iagazad van, de bonyolult dolgok történnek akis gyomrában a masináknak,most nem akarok a multba tekinteni, mert csak fájdalmat okoz látni h szenved szegényke koncentráljunk a jővőre
valaki tud valami joféle hüvelyt? proxot találtam meg wössner dudatyu? mi a véleményetek?
ha telne akkor nem ilyet vetem volna hidd el
most egy ideig biztos a helyén marad megnyugadhatol nem vagyunk mi pénzesek, csak tudni kell a pénzel bánni, ennyi
CRM nyélen, pályán, mindenhol télen nyáron bírta a stihl olajat. ÉN NEM AJÁNLOM senkinek de nekem SOHA nem volt vele bajom! lehet osztani de ez tapasztalat. 2 év 16.000 kilométer
amáán lenne szopacs
na mind1 a mi családunk mindig is olyan volt h szerettünk a saját hibáinkból tanulni , nem baj most rendbe lesz rakva motorikusan is
az a helyzet h meg szerettem azt a buta fejét
miért lenne kaburálsási , mikor rugtam indult, amikor meg huztam neki ment, inkább az olaj , mert 2 órán keresztül tönymörögtem addig szépen ráégett a gyertyára a szugyok aztán amikor jól megkültem szépen szétégett
na fiúk!
meghalt a KTM
hétvégén, szombaton, voltam motorozni kis simsonos barátommal ami = h lassan kellett mennem csak néha huztam neki, aztán otthagytam a picsába na mondom nem tögyögök tovább több mint 2 órát tögyögtünk na és amikor otthagytam küldtem ahogy tudtam amit bíírt , de sajnos a parasztságomnak, merthát apám aztmondta jó ebbe a sthil olaj is, de nem mert kurvára füstöl és ráragad a gyertya elektródájára és az bízony nekem leszakadt és olyat pródukált mint amikor kifogy a nafta, apa felhív, utánfuto, haza, és ma este ahogy hazajőttem elsö dolgom az volt köszöntem neki, hello kispajtás aztán nekiáltam megnézni.
először arra gyanakodtam h megint vizet szíít mert néha beindult de nehezen járt néhány kört aztán leált amikor helyben serviceltem szombaton , na de nem karbi, gyertya ki na hééé hiányzik az elektróda, jó, régi gyertya be, berug visitó fém hang, mondom faxa tehát, legyen ez mindenkinek tanulság
simsonnossal ne menjünk motorozni, és főleg ne sthil olajat használjunk egy ilyen pöpec gépbe
juteszembe elsö körben sztem dugatyu és hengerhüvely érdekelne lehetöleg wössner
ja és basszatok le nyugottan, nem volt még ilyen faxa motorom, én a kis szépségemet nem hibáztatom mi hibáztunk mikor azt hittük h a 10000ret is meghalado pörgö forgo alkatrészeket kenö gyári sthil olajra is azt hittük h jo bele, de nem
mert ittt nincsa meg a száma mindenkinek de elmegyek kakilni én is...
ja és egyik haveromnak kéne valami kibaszott jó vétel...tehát szarral ne is izgassatok felfelé...
Én csak azt nem értem, hogy aki fél milláért akar motort venni, az miért nem tudja 500 forintért felhívni a másikat, miért kell itt üzengetni? Most mentem ki a wc-re, de mindjárt jövök, és olvasom a mailt, de ha kaksiznom kell, akkor kicsit később olvasom csak...
akkor mi van még?
mert mást nem naon találtam