Igazából itt van a haverom 200 EXC-je, felújítva, menetkészen, 10 óra van benne. Már 2-szer megnézte, de még annyit se tud mondani soha, hogy köszi, hogy elküldted, de nem tetszik, vagy akármi. Ma jön érte egy vevőjelölt, így remélem esélye se lesz megvenni...
Nekem volt több, utoljára 7 éve 380 az nem a koporsó tankos,adtak érte 250 ezredest azt vitték,me kellett nagyon 2 hétig járkáltak oda,pedig mondtam nem eladó,egyszer mondtam rá ezt az árat,ússe viszik el,de legalább lekopnak,kitették Megakartam hagyni emléknek Esszer még szerzek olyat
tudod mit , nekem van itthon egy,KTM EXC 300 igaz nem 2010-es csak 2008-as, tele minden joval tuningos futomű, sxs gyujtás, minden védő ami csak kell, pont tegnap néztem bele a hengerbe, igen szép a bele, kapott új talptömitést, tele van benzinnel megtankolva itt van ingyé elviheted..
jajj hála istennek kiestem a pixisből, tul messze lakom, nem a szomszéd faluban
amugy tudom én hogy bele vagy buzulva a KTM-be de ha már 200-ast akarsz venni, pl a Gasgas 200-a is egy jo kis motor, ráadásul jobb állapotu fiatalabb jobb karban lévőt kapsz ugyan anyi pénzért mint azok a leharcolt KTM-ek amiket néztél,
de ez csak egy jotanács volt, tudom hogy ugyse fogadod meg, de hátha valaki más csak oda figyel az ilyenre..
Hosszú hajú gyerekek...mi a fasz van veletek?
Yahzee motort akar venni. Csak ki kell várnia sajnos. Ronis gizgázáért max 800at adnék, kevesebbet nem. Én vagyok az álcázás mestere...
De mivel ilyen erőszakos vagy,nyisd a kaput mindjárt ott vagyok érte!
Aztán végre megszabadusz tőle!
jajj hála istennek kiestem a pixisből, tul messze lakom, nem a szomszéd faluban
Viszont most megyek, megnézem a szomszédokat, van-e náluk eladó (lehetőleg ingyen) valami 300as EXC. Ha nincs, akkor még várok...
megragadva az alkalmat,hoztatok is egy gépet...
mondjuk egy olyat én is elfogadnák ,
de ez csak egy jotanács volt, tudom hogy ugyse fogadod meg, de hátha valaki más csak oda figyel az ilyenre..
Ha érdekel valakit...
Yahzee motort akar venni. Csak ki kell várnia sajnos. Ronis gizgázáért max 800at adnék, kevesebbet nem. Én vagyok az álcázás mestere...