Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A "rajtszámtábla ráccsal" képen azért eléggé vaknak kell lenni (metilalkohol ) ahhoz hogy ne vegye észre az ember a világító LED-eket

A most benne lévő kerekekkel kerül 680-ba. Ha vetted volna a fáradságot visszaolvasni, akkor tudnád, hogy az utolsó ajánlatom az volt yahzee-nak hogy a kerekek nélkül, friss műszakival 560-ért elviheti.
A többi 150ezer forintnyi extrát pedig - mint azt éppen az imént írtam le - nem 150-ért adnám oda, hanem ennél jóval kevesebbért - viszont nem is ingyen
a macskabőrülésért menyivel fizettek többet?
amugy most szerintem nekem ír regényt, csak nem tudja hogy annyira igazán nem érdekel csak unalmamban pofázok
DR-úr? Ne csúfolódjunk Én is alkoholizálok néha szóval nem szabad adni a véleményeimre
Ez egy alternatíva de gyári állapotában is lehet vele motorozni szerintem.Főleg hogy te úgytudom nem az a hardendurós vagy hogy ezek mind olyan fontosak legyenek!
én is ezt gondolom doktor úr de én elittam az agyam
Természetesen ez is egy járható út volna, csak mivel senki nem jelenti be előre hogy ő majd július 17-én jön és megveszi a motort annyiért amennyiért én az adott pillanatban pont odaadnám, így nem tudom előtte kiárulni az extrákat
No meg ott van az az aprócska bibi is hogy ha eladom róla a védőket, akkor hogyan motorozok vele addig míg el nem jön (nem Joe Black, hanem) a vevő...
a szesztől elpusztított agyam azt gondolta, hogy a hirdetésedben az egyik képen a sima kockalámpa van ( gondoltam ezt a világításos állapotnak) a másikon pedig rajtszámtábla a rácsal, ( ez az alapáras cucc) - gondoltam én.

nekem csak az a magas hogy hirdeted 680ért alapárba ugye? erre rájön a 150 ezres extra, ami tulajdon képen két kerék meg pár flikflakk akkor már 840 ezer? ezt találom kicsit soknak írhatsz akármit arra is mondok valami faszságot mert én csak kötekszek ha elviszik 840 ért akkor megengeded hogy kezet rázzak veled?

ja és akkor ird már bele hogy balesetmentes, mert ugye nincs behorpadva a rezóó

Valamit még mindig nem értesz dani!A vevő az extrákat magasról leszarja ha te felszámolod pénzbe,főleg új árakat írsz ide!Én értem hogy sok lóvédba van a motor csak az a gáz ezzel hogy az embereket ez nem igazán érdekli!Azt nézik minél olcsóbb legyen minél újabb évjárat és minél csillivillibb!Aki meg nem ezeket nézi az már tele van pénzel és vesz egy vatta új gépet és feldísziti mint egy karácsonyfát!Talán a helyedbe azt tenném(tudom hogy leszarod más véleményét de mégis ) hogy kiárúlnám az extrákat a motorról és eladnám csupaszon olcsón!Így szerintem könyebben elmegy ha annyira útba van!
akkarat ,es penz fuggo
Hát persze...
ott az oreg fiuk verseny is! ,es soha nem keso amator szintig !sok motorozasal mindenki ellindulhat meg 50 evesen is
most mostam meg de még csinosítni kell, addig nem publikus nem nagy show amúgy,de ktm
hiányzott a 2T feeling,szag,powernyitás,hidro kuplung
Ha versenyezni akarnék akkor pláne el kéne adnom és venni egy másikat...ja meg újra is születni és 4-5 évesen elkezdeni, nem felnőtt fejjel
az sem rossz döntés...ki tudja vmeik reggel arra kelsz,h versenyezni szeretnél
Persze mert irígyek hogy nekem ilyen szép motorom van - de az lesz a vége hogy jól megtartom, azt' akkor bekaphassa mind...
szegény te...csak zaklatnak ezzel a motorral...
Akkor még egyszer, hátha ezúttal a nehezebb felfogásúaknak is eljut a szesztől lepusztított agyukig:
a kerekek kivételével megvan az összes gyári cucc is a motorhoz, azokkal együtt "X" forint az ára. Mivel van hozzá néhány (szerintem) jelentősebb értéket (legyen mondjuk "Y" forint) képviselő extra cucc, ha valaki azokkal (+ a gyári cuccokkal!) együtt akarja megvenni a motort, akkor úgy természetesen nem "X+Y" forint lenne az ára, hanem ennél kevesebb - viszont "X"-ért nem is fogom odaadni hozzá a plusz cuccokat, mert aki szarrágó, annak lófasz a seggébe

Talán a balesetes motorokat nem olcsóbban szokták árulni mint a nem törötteket? Vagy akkor mégiscsak számít az hogy horpadt-e a rezó vagy nem?
Világítás van "gyári" állapotában is rajta (tudnám honnan a faszból veszed ezeket a hülyeségeidet ) - csak azzal sötétben nem látni semmit, amit meg pluszban adnék hozzá, azzal igen. És mivel ettől jobb lesz a motor, meg nekem is pénzembe került, így elég nagy balgaság lenne elvárni hogy ezt ingyen odaadjam hozzá - természetesen nem is fogok ilyet tenni
azt gondoltam tudod hogy az extrákat nemigen szokás megfizetni. nincs behorpadva a rezó, te ezt is extrának véled? jobb kerekek vannak benne .. hú - az biztosan jó.
hűtő védőt meg vedd le szerintem nem sok embert érdekel vásárlásnál , a mostani helyzetben( főleg a pénztelenség miatt- amugy biztos jó ), aztán majd ha kell megveszi tőled én az LC4 re kb 40 ezerért vettem SMC idomokat, meg pár cullangot a dizájnhoz akkor most 40 ezerrel többet ér a motorom?
Rendszámos a gép? akkor nemhiszem hogy extra dolog a világítás, ha nem lenne az lenne a negatívum.. te isteni magaslatokba emeled a gépedet, meg csodálkozol hogy nem tudod eladni.

ja az LC 4 be az új behr kerékszett kerülne újonnan most kb 200 ba ( de lehet többe) na akkor kerék nélkül, meg idomok nélkül a rendszámos motorom ér 200 ezret? úja a hajtókar, már csak 150 ezer én az 500 ért vásárolt deszupermotorkerékpáromat 2 éve vettem, most ér vagy 400-450 et, de én 700 fölött járok vele és most jön rá még vagy 50. na abba a hirdetésbe mi sztorit kéne írni

ezt nem tudtam most igy a vasárnap délutáni harácsolás közepette megállni

írjál már valami okosat mert kiváncsi vagyok rá.

De ne a szokásosat! valami ÚJAT FRISSET ropogósat
Azért egy gyenge 150ezer forintnyi plusz cuccra azt mondani hogy az semmit nem ér (mert gyakorlatilag ez volt a hozzászólásod lényege)...legalábbis elgondolkoztató a hozzáállásod tekintetében...szerintem
Pláne hogy - mint már említettem korábban - ezeket _nem_ kell megvennie senkinek a motorral együtt, ha nincs rájuk szüksége/ nem akarja/tudja kifizetni őket...ennél nem tudom, mi lehetne még vevőbarátabb hozzáállás...talán szopjam is le a "kedves" érdeklődőket?!?
Én nem szarrágóskodtam...csak elmondtam a véleményem. De akkor tekintsd semmisnek az érdeklődésemet. És kívánom, hogy hamar találj egy jó vevőt
További minden jót és köszönöm a fáradozást!
ÜDv
Y
gecsa az új motorkerékpárról szeretnék információt...
Azt megnézted hogy mennyibe kerülnek az USA-ban ezek a kerekek?
Amúgy ez a 2004-es még DID felnis volt - lásd a képeket

Doma rendszer sosem volt rajta, csak rezó de azt már eladtam. Viszont a gyári cső hibátlan, horpadásmentes. Nyilván minden használt motoron ilyen van ugyebár

Többi cucc nem drága?!? A rezó+kartervédő volt 40e Ft (ősszel kerül föl rá, van benne max. 20 üzemóra), kuplungmunkahenger-védő ennyi, a LED-es első világítás anyagköltségben 25e + amit én melóztam vele, a fekete tank az USA-ból 30e (és mondom, itthon nem kapni, csak ilyet, ennyiért), idomszett vagy 15e...akkor mennyinél is járunk

Ja és az előbb lemaradt a felsorolásból a hűtővédő

Egyébként semmi gond, természetesen eladó az extrák nélkül is, veszek bele egy pár gyári kereket meg lekapom róla az összes motyót amit tettem rá és akkor el lehet vinni 600-ért...ha mindenki szarrágóskodik, akkor én miért legyek nagyvonalú?
Igen, de akkor minden alkalommal amikor csinálnom kéne egyet, le kéne szerelnem a deknit...