Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézd meg a Vass Ákos motorját! Menyi extra van rajta és mennyiért árulja! Azon közel 400.000ft extra van. Amit az aunerben kapni lehet rá, abból mindenből a legjobb van rajta, és mellé csilli-villi a motor.
"Az ár irányár"
szerintem ez:

http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...

simán megér 1 milliót ennyi extrával.

nem GD?
Ez a faktori dolog asszem épp eléggé ki lett már vesézve itt is meg máshol is és ebben osztom a "nagyok" véleményét, hogy leginkább parasztvakításról szól a történet, tehát igazából semmi meglepőt nem találok azon ha _csak_ azért, mert "Factory" nem lehet drágábban eladni.
Attól mert "nem drága" (nem a faszt nem ), fényes cuccok vannak rajta (a kerekeket kivéve), attól a többségét még előbb-utóbb (néhány rezójavítás vagy -csere után pl.) mindenki megvenné/megcsinálná a motorjára, úgyhogy a hasznosságukat nem nagyon lehet vitatni...persze van (sőt, jóformán csak olyan van) akinek nem ez számít - de aki nem tanul a mások kárán, az meg is érdemli
Kedves Kátéemes motorosok!
2000évj. EXC 250 2Thez keresek deknit, szerintem más évjáratú, hengerűrtartalmú és munkaütemű modelleké is jó lehet, ha van valakinek kérlek jelezzétek, mert nem tudok motorozni amíg nem veszek egy ilyet.. Előre is köszönöm!

Hát ha megfigyeled egy Faktory EXC-t se lehet már eladni sokkal többe mint egy sima gyárit.Max egy 50-essel ha többért menne el!De itt se azt nézik hanem minél újabb,minél olcsóbb,minél csillivillibb legyen!Ja meg dani te géped se a drága faktori cuccoktól díszeleg
Igen, ezt én írtam így bele egyedül, ez tény. Viszont azt azért kötve hiszem hogy akinek van rajta sokszázezer forintnyi pávörpártsz meg fasztorirészing cucc, az ugyanannyiért fogja meghirdetni és pláne hogy ugyanannyit fog engedni esetleg az árból, mint az, aki a kopasz, gyári motort árulja...
de ő nem akárki a csepeli szuperhiró

nemúgyvanaz
Na nem baszogatásképp de kukkantsd meg a hírdetéseket.Szerintem te vagy egyedüli aki úgy árulja az EXC-t hogy extrákkal vagy extrák nélkül.Az meg tényleg fura lenne hogy kerekek nélkül adnád el a motort Nekem is volt a 250EXC-n 350-es hengerszett meg Doma kipufogó mégis egy árba adtam a 250-ekkel mert valószínünek tartottam hogy nem fognak ezért többet adni a motoromért
Ezek szerint ha lenne rajta egy 300-as henger vagy a számon kért Doma rendszer, az sem lenne extra?

De legyen ahogy akarod, gyári kerekekkel 600e, márciusban, friss műszakival. Kíváncsi leszek, erre mi lesz az éppen aktuális kifogás...
Én nem mondtam, h kell hozzá a gyárin kívül bármi is. De kerekek nélkül? EMBEEEER? Hát ne szivass már
Kerek nélkül motort eladni...háááhhhh..kihullik a hajam, komolyan mondom. Ki a faszt érdekel, hogy talon agy van benne, meg excel felni. Össze volt törve a felnid, lecserélted...ennyi. Ettől ez még nem extra. Akkor lenne extra, ha a gyári mellé lehetne opcionálisan választani. Vágod?
Igen.
forditva: a balra támasztott motoron a jobbra forduló rezó...
de most komolyan mester. a jobbra támasztott motoron a balra forduló rezó behorpad ha a szél feldűti az udvaron? én nem kötekedek, de igen!
Biztosan.
miből van az? papírból?
Az talán nem, de a rezó mondjuk pont be tud horpadni/el tud görbülni...
Ezen nem látszik

nekem van igazam

háháháháháháháháháháháhá
ezt néztem

NA? NA? NA?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_250_exc-3784271
mosás közben besüllyed a támasztó, és máris kettéhorpad a hűtő és két nyomon fog haladni a motor persze csak ha nincsen hűtővédőd
ez oké, de én a hirdetést néztem yahzee tól függetlenül kezdtem el okoskodni
Igyál inkább valamit, az legalább látszik rajtad
Hardenduro nélkül is fel tud borulni a motor (akár a széltől is az udvaron) és ugyanúgy törik, görbül, horpad rajta minden.
Meg néha azért csak eljutok a homokos földúttól keményebb terepre is, annyira meg nem untam még meg a motorozást, hogy csak nézegessem itt hónapokig a gépet, amíg meg nem veszi valaki...