Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kűlönbség nem abban van hogy van-e rugoja vagy nincs.
hanem a felhasználás helye-modja, él kiképzése,

ennyit a tolattyukrol
amúgy ha ilyen olcsó kínaiban gondolkozol akkor nagyobbat kell venni az 6-7 ezer között van és méretében ugyanaz mint a gyári csak 6-vagy 7 amperórát hazudnak rá...

információs jelleggel a gyári yuasa az38- 40 euro..kb...nálunk
laci mivel hidraulikus főldmunkagépekkel dolgozok, és szerelem is öket ha muszáj, ezért van némi fogalmam karmantyu és szimering közötti kűlönbségröl,
szoval nem ugy találtam ki saját kutfőböl,

ettöl mondjuk még én is teleszkop szimeringnek fogom hivni továbbra is, mégha pontosan nem is az.
hát igen mert a szimering az fogja , hogy ne lötyögjön ki belőle az olaj ...de az olajnyomást ahol már komoly van oda karmanytyút tesznek mert az az olaj nyomását kihasználva szorítja a tengelyt nincs rugója...szóval a karmantyú motornál az inkább a hátsó telóban tanyázik..vagy mondjuk főfékhengerben...

ezzel meg is lett a különbség köztük-----
Az egy semmire való geciszivattyú és gyerektolattyú
Vagy tolattyú?
cuppantyú
A pina az karmantyú,vagy szimering?
ok meggyőztetek, csak abból indultam ki hogy egy munkahengerben van külön szimmering és karmantyú is..
Úgy úgy
A szimering se szimering igazából hanem radiális tömítőgyűrű, és bizony a "teleszkóp szimering" az karmantyú a gépészetbe.
igen de attól még nem karmantyú van a teleszkópban szerintem akármit mondd
Különböző a kettőnek az tömítő élkiképzése.
ezt magadtól találtad ki? egy munkahengernél pl van karmantyú is meg szimering is. a szimering attól még lehet szimering hogy hosszirányban mozog benne a valami
valojában egy karmantyu, mert lineáris oda-vissza mozgásra dolgozik, mig egy szimering forgo mozgásra,

deha azt irom hogy első teleszkop karmantyu, az emberek nagy része aztse tudja miröl beszélek,mert a köztudatban mint szimering terjedt el.
És itt lehet egész jó áron kapni...

http://motor-akkumulator.aruke...
köszönöm, ön egy úr

de mért ír 8Ah-t a könyv? vagy rosszat nézek
mostakkor szimering vagy karmantyú?
yuasa ytx5l-bs 12v 4Ah
Urak
525 exc be mekkora aksi kell ? a gyári pdf 8ah-t ír bele, de a méretei szerint az nagy, és most is 4ah-ás mindegyikben.
THX
kipattintod a helyéről lehuzod megkened jo alaposan, vissza rakod.

fontos amit irtam az előbb hogy a szimering amikor szét van szedve az is meg legyen kenve.
Nézd meg az amcsik a videó végén milyen viszkozitásu olajat raknak bele
flex
Sziasztok.
Nem tudjátok hogy tudnám leszedni egy KTM SX 250 es 2003 es motorról a kipufogó véget úgy hogy ne feszengessem szét csavarhúzóval a peremét ? A két csavart kivettem, de meg sem mozdul.. Gumi kalapáccsal már ütögettem, melegen is de meg sem mozdul..
Ki akarom cserélni benne a posztót, vagy üveggyapotot..
Itt a kép----- http://sportmotor.hu/motoros_k...