Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

22 forintért van egy jó tengelyem eladó....de van rá megoldás is...

az új tengely 150 euro
hop hop az első gyenge pont
Heló sziasztok,azt szeretném kérdezni,hogy nem tud valaki egy eladó KTM-et? Lehetőleg 250 vagy 300 legyen,mert a 200 az gyenge szar,és én máá kinőttem az ilyen szarokat. Ne legyen öreg motor (2007-től),makulátlan állapotban (lehetőleg felújított motorral) ,max12,5 km-es körzetben a lakhelyemtől,max 527342forintig.
van a pinknél asszem hot rod hajtókar...taiwani ..abból van tapasztalat az működik edzőmotorokba ....de az olyan edzés amit itt az elsőosztály csinál versenyeken....és működik
Morgen for elvribádi,

Van kérdés...
Kezd hazamenni az exc veztengely vége, mert megeszi a fagyálló. Tudtok javasolni megoldást/embert rá vagy rendelnem kell új vezmű tengelyt. Egyenlőre bírja de elég gatyául néz ki és koptatja a szimeringet.
Hobbiként használt!
De vejkén a sok labanc között 4.lett!
hát ezt nehezebben fogadom el de........
én versenyeznék vele nem kell hobbimotor
ez volt a kisseb problémám hogy szorult a főtengely mivel 6 tizeddel szálesebb volt mint gyárilag de az hogy az új csapágy csapszeg hajtókar rág mint az egér az a vicc azt még egy métert nem ment
Itt az enyém!
Eladó
Én azért adtam el mert az én idegeim sem bírták!
!0 óra alatt kétszer ment szét!
négyütemből is
2 takt endúrót szerettem volna abból meg csak ktm van
Az enyémnek is gyári volt a bele.
Csak nem volt jó!
indegrendszerre káros sport az tuti de azt hozzá teszem amikor szétszedtem teljesen gyári volt a bele !
NA!
Hogyhogy labancot?
A yami az isten nem?
jajj az szopás..... meg kéne mérni a főtengelyt milyen széles volt mielőtt szétnyomta hogy a hézagolni se kelljen agyon a ...bár ilyen nem eredeti hajtókaroknál nembiztos hogy ugyanarra a méretre tudja összenyomni..mindegy ....nagyobb ne legyen mert akkor nem teszed össze a blokkot..legyen hézag ott is...
Nekem tele lett a tököm vele ugyhogy ment a háztól!
De hát te még fiatal vagy van türelmed ezekhez!
ha én is el tudtam volna adni akkor vettem volna 2t-t valami 250 es labancot
ja csak a gyárit nyomjuk 80 %-ban----
amikor eltérünk ott a sponzorság miatt térünk el bármiben is....meg az égigtuningoltaknál csak pankl...1500 euróért olyan jó kis titán hajtókarok vannak hogy beszarsz...
pl olyan mint a prox persely nélküli
én jobban mint a motor

amúgy a bajt megelőzendően felújítom de keservesen megy mivel tegnap hoztam el a főtengelyt az új hajtókarral és sajnos aki összerakta nem volt képben az illesztési hézagokkal + homokozóban préselte így most megy vissza azt kap újjat ! ezen kívül minden rendben ment !
milyen persely legyen benne....?
Hy!
Odavan a yamaha?
Én szerencsére eladtam