Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://youtu.be/1_kzg-7RNVk Nincs még elég boltba járós motorod ?
ne csufoljátok jo motor volt az volt h féloráig csonton vertem neki birta közuton 80nal apáááám, am télleg jo volt csak egy fos
Na,meg is van!Ez pl kisértetiesen hasonlít a 300-hoz.Egy óvatlan pillanatban nem figyelnél,már ezzel is lennél kint terepen.Kicsit erősödök,kapsz tőlem egy ilyet:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/derbi/derbi_senda_50-4144354

szoltál volna hamarabb na mind1 kérdeztem az elöbb h mi a helyzet a 300assal főnök?
ha szolsz azt megköszönném.

meséltem hogy a multkor a baglyason találkoztam egy fanatikus bringással , azt mondta veletek szokott motorozni valami ujabb EXC-je van , ott lakik bent Tés felé valamelyik kis faluban.
Derba senda a vágyam, bárcsak tudnák venni egyszer egy jot... szép nyitott rozsaszinű hello kittys sisakkal....
odament akkor
Oké rendben,megbeszéltük.
Legalább bejáratod,betanítod az útvonalakat neki,én meg már nem is kellek többet...
Jövő hét végén asszem kimegyünk csapatügyileg(ha nem lesz szar az idő)gondolom szóljak?
beleteszem én csak hadlám
jó tudni...
meikre a galtechre? mert a rendes mailom az a gtgt@citromail.hu a galteches az az msn
abba tedd bele....
remélem pina van rajta

ronis nem válaszol a kérdésemre vagy megharagudott a bácsira
küldtem 1 képet méledre.....
nem ciki ez báttya, én már most sajnálom az enyímet h amikor elfogom adni még a vevö elött se fogom megálni h elne sirjam magam szeretem a kis lurkóót
nem semmit....csak láttam neten
motorrol esetleg tudsz vmit nekem valaki aszonta myvippen 25üorás dugoval vettem meg azóta belugrott pár ora nem tudom pontosan sajna az ora nincs rajta de vagy 60körül van biztos, és tökéletesen müködik, mert KTM
Mirko ha nem tudod használni eleget ez ne okozzon egy pillanatig se gondot, nálam eltárolhatod, és akkor rendesen be lesz járatva, cserébe kap jo szervizt...

nehogy má össze rozsdáljon belűl..
ciki, nem ciki, nagyon sajnáltam amikor kezdett eltűnni az utánfutó az utca végén
ahha azért kérdeztem ismerős volt.....tudom kitől
izéjéktőől tudod Mesterszállás krosszmotork.hu
ez a géped merről van?