéd faluban legyen ,lehetőleg 20 kilométeren belűl fontos szempontot.
Írtam mailt Dávid!
Hosszú hajú gyerekek...mi a fasz van veletek?
Yahzee motort akar venni. Csak ki kell várnia sajnos. Ronis gizgázáért max 800at adnék, kevesebbet nem. Én vagyok az álcázás mestere...
Pontosítsunk! Makulátlan legyen, nagy hengerűrtartalommal, és nagyon olcsón...van ilyen KTM?