Ronis! Látom utánam néztél hirtelen:) De ez így korrekt,és jó!
Igen szerencsére nekem,nekünk Erdély nem távolság,csak a tudás. Hisz a drz-vel már bohóckodtam de most cseréltem a mocit és egy kis szokás majd kell:) Igaz várom a tavaszt és irány a Bihar:)
kb olyan Március magasságában csinálunk egy forum találkozo hétvégét ,másik forumos haverokkal romániában Arad felett a Zaránd hegységben, van egy csodaszép kemping az erdő mélyén ,
gyertek el oda és motorozunk, nektek nincs messze ,van minden féle könnyebb nehezebb utvonal este sűtés főzés dumálás, a szállás ilyen faházakban van pici pénzért / fő, nem kell előre foglalni, a környék igazi enduro paradise.
a gyári érték telejesen jó...annyit, hogy a szívónál nem baj ha nem szoros de azért a 0.15 nem menjen alá......mert az úgyis jobban fogy...a kipufnál (az sokáig nem változik..kétszer fogsz a szívón állítani míg ezen eccer se) ...ott 0.12mm ..
olajtémába meg nem tudok mit mondani ....csak a tényeket
más olajokkal ezek a nagydugósok hamar befüstölnek...és szerintem nem mennek el ennyit...
persze nem aztmondom, hogy a legjobb a motorex mert az is vicc lenne ..de hogy ezekbe az exc-be meg egyáltalán a ktm -ekbe ez a legjobb az biztos...
sx-ből versenyhasználatba látom a sponzorolajakkal vicc mik történnek a motorokkal...
úgyhogy a tapasztalatom is azt mondatja velem , hogy motorex ....
de ha van kedvetek kisérletezni ...
az a baj hogy 100 forint egy hajtókat meg 60 egy normális dugó...
nehogy az olajon spóroljak cserénként 263 ft 50 fillért...
ja és a motulnál meg még nem is spórolsz...jó a szarnál egyárba vagy de ami bele való lenne az meg már 5-6 ezer és nem is szarok be tőle meg nem is mentek el még vele 20 ezreket exc-kel ....
Szerintem a 10W-40-est nem önteném bele.Bell Ray-ből meg a 10W-50-es Thumpert esetleg Szelepeket 0.10 és 0.12-re lövik be sokan nekem is annyira lőtték be.
Sziasztok Mágusok:) A kérdésem a következő lenne. exc 450 2004 kíváncsi lennék hogy a szelepeket milyen értékre állítjátok, főleg zoozee-hez./ A gyári értéket tudom/ Illetve a másik az olaj téma
Vágom hogy motorexet ajánlsz mindenkinek de mégis egy Bel-Ray Thumper? Sajnos én már megvettem a motul 5100-et 10w-40 de lehet tovább adom. Válaszodat válaszokat előre is köszönöm. Remélem egyszer majd Ronissal is motorozhatok Erdélyben.
nem tudom...hát lassan biztos..de olyan a hangja hogy beszarsz...nem füstöl megy mint az állat...eccerűen nem tudom..mentek el már 900 órát is ilyenekkel...de 6-700 at sokan..
még húzom kicsit időt..húzok bele most egy új vezláncot ..és még gurulok vele kicsit aztán fullra mindent kibaszok belőle..de nem ilyen fórumos felújítás...hanem minden..
Igen szerencsére nekem,nekünk Erdély nem távolság,csak a tudás. Hisz a drz-vel már bohóckodtam de most cseréltem a mocit és egy kis szokás majd kell:) Igaz várom a tavaszt és irány a Bihar:)
A Bel Rayt csak azért kérdem mert a Tm is azt használja és hát ő is csak 1 hengeres moci:) a motulrol le is tettem!
hiányzást nem fogadunk el.
kb olyan Március magasságában csinálunk egy forum találkozo hétvégét ,másik forumos haverokkal romániában Arad felett a Zaránd hegységben, van egy csodaszép kemping az erdő mélyén ,
http://www.casoaia.ro/page1_en...
itt meg tudod nézni a helyet, szállást mindent.
gyertek el oda és motorozunk, nektek nincs messze ,van minden féle könnyebb nehezebb utvonal este sűtés főzés dumálás, a szállás ilyen faházakban van pici pénzért / fő, nem kell előre foglalni, a környék igazi enduro paradise.
olajtémába meg nem tudok mit mondani ....csak a tényeket
más olajokkal ezek a nagydugósok hamar befüstölnek...és szerintem nem mennek el ennyit...
persze nem aztmondom, hogy a legjobb a motorex mert az is vicc lenne ..de hogy ezekbe az exc-be meg egyáltalán a ktm -ekbe ez a legjobb az biztos...
sx-ből versenyhasználatba látom a sponzorolajakkal vicc mik történnek a motorokkal...
úgyhogy a tapasztalatom is azt mondatja velem , hogy motorex ....
de ha van kedvetek kisérletezni ...
az a baj hogy 100 forint egy hajtókat meg 60 egy normális dugó...
nehogy az olajon spóroljak cserénként 263 ft 50 fillért...
ja és a motulnál meg még nem is spórolsz...jó a szarnál egyárba vagy de ami bele való lenne az meg már 5-6 ezer és nem is szarok be tőle meg nem is mentek el még vele 20 ezreket exc-kel ....
Vágom hogy motorexet ajánlsz mindenkinek de mégis egy Bel-Ray Thumper? Sajnos én már megvettem a motul 5100-et 10w-40 de lehet tovább adom. Válaszodat válaszokat előre is köszönöm. Remélem egyszer majd Ronissal is motorozhatok Erdélyben.
beszéltem vele két napja , mesélte majdnem megmurdelt intenziven volt tüdőgyuszival ,meg sziv izom gyulladás ,és hasonlo szövödmények..
Szeva Zéé!Mivan a 400-assal még nem dobtad szét?
tutti hogy direkt csináltad hogy ne kelljen jönni...
még húzom kicsit időt..húzok bele most egy új vezláncot ..és még gurulok vele kicsit aztán fullra mindent kibaszok belőle..de nem ilyen fórumos felújítás...hanem minden..