Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja azthittem egyból látjátok mi a rajz és akkor mondanám mi a pálya
a nevében is köszi. felhívom és elmondom neki amit írtál, bár nekem nem világos annyira emlékeim szerint ott van valami kisebb fajta golyóscsapágy ugye?
nem akarod velem elcserélni a gyujtás deknidet? oda adnám cserébe ezt az önindito kihajtásos hobelevancot öninditostul meghajtostul cakom pakk.
akkor ilyen magura hidraulikus kuplungja van neki...

leszedte és visszanyomta a dugattyút benne és nem működik ? gondolom hiába pumpálja nem megy már ki a dugó...le kéne venni és megnézni hogy megy -e...de nem kell szétnyomorgatni csakhogy elindul e frankón kifelé ...
250 EXC 4 ütem, ha jól tudom 2002-es vagy 2003-as
ktm az szép...kb..19 féle kuplunggal van...
azért kérdeztem milyen motor...
Most hívott, hogy mit lehet elrontani rajta, addig nem akar hazamenni a garázsból míg jó nem lesz. Azt mondja nem meri sebességbe tenni úgy, hogy nincs emelőn a motor.
KTM
milyen motor ?
lehetséges
Sziasztok!

Mitől lehet az, hogy sebességbe van a motor és behúzza haver a kuplungot és ugyanúgy forog a kerék? Azt mondja babrált a munkahengerrel vagyis a védőt szedte le de ugyanúgy visszatett mindent. Lehetséges, hogy mégsem sikerült neki úgy ahogy volt?
Igazából még nem tudom, hogy mi lesz a sorsa, mert autó(BMW E36) is kellene meg KTM-et is akarok, de lehet, hogy megmarad mert úgyse tudom eladni amennyibe szeretném: 1.4m
Eladó egy Kokusan FP 8172-es hibátlan lendkerekem 2T KTM-re. 8000,-ft¨. plusz posta.
elsősegély csomag
Vagy + jelet :)
Akkor inkább agancsos kólát kérek...
Oké...
Kapsz egy NOO alkoholost.
Az a legjobb karbi a világon, de keresd a Supermoto topicban a Corben-t, neki van egy zsír és csak 70 papír az ára. Ja, és jössz egy sörrel...
Érdeklődnék hogy mi a véleményetek fcr 41 karbiról ?
Lc4 640-re kerülne. Lenne egy vételem jó állapotú markolattal, bovdennel együtt. 85 ezer zsé az ára.
Köszi
Sziasztok.
Érdeklődnék hogy szerintetek menyit ér meg egy jó állapotú 2001 lc4 640 blokk egyben ? Karbi nélkül.
Kb ?
Köszi.
De nem kell besértődni Aki értelmes volt és komolyak voltak a szándékai,az mindig megkapta itt a segítséget bármi problémája volt motor ügyben!Szóval nem azt mondtam hogy ne kommentezz!Bármi problémád van itt sokan segítenek!Én is mindenben amiben csak tudok!
Mi is így csináltuk "anno" megvolt a pénz, KPban, addig csak nézegettem a neten ki hogy mit ad, mennyiért, ha mákom volt, és nem vitték el a gépet, mire öszejött a pénz, akkor elmentem, megnéztem, alku és jött is haza.
Az elöttem szólókhoz hozzáteszem hogy innen egyikünk sem úgy vett motort hogy elötte 2hónapot kérdezősködött. Ha valaki segített vagy tanácsot adott esetleg ajánlott egy motort az süket fülekre talált.Igazából úgy érzi szerintem itt mindeki hogy te csak keresgélsz céltalanúl mert olyan motor nem létezik amilyet te szeretnél(helybe legyen,olcsó legyen,új legyen)Legalábbis nem a KTM-ekből.Ja és az anyagiak!Mit tudod te hogy kinek hogy lett itt motorja és mennyit nélkülözött egy ilyen motorért?De senki se sírt itt ennyit mint te hogy ez nem jó ez messze van ez túl drága!Én 2évig spóroltam a motorra és büszke vagyok rá hogy nem vettem fel hitelt!De nem keresgéltem még akkor mikor egy fillér se volt a zsebemben!Azt ajánlom hogy majd ha zsebedbe lesz a pénz akkor nézz szét és vedd meg amit jónak találsz!Addig meg szerintem jegeld a témát mert felesleges még nálad motorvételről beszélni
Ezt is el kell fogadni, hogy senki nem turkál a másik zsebében, és nem érdekli, hogy ki és miből vesz motort. De motort csak akkor tudsz venni, ha van pénzed, és időd hogy utána menj. Elméletből, meg ha majd monológgal ne is indulj neki, mert komolytalan lesz mások szemében. És továbbra is él a mondás, hogy alkudni a motor mellett...
De valakinek meg nincs más lehetősége,csak össze kuporgatni a kezdő befizetőre.
Az meg hogy ki mit engedhetne meg magának,megint csak a saját dolga.