Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem meg az hogy mennyit és hogy hol használod!Ha nem nyomod telibe nagynyomásu mosóval nem lesz annak semmi baja.Nekem a halásztelki motorozás baszott oda mindkétszer Amúgy nem nagy tétel a koyo csapágy!És csak azért mondok rá jó véleményt mert haver aki tényleg évente jó ha egyszer lemossa a motort,kb 3hónapig bírta az elsőkerékbe a gagyi csapágy.A belső csapágycsésze 3részre tört és szétbaszott mindent
Szerintem igazából azon áll vagy bukik a történet hogy mennyit és hogyan mosod a motort...a legfaszább csapágyat is ki lehet nyírni pár hónap alatt ha minden héten telenyomatod sáros vízzel (nagynyomású)...nekem meg a közepesen gagyi 1300 Ft-os kínai csapágyak is jók voltak évekig, mivel kb. szökőévente 1x mosok motort, akkor is jobbára csak slaggal+súrolókefével
Reggelt
Koyo-t vegyél az a legjobb a kerékbe De nehogy motorosboltba vegyed mert dupla annyiba kerül
én csapágyon sose sporolok, csak a legjobbat Koyo.
jaa
Hello mindenkinek nemtudom ismeritek e a PFI csapagyakat ..nemvalami drága fajta szerintetek kibirja a hatso kerekbe?
ritkán
morgen, látom ti sose alszotok
neeeeeeeem szeretem a kis pajtást és ö még sokáig meglesz most hétvégén jöttem rá h sokat kell még tanulnom
nem jó a link link....de csak lehet az én gépem nemm tudja
mit értessz te...neked sokkkkk kellll....300....
Helló

Tudna valaki segíteni abban, hogy mit jelent az alábbi oldalon (http://www.bikez.com/motorcycl...) említett alternate seat height?
Szerény angol tudásom szerint alternatív ülés magasság, de az a 25cm ami a normál és e között van elég soknak találom, gondolom ennyit a rugó összehúzásával nem lehet nyerni, mert akkor már nem lenne rugózás.
Szándékomba áll venni egy ktmet bár valószínű 200as lesz, csak egy gond van a magasságom, a 925mm magas lenne de ha tényleg lehet ilyen magasságig levinni az ülést az jó lenne, bár a 800mm már bővel jó lenne.

köszi a segítséget, Peti
értem
Hétvégén mi is homokolunk
kindert nem küldőm még tulélöre ,elég neki a homokbányában esni kelni.
Azt reklámozni,lássa minden fa,meg szikla
Olvasni regényeket,tanulni meg motoron erdőbe!
Jóvan ,magas vagy ,nekem elég mán ez,nosztalgiázni
nekem is van még..
Ment Uram a gyerekcuccos,holnap ott van.Ma majdnem elmaradtak megint Nehogy megint hülyét kapjak
Mááá nem is olyan kicsi. Eggyel nagyobb lett...
Na,igaze ,Te is átültél 4T kicsire Majd megyünk még eleget
Amennyit ért, annyiért adtam...