Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

micsoda élet van itt...
na majd holnap visszaolvasok...épp most értem haza egy hosszú nap után és sok kilómétert magam mögött tudva ..mellesleg újra ready to race lettem szal megérte...
meek én is lassan...reggel meg kéne látogatnom Isten házát...
na majd mutatól
schlafen
tuti van....
na amberek én meek mert nem tesz jót ez az éjjcakázás a ráncaimnak
csűű
olyaaan nincs
1 életre sokkolni fog majd remélem
neem tudom ki kell probálni de nekem már az alföld részen a tankom tartalmának a fele eltünne lazán ha akarom
már alig várom h traumám legyen
Kisalföld 20-30km síkon, extrém light terep. Sok hosszú egyenes. Utána Tényőtől felfelé már ilyen erdőzős dimbes-dombos terep.
nem volt még traumában részed akkor....de jó hozzáállás sztem mindennek neki kell menni
hány km-t jelent eza hosszu út?, de ahogy drprof is megmondta viszel magaddal potbenyát ennyi
mit csináljak meg mutass valami helyet, neki megyek, csak kopp a gáz oszt meglátjuk mi lesz
Hát ha ebben mérik, akkor bátor vagyok. Nem mondom azért, h én vagyok egy Teddy Blazusiak alteregó, de azért egy könnyű géppel egy két suhancot még megkergetek
Hosszú utakra ajánlod a 2t-t? Végig terep persze, a hondámon sem szoktam ülni...
te bátor vagyy?
megpróbálom
aki elindul egy versenyen vagy csak egyszerűen endurozik vagy crossozik az csak bátor lehet
azaz igazi...de csak óvatosan fiatal vagy te még
Bátor? Ezt miből gondolod?
jah, bocs
2t ktm exc 250 vagy 300 mert ugylátom h bátor vagy
Most semmilyen, mert eladtam 2hete. És KTM-et akarok venni. De még nem tudom milyet. 2t or 4t...
öö hát szerdánként egy-két hubertus elszokott fogyni egy haver társaságában, de lassan átkellen álni a hp-ra
iszol te rendesen?
felvagy