Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

it vagyok kérdezhetsz
neked mien mocid van? 2t forever fiúúk
óóó megszokod brutált kell venni mindenből
yahzee@freemail.hu
Simson Schwalbe 1974 (azóta is megvan, közel gyári állapotban)
-MZ TS 250/1 1979
-Yamaha Dt 125R 1996
-Honda NX 650 DOMINATOR 1991

gondolom ezek nem az msn-en címeid
Hát nem unatkozol..az biztos. 2percet mentem vele. Csak sisak volt rajtam, de remegve szálltam le róla, mint szűzlány az első dugás után...
már ittam 1-2 sört...azt nem látom az msn-en címed az adatlapodon...
Vegyél fel msnre, aztán beszélhetünk ;)
legalább nem unatkozol a motoron....
ahha értem.....nekem is elférne vmi meló mer heti 2 nap a suli....azt most nincs semmi aktuális...ha tudsz vmit szólhatnál amit én is cshatok....
Úgy értem, h buta, hogy annyira megváltozik a karakterisztika, hogy irgalmatlanul megindul...
honna tudtad? picsába
automatizálási technikus vagyok. De a 2009es recesszió miatt soron kötöttem ki. Onnan próbálok feltörni több kevesebb sikerrel..
audiban,h melózol...van szerelői végzettséged?
,h érted, h buta.....
Nem vészes... típushibákra mennek rá... de arra nagyon. 1ből 4ikre lett meg, írtam 3db 50%ot 55től kettes. 2ből elsőre 50% másodikra 55%...
Az igen... de a 2tben olajra elmegy a 270 meg nem tom, power felett buta az a gép. De nem lehet mindig nyélen menni...
matek mien levelzőn? tudnál mondani róla vmit
óóó ha ő akar kérdezni akkor fog is....hidd el

Jó motor sztem...bár amennyit én értek hozzá....nekem majdnem 3 éve van meg tényleg hobbi szinten megy amennyit megy.....kopócuccok,olaj,láncszetten kívül stb... más nem volt csva rajta...
én felújítottan vettem 4órával....arról kaptam számlát asszem 270ezer volt ráírva....
nekem ott van...biztos vmi nőt fűzögeetsz megint
faszt! figyellek beneteket két szemed a pályán
Elaludt.. pedig akartam tőle még kérdezni :D
neked 450exc-d van. Mesélhetnél róla... mennyibe fáj felújítani, mennyi időnként kell...stb
Tomi meg eltűnt.....
oksii
Ha lesz vmi amiben tudok segíteni, szólj nyugodtan ;) Bár ugye én távos vagyok, kissé más az anyag azért...
bár hőn Béla bátyánk ravasz bácsi