Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaa hülye vagyok..a tiéd 300 as gyárilag
Nyugi, kéményt vettél...
Hétfőn megy a telefon...magyarul hívlak - így értettem!
enyémen rajta van a dekni, semmi baja, csak lecserélném olyanra amin nincs rajta az önindito kihajtás.
és a tiédről hol a cucc?
már beszéltem három olyan haverommal is ,és egyik se rakta fel az önindito szettet, hiába kaptak hozzá, ők is azt mondták ugyis szar akkor meg minek.

igy aztán azzal a deknivel járnak ami nekem is kéne....
olyanoktól akik kaptak a motorjukhoz..mert adnak hozzá a szettesekhez..és aki használja önkínlódót ...na attól ...
honnan tudnák szerezni deknit occson ?
60 euro a dekli ..a gyújtás meg nem simáé nem exc-é de nem is sx-é nem is sxs-é......valami sportkiadás ill. racing....ott az r betű a végén..semmi máson nincs ez... de még nem jöttem rá melyikhez adták....lehet valami tényleg faktorin volt rajta ..na nem ilyen matricáskutyagecin persze...
nyugtass meg, hogy nem telót hanem kéményt vettem.
sziasztok!

az lenne a kérdésem, hogy a KTM EXC 125 és az Aprilia RX 125 méretre szinte ugyan akkora?
szélesség, magasság, hosszúság alatt értem :)
élőbe még nem láttam őket.
Zééé nézd meglégyszi a balos gyujtás dekni árát, ami a 250-esen van az önindito kihajtás nélkűli, bontott is jo.
zoozee, itt a száma a CDI-nek

548.39.031.000 R.

CU 7504 5108
örülök hogy tetszik, nekem is tetszett a tegnapi nap, szép volt az erdő.

mondjuk az erdő mindig szép..
ronis jó a képgaléria
Én egy havertól veszem át fele annyiért!:)
Szia! Nekem van egy akrám egy rendszerem hibátlan állapotu és rá valo ! 110ért adnám..
Megnéztem neten ezeket az idomokat...
http://www.bikepics.com/pictur...
Szóval e körüli az évjárat...szerintem. De hívj fel egy boltot, ott megmondják kapásból..
Aha, szeretnék!
Hali 250cc vagy 300cc exc ,mx, egs szerinted
halli miből lehet megálapitani
Veszel rá akrát?
Ok, hétfőn megy a teló!
hétfőn hívj, most labanciában vagyok
20-5295116
Eljössz érte vagy postázzam?
Köszi! Talán az otthoni gépen van pár kép a szombati csapatásról, majd megnézem....na azon látni, hogy már "az első napján" rendeltetésszerűen volt használva!