Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát téged biztosan kibaszottul utállak...remélem most örülsz
Szeva pálesz díler. Mi van a képekkel? Nem kell a tömítés?
A többi hirdetett motorhoz képest drágának biztosan nem mondanám...konkrétan ez a legolcsóbb 2000 utáni 250 2T EXC a használtautón...
nem te vagy a nagy antiszociális utálom a világot figura? ilyen emósok elődje
Miért, a tiéd olyan olcsó?
Már rég. A héten kész az új motor...
A tiéd volt kb. az egy szem kivétel, ami kívülről is csicsa volt, meg műszakilag is patent - viszont árban sem egy kategória az enyémmel, holott ez nagyobb is, fiatalabb is...
de GD így lázad a rendszer ellen ő "más"
Viszek sátrat meg asztalt, mert így nagyon csövesen nézel ki GD...

el is kelt?
Azért az enyémben volt dugattyú is, nem csak matrica...
kurva szar színész lennél
szard le, tán színész akarsz lenni?
Már sokszor, sokan a szememre vetették hogy kurva szar színész lennék
vettük észre
jaja
a lényeg h kezdjél valamit a külsejével, vagy próbáld elcserélni valami KTM fan-os gyerekkel
Amúgy szerencsére nem nagyon tudom hogy milyenek, utálom őket mint a szart
Mondjuk ja...tiszta hülye is vagyok, anno dugattyú helyett valami csicsás matricaszettet kellett volna vennem, most csak úgy vakulnának tőle a parasztok
háddde tudod mienek ezek az emberek, nekem lenne pénzem megveném de szegénység van, meg nincs is rá szükségem
Egyébként amikor én megvettem, ezerszer szarabbul nézett ki mint most...mégis megvettem...talán mert egy terepmotornál kb. ez az utolsó szempont?
Nem tudom hogy mi bajotok van a kinézetével ...pláne hogy az itteni apróban pl. a narancssárga idomokkal van fent (mert hogy a fullfekete esetleg nem mindenkinek tetszik, azt megértem)
ha jól nézne ki akkor támadnák azt nem tudom h ki mondta, de jól mondta kicsit esztétikailag kellene javítanod a masínán
250 2T-ből viszont alig van, ami meg igen, annak is nagy része nem rendszámos...és mégse kell az enyém a kutyának se...csak a macska karmolja ki az üléshuzatomat