Köszi az infókat!Igazából még nincs motor(majd márciusban remélem) csak érdeklődök
Persze kinézve azért már van egy 525-ös EXC 2004-es évjárat
Ráadásul a szomszéd faluban,sőt a tulajt is ismerem meg azt a srácot is aki szervizelte...
úgy tűnik nálunk is bevált ...van a csapatban vagy 20 ktm...mindegyik újként jön és ezek mind tudták ezt ....1000 kilométer csere meg motorex olaj...powersinth vagy crosspower ...csak...és nyelezi mindegyik mint a barom...
Lehet hogy azt ír de nem fizetik ki ha a szar olaj miatt beszopom a faszt!20óránál le kell dobni vagy 7tank benzin!Ezen nem szabad spórolni azt akkor lehet elmegy párszáz órát baj nélkül!
Gyár szerint 15üzemóra!Én 20óránál ledobom az olajat meg az olajszűrőt!1.2,5Liter kell bele de nyugodtan dobj bele1decivel többet.Ja és fasza olajat bele 10W-50 vagy 10W-60-as full szintetik
11 -12 liter benzin ..az szép akkor te 160-200 kilométerenként cserélsz olajat.....
amúgy 1000 km a max. ...az normál bevált intervallum ilyen használatnál tovább ne küzdjél vele ...cserénél 2 papírszűrő csere meg moshatókat is megnézni kitisztítani...és a blokk hátsó oldalán a vízszintes olajleeresztő mágnescsavart kivenni először...aztán mikor kifolyt jön a többi ...és majd másfél liter kell bele , hogy szinten legyél..a gyári 1.2 az faszság...
Üdv mindenkinek!
Lenne egy olyan kérdésem hogy egy 525-ös EXC-ben milyen gyakran kell olajat és szűrőt cserélni?Mert akiket én eddig kérdeztem mindenki mást mondott.Volt olyan aki azt hogy 500 és olyan is aki azt mondta hogy 5000 km?Mondjuk gondolom én azért használatfüggő is mert aki nyelezi az enduró versenyeken annak talán célszerű szűrűbben de aki csak a földesúton trüttyög vele annak lehet hogy nem kell 500 km-s olajcsere.
maradok a beváltnál
Persze kinézve azért már van egy 525-ös EXC 2004-es évjárat
Ráadásul a szomszéd faluban,sőt a tulajt is ismerem meg azt a srácot is aki szervizelte...
a 15 órát mennyire szoktátok vagy érdemes betartani? Gondolok itt olyanra, hogy ha csak városba lötyögök vele akkor is ledobjam 15 óránál?
amúgy 1000 km a max. ...az normál bevált intervallum ilyen használatnál tovább ne küzdjél vele ...cserénél 2 papírszűrő csere meg moshatókat is megnézni kitisztítani...és a blokk hátsó oldalán a vízszintes olajleeresztő mágnescsavart kivenni először...aztán mikor kifolyt jön a többi ...és majd másfél liter kell bele , hogy szinten legyél..a gyári 1.2 az faszság...
Lenne egy olyan kérdésem hogy egy 525-ös EXC-ben milyen gyakran kell olajat és szűrőt cserélni?Mert akiket én eddig kérdeztem mindenki mást mondott.Volt olyan aki azt hogy 500 és olyan is aki azt mondta hogy 5000 km?Mondjuk gondolom én azért használatfüggő is mert aki nyelezi az enduró versenyeken annak talán célszerű szűrűbben de aki csak a földesúton trüttyög vele annak lehet hogy nem kell 500 km-s olajcsere.
Van valakinek tapasztalata az Ócsai KTM szervizt illetőleg?
Megoszthatnátok velem...