Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az zsír

én azt olvastam, hogy 500 nál már érdemes szétborítani... mert hogy csapágy, tűgörgő stb...

mikor érdemes szerinted szétborítani?
http://www.olaj24.hu/T/motorex... 3740re jön ki literje
neem ...voltam ott írtam is ..csak nézem fábrysót

amúgy szewa...

azt is láttam lecserélted sárga cipődet
nekünk van 2 exc itthon, meg 2 haveromnak, ha 4 felé eldobjuk a 60 litert akkor aza 15 liter simán elmegy 1 szezon alatt.
semmi még újkorától blokkra nem kellett... ...gyertyát eldobtam ill. el nem mert jó ...csak csere..300 óránál mert már röhögtünk kollégámmal.....hogy legyen valami beruházás...szelepet állítottam párszor....kétszer letörtem gyújtásdeklit nem én hanem a sziklák voltak azt cseréltem...és most nemrég 530 óránál kinyomta a berúgókarnál a nagydekli pakolást felül..ezért leverttem deklit belenéztem mintha új lenne a bele ...ezenkívül két lánckerékszimmering....meg berúgókar szimmeringet is kicseréltem...olajcserék és semmi más...és még patika originál minden...

ez majd 17000km ...
Mert te neki dolgoztál Az más világ.Nekem annó, jó pár évig edzőm volt
Ja,ez a terv
fél évig nem tudta a nevemet... pedig aki akkro lépett ki mikor oda kerültem ő is Gábor volt...
Nem több évre gondolok, hanem 1 szezon...

de ha hordóban olcsóbban meg lehetne venni akkor árulni is lehetne belőle vmenyit... biztos töbebn beleszállnának, ha pár 100 forinttal olcsóbb lenne mint a boltban.
Szasz vigyorgós,tán letiltottak a gizgas-rú?
Na az a nemromlik meg,az ezeknél nagy tévedés,főleg h már valami lejárt szart veszel.A repsollal játszottak ilyet
Én is így voltam vele...
ha jó idő lesz ekkor néha elgurulgatok vele melózni... hogy a golfot nyugiba tudjam csinálni.. azért kérdeztem a "lájtos gurulgatást"

az 560 óra alatt nem nyultál a blokkjához? enyémben 510 van , elvileg csapágyakat cseréltek benne, bár látszik rajta, hoyg volt már szétszedve.
jaaa így más
Érdekes ,engem meg megismer
3 motorba kell.

de a 20 is elég lesz szerintem idénre...

egybe szoktunk mindent venni, hátha így ki lehet sírni kedvezményt

ha lenne cross power 60 literes kiszerelésben tuti úgy vennénk... elál a sarokban nem romlik meg.
hát azért mi terepen figyelgetjük a nyíggatás mértékében...de itt előbb nyugis gurulgatásokról meg földúton lájtos pörgésről vallattak....
de ha egyhelybe járunk csutkán egész nap akkor is 800 kilométernél még sose csináltam olajcserét...és én cserélek legsűrűbben olajat..

amúgy ha szar lenne ilyen ütésverésnél kiderült volna...most azért 560 óránál járok kb...és semmi ..
60szűrő kitart majd 1 ideig
voltál mostanában a zsemberyben? azt is letagadnám ha ott dolgoznék...

5 pénzért árulják ott, megismerni se ismer me, nem hogy olcsón adjon bármit is
zsembery nem ad neked olcsón...-?
ezt eddig nem is hallottam

és ha 30 óra alatt van meg az 1000? akkor is?
ja bocs nem láttam...1000 nél ja mindíg
akko lehet megvárom, míg hoznak itt, és fölvásárolom az egész készletet

szürőket is vettünk a pinkbe 60db ot mindegyikbő
nem tudom ...de 4ezer sacc /kb...
na akkó most már nekem is válaszolj az olajcserés dologra...

meg nézd meg légyszíves hogy nálatok menyi a cross power 4t mert itt az olajnagykerben már 2 hete csak "hozzák" 3600/ liter.

ha e körül van akkor inkább kimegyünk sk ba és veszünk egyszerre 2-3 kartont.

vagy hozatok vele és akkor csak a bazilikáig kell menni